Sevindim, mutlu son. Güle güle kullanın...
guneykim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamünaleyküm hobidaşlar.diana 350 magnum premium 5.5mm tüfeğin atabileceği tahrib gücü yüksek olan pelletler nelerdir?değerli düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum
Sıfır mı aldınız? Sıfır ürünü yok diye biliyorum eğer sıfır aldıysanız nereden aldınız? Bir arkadaşım için soruyorum.
-
Hocam sağlamlık,stabillik açısından değerlerndirebilir misiniz? Hubende bildiğim tek sorun namlu temizleme işi harbi ile olmuyor birse şarjörle alakalı sıkıntı olabiliyor diye okudum. Var mıdır aslı? Çözümü basit mi? Birde güç olarak kıyaslayabilir misiniz?
İkiside sağlam ve stabil atar hocam. Açıkçası ben sadece tek bir ürün kullanmıyorum. Sürekli aynı tüfek kullansam belki daha sağlıklı cevap verebilirdim. Henüz gözüme batan olay olmadı ☺️ Bildiğiniz gibi Huben K1 sabit şarjörlü olduğu için saçma sıkışması olabilir diyor ama başıma hiç denk gelmedi saçmasını koyduktan sonra emin olmak için bir daha kontrol ediyorum. İkisinden birini seçmem gerekiyorsa ben yine Huben K1i seçerim. İki ürünlerın arasındaki en büyük fark FX çeşitli orijinal aksesuarlarla özgürce tüfeğinize değişiklik yapabilirsiniz lakin Huben K1 sınırlı...
-
guneykim , FX MK4 te tekrar tek ragulatore donmus FX, nedeni nedir?
https://www.airgunnation.com/threads/fx-imp…st-reg.1317553/ İstediğiniz cevap tam burada bende merak edip araştırmıştım
-
Aleyküm selam hocam, FX Impact seri tüfekler de çok güzel, tercihin ve zevkine göre değiştir. İkisinden birini almak gerekirse Huben K1 derim. O tüfekte çekiç ve çekiş yayı yok, Seri atış tadı bam başka oluyor. Şiddetle tavsiye ederim. Elimde K1 ve M3 var.
-
bir şey daha sorabilirmiyim silikon gres yağ olarak hangi markayı önerirsiniz
WINKEL silikon gres kullanabilirsiniz.
-
1) Fotoğraf çekip paylşamış olsaydınız daha çok net cevap verebilirdik. El aleti ile ne kadar zarar verebilirsiniz ki diye düşünüyorum. Tüpler en az 200 barlık hatta test basınçlar kullanım basınçlardan daha yüksek oluyor. Kolay kolay patlamaz lakin 10-15 yıllık tüp ise bu süre boyunca uygulanan basınç söz konusu tüp yorulmuş oluyor ve zararların tüpün patlamasına neden olabilir. Siz tornavida ile çizdim dediniz bir şey olmaz diye tahmin eidyorum.
2) Hatsan servis ile görüşmeniz lazım, genelde kullanıcı tarafından oluşan hatalı durumda hiç bir servis sorumluluk almaz. Hatsan garanti süresi bitmiş olmasına rağmen yinede bakıyorlar servis konusunda iyidir yardımcı olacaklar diye tahmin ediyorum net bir cevap için buraya değil onlara ulaşmanız lazım.
-
Ben olsam Gamo alırım çünkü yurtdışından geliyor her zaman alabileceğiniz ürün değil, tükendi mi belki bir daha gelmez. Hatsan her zaman bulabilirsiniz. İki ürün arasında kalite olarak fark ediyor. Gamo daha iyi çelik kullanıyor. Gamo daha iyi işçiliği var, Hatsan tüfekleri silerken bez parçalanıyor her köşe keskin parmak bile keser. Tüfekten anlamıyorsanız Hatsan alın çünkü bir şey olduğu zaman değiştirebilirsiniz tamire gönderirsiniz gereğini yaparlar size geri gönderirler. Ayrıca fiyatını düşünürsek Hatsan ürünler fiyatına göre kötü değil. Gamo ile karşılaştırıldığı için yorum biraz olumsuz gibi oldu.
-
İçi nasıldır bilemiyorum fakat tüfeğin yapısı beli, içide çok farklı değildir diye tahmin ediyorum. Bu kadar benzemesi, umarım FX ile patent anlaşma yapmışlardır, yoksa davalıktan kurtulamazlar gibi.
-
Umarım istediğiniz tüfeği bulursunuz.
-
Hatsanın veritabanına göre çıkış hızları aynı görünmüyor. Uzun yıllardır hobiden uzağım, o yüzden belki satılmıştır diye sizlere sorayım dedim. Yurt dışında da sadece bir ara satılmış, stok bulunmuyor. Sanırım bir ara üretip, hepsini yurtdışına göndermişler
27cm namlu, 25 Joule, ahşap kundak ve namlu kilidi gibi sorunlu bir sistemi yok. Resmen mücevhermiş
HatsanUSAMOD 95 Combo Vortex QEThe Model 95 Vortex QE Combo is one of the most sophisticated break barrel airguns in its market class and price range. It features an elegant stock made from…hatsanairgunsusa.comHatsan USA'deki verileri ile Türkiyenin Mod 135 QE verileri kıyaslamıştım.
Ama eklediğiniz görüntüsü bam başka değerlere sahipmiş.
Yazılan verilerde yanlış olma ihtimali yüksek.
Başıma bir kaç kez denk geldi, yazıyor tüfeğin ağırlık 3kg, tartığımda 4kg.
Neye güveneceğiz bilemiyorum.
Her yerde farklı bir şeyler yazıyor.
Yanlış bilgilendirme ile ilgili başıma gelen bir olayı örnek vermek istiyorum.
Çoğu av bayilerin bilgilendirmesinde Huğlu effecto Zeon garanti süresi 2 yıl olarak belirtmektedir.
Fakat, Fabrikaya sorarsanız 1 yıl olarak kabul ediliyor.
Parça değişmesi gerektiği takdirde ücret talep ediliyor.
Dikkat etmek gerek.
KonuHuğlu effecto garanti süresi ile ilgili bilgi paylaşım
Merhaba.
Değerli hobidaşlarım,
Başlıkta belirtiğim konuyla ilgili bilgi paylaşmak için yazıyorum.
Bildiğimiz Huğlu Effecto PX seriler ve Zeon çoğu av bayilerinde garanti süresi 2 yıl olarak belirtilmektedir.
A*** Av
The content cannot be displayed because it is no longer available.
C**** Av
Ü***** Av
İ******
The guneykim21 Şubat 2024 14:53 -
Bu tüfek Mod 135 vortex QE, maliyet azaltmak için ya da var olan stoğu değerlendirmek için Mod 95 kundağı takmışlar. Yeni model değil var olan iki parçasını birleştirmiş gibi görünüyor. Çıkış hız değerleri Mod 135 vortex ile aynı.
-
Satıcının belirttiği ne varsa karşılamak zorundadır. Bu gibi durumlarda tüketici mahkemesine başvurun. Gerekli işlemleri yapacaklardır
Bu konuyla ilgili bağlı olduğu tüketici hakem heyeti ile görüştüm. Onlar da ne yapmam gerekiyor yol gösteremediler. Satın aldığım bayisini mi şikayet edeceğim, Huğlu effectoyu mu şikayet edeğim bilemedim. O yüzden bir aksiyon almaktan vazgeçtim. Huğlu effecto genel sorumlusu ile telefonda da görüştüm. 'Garanti şartları yazan kişi benim dedi, garanti süresi 1 yıldır, bir daha sürekli arayıp sorma, arasan yine 1 yıl derim' dedi. O an da Ak** Av Y**** beye de ulaşmaya çalıştım telefon açmadı neyse artık çok önemli değil. Bende durumu izah ettim ben satın alırken 2 yıl diye teyit aldım ve bütün satış açıklamalarında 2 yıl yazıyor dedim. Bu konuda Huğlu effecto genel sorumlusu bir yorumda bulunmadı. Sadece 'biz tüfeğe bakmayacağız demedik gönderin bakarız' dedi. Sonuç olarak yardımcı oluyorlar fakat sözde garanti süresi bittiği için servise gidiş geliş kargo masraf bana ait, eğer parça değişim gerekirse o maliyetlerde bana yansıtacaklar. Kandırılmış gibi hisssediyorum. Yapabileceğim Huğlu ürünü bir daha almamak ve biri sorarsa tevsiye etmemekten başka yapabileceğim yok. Bende başka insanlar kandırılmasın ve zor durumuna düşmesin diye palyaştım. Saygılar,
-
Merhaba.
Değerli hobidaşlarım,
Başlıkta belirtiğim konuyla ilgili bilgi paylaşmak için yazıyorum.
Bildiğimiz Huğlu Effecto PX seriler ve Zeon çoğu av bayilerinde garanti süresi 2 yıl olarak belirtilmektedir.
A*** Av
The content cannot be displayed because it is no longer available. C**** Av
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ü***** Av
The content cannot be displayed because it is no longer available. İ******
The content cannot be displayed because it is no longer available. Garanti süresi 2 yıl olarak uzun olması nedeni ile Huğlu effecto'yu tercih etmiştim.
Bugün Huğlu effecto fabrikasından aldığım teyit sonucu 1 yıl çıktı.
Herkesin önem verdiği ve önemsediği şeyler farklıdır.
Baştan bilseydim belki başka seçenekleri seçebillirdim.
Huğlu effecto, garanti süresi geçmiş olsa bile bakacağız, tüfeğinizi gönderin dediler.
Yoksa tüketici mahkemesine kadar düşünüyordum.
Yazdıklarımızı gören av bayi sahibiler varsa, açıklama kısımında garanti süresini 1 yıl olarak güncellemenizi tevsiye ederim.
Benim gibi garanti konusunda çok titiz ve hassas müşterisine denk gelirseniz sorun yaşayabilirsiniz.
Effecto ürünlerini alacak arkadaşlara da bilgisi olsun.
Kimse sıkıntı veya zorluk, stres yaşamasın diye paylaşıyorum.
Av bayilerindeki bilgiler yanlış olabilir.
Satın almadan önce direkt fabrika yada genel merkeze arayarak teyit almanızı öneririm.
Sağlıklı kalın...
-
Kafaniz hic yormayin servise gonderin direkt. Niksan teknik servis cok ilgili, ben cok memmun kaldim.
-
Önce proforma fatura istedim. Gönderdiler istediğim gibi. Zaten aldığım yer edgunun kendi resmi Sitesi ve bizzat tüfekte yapılmasını istediklerim için WhatsApptan Francisco ile görüştüm. Güvenebilecek başka siteler de var. Ama şu an Vergiler o kadar arttı ki neredeyse 2 3 katına geliyor tüfekler. Niyetim şimdi Huben GK1 almak ama önce leshiy 2 yi elden çıkarmam lazım. 😂
Vergilerde bir değişiklik var mı? Yüzde 20 oldu sadece değil mi?
-
Baya meşakkatli bir ile benziyor ama okurken bile zorlandım güney kardeşim eline sağlık .
Pekala istediğimiz tüfekleri av bayisi getiremezmi.?
Sonuçta ithal tüfek satıyorlar bir şekilde getiriyorlar demekki
Çok yakın ve samimi av bayi tanıyorsanız onlardan rica edebilirsiniz. Gümrük müşavir hizmet bedeli, vergiler, nakiyet, vs. tarafınızdan karşılanması şart ile belki yardımcı olurlar. Kesin bilgi değil ama onların işlemler de aynı diye biliyorum. Zor gibi görünüyor bir kere deneyin sonrası kolay... Ararsanız daha çok detaylı bilgi veririm.
-
Aynen, lastik top atıyor. Protesto engellemek için Türkiye dahil çoğu ülkelerde kullanılıyor diye biliyorum.
-
6.35 kalibrenin üstü satılamaz diye bir kanun yasa vs bişey varmı acaba yoksa talep olamdığı için satıcılar mı satmıyor acaba?
Aynen satılmaz diye ilgili yasası var.
-
Air rangere bir oy veriyorum. Bu arada diğer markalı ürünleri ne yapacaksınız? Satışa mı çıkaracaksınız?