Beni de VIP yapabilir misiniz? Nereye kimlik gönderilmesi gerekiyor?
guneykim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Asılında aşağı yukarı neler yapılması gerekiyor biliyorum.
- Tüfek kullanım kılavuzu Türkçe haline getirmek (Noter onaylı)
- Karakollarında spor amaçlı ithalat izin belgesi çıkarmak
- vs.
Fakat, tam sıralamasını bilmioyrum.
Ve çeşitli işlemler için nerelerde yaptırmak gerektiğini bilmiyorum.
Daha önce paylaşılmış olduğu bilgiler eski bilgiler, en yakın zamanında bu işlem yapan siz varsınız.
Daha net ve güncel bilgilerine sahipsiniz diye tekrar anlatmanızı rica ettim.
-
Evet doğrudur %18 alıyorlar.
Hocam, istediğim tüfek stok'ta olan satıcıyı buldum.
https://www.aceros-de-hispania.com/airguns-compet…paign=doofinder
Rica etsem, kaba taslak prosedürü sırayla anlatabilirseniz ben bu işleminde tecrübe ettiğim her şeyi kılavuzu haline getirip forumundaki herkesle paylaşmak isterim...
-
Merhabalar,
Ben yurtdisindan Edgun Leshiy 2 Limited Edition sipariş verdim, yeni. İzin işlerini organize etmek gerekir önce. Ben de yardımcı olmaya çalışırım. Güvenilir site olarak da. Krale Shop var.
Cevap için çok teşekkür ederim. önermiş olduğunuz sitesine şuan inceliyorum. Batı ülkelerden gümrük vergisi hesabı satın alacağımın ürün bedeli üzerinden %18... doğru mudur? ilgili vergi mevzuatını bulamadım. Fakat her yerde bu şekilde bilgilendirme yapıyorlardı...
-
Merhabalar,
HW100S havalı tüfekleri satın almak istiyorum.
Kaç aydır burası gibi bütün havalı silah forumlarında dolaşıyorum.
Fırsatım olduğu zaman hep araştırıyorum.
Maalesef, hiç bir yerde stok yok.
İkinci el bile yok.
Weihrauch ithalatçılara sordum, getirmeyide planlamıyorlarmış.
Dolayısıyla, Ben yurtdışından kendim satın almaya karar verdim.
İthalat izni yazısını alarak resmi bir yoluyla gümrük vergisini ödeyerek getireceğim.
Size sormak istiyorum.
Türkiyeye kargoyla satış yapan güvenilir satıcı biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
Amerika olur, batı ülkeler olur...
Asılında duyur olarak en üstünde Mustafa bey paylaşmış lakin daha önce yaşadığınız deneyim üzerinden tavsiyeniz istiyorum.
%2 vergi ve kargo bedelini daha az ödemek için batı ülkeleri daha tercih ederim.
Lütfen sizlerden cevap bekliyor olacağım.
Saygılarımla,