tavsiye verecek olan yokmu arkadaşlar
yasin28 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Reximex Daystar kullanan veya bilgisi olan varmıdır bu tüfekten almayı düşünüyorum,
atış stabilitesi nasıldır tavsiye edermisiniz,
-
isabet i nasıldır acaba bt 65 in
-
-
teşekkür ederim hasan usta haklısın galiba
-
aslında şöyle bi durum var bt 65 aldım 1 hafta kadar önce ama silahı çok kötüleyince gönlüm geçti stabil bir silah değilmiş sanırım bende bu işin acemisiyim henüz atış yapma imkanımda olmadı
-
Tormentoya ne dersiniz peki
-
Merhabalar
ben ilan vermek istiyorum ama nasıl yapıcam benim ilan verme kanalım açık değil sanırım,bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum,
-
fikri olan yokmudur arkadaşlar
-
Merhaba Arkadaşlar
reximex tormenta veya daystar modelini kullanan varmı dır stabiletisi nasıldir bu silahların acaba ve servisi
-
yokmu arkadaşlar önerisi olan
-
yokmu arkadaşlar bi önerisi olan,
-
Merhaba Arkadaşlar
uygun fiyatlı iş görebilecek mesafe ölçere ihtiyacım var tavsiyeniz varmıdır yardımlarınız için teşekkürler
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 silahım da optima 3-12-44 dürbün var hediye verilen dürbün bu iş görürmü yoksa bir dürbün bakmalımıyım dürbün tavsiyesi verirseniz sevinirim,
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 5,5 sınırlarını zorlayan var mı 400 mt ve üzeri atış yapan varmıdır,
-
muadili dediğiniz hangi marka var mesala verim alabilirmiyim,
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 5,5 uzun ve stabil atış için hangi pellet i önerirsiniz araştırdığım kadarıyla ince mehmet 27- 28 grean önermişler ama piyada yok sanırım,
-
bigmax le kaç atış yapılabilir
-
sizin kullandığınız tüfek nasıldır bunlara göre peki
-
Merhaba Arkadaşlar,
yeni kullanıcıyım 2 ay önce kadar hatsan tuncar aldım hoşuma gidincede araştırma yaptım
araştırmalarım sonucunda kral bigmax x hatsan hercules ve hatsan bt 65 5,5 arasında kaldım youtube de 400 mt ve üzeri atışları görünce bende bunlara baktım
uzak atış ve isabet istiyorum sizler ne önerirsiniz acaba