tavsiye verecek olan yokmu arkadaşlar
yasin28 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Reximex Daystar kullanan veya bilgisi olan varmıdır bu tüfekten almayı düşünüyorum,
atış stabilitesi nasıldır tavsiye edermisiniz,
-
isabet i nasıldır acaba bt 65 in
-
-
teşekkür ederim hasan usta haklısın galiba
-
aslında şöyle bi durum var bt 65 aldım 1 hafta kadar önce ama silahı çok kötüleyince gönlüm geçti stabil bir silah değilmiş sanırım bende bu işin acemisiyim henüz atış yapma imkanımda olmadı
-
Tormentoya ne dersiniz peki
-
Merhabalar
ben ilan vermek istiyorum ama nasıl yapıcam benim ilan verme kanalım açık değil sanırım,bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum,
-
fikri olan yokmudur arkadaşlar
-
Merhaba Arkadaşlar
reximex tormenta veya daystar modelini kullanan varmı dır stabiletisi nasıldir bu silahların acaba ve servisi
-
yokmu arkadaşlar önerisi olan
-
yokmu arkadaşlar bi önerisi olan,
-
Merhaba Arkadaşlar
uygun fiyatlı iş görebilecek mesafe ölçere ihtiyacım var tavsiyeniz varmıdır yardımlarınız için teşekkürler
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 silahım da optima 3-12-44 dürbün var hediye verilen dürbün bu iş görürmü yoksa bir dürbün bakmalımıyım dürbün tavsiyesi verirseniz sevinirim,
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 5,5 sınırlarını zorlayan var mı 400 mt ve üzeri atış yapan varmıdır,
-
muadili dediğiniz hangi marka var mesala verim alabilirmiyim,
-
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 5,5 uzun ve stabil atış için hangi pellet i önerirsiniz araştırdığım kadarıyla ince mehmet 27- 28 grean önermişler ama piyada yok sanırım,
-
bigmax le kaç atış yapılabilir
-
sizin kullandığınız tüfek nasıldır bunlara göre peki
-
Merhaba Arkadaşlar,
yeni kullanıcıyım 2 ay önce kadar hatsan tuncar aldım hoşuma gidincede araştırma yaptım
araştırmalarım sonucunda kral bigmax x hatsan hercules ve hatsan bt 65 5,5 arasında kaldım youtube de 400 mt ve üzeri atışları görünce bende bunlara baktım
uzak atış ve isabet istiyorum sizler ne önerirsiniz acaba