Merhaba son fiyat ne olur
Merhaba hocam son fiyat kargosu benden olur
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba son fiyat ne olur
Merhaba hocam son fiyat kargosu benden olur
Temiz ve fiyatı abartılmamış mesafe ölçer aranıyor nohawk olur artbull olur
Olanlar özelden iletişime geçerse sevinirim
6 lt testli 300/450 bar çelik tüp takası olabilir
Bsa 4-16×44 sfp
Koruma kapaklar
11 mm ayaklar
Temiz olup herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur 10x half mildot çok net bir dürbün 2 renk ışıklandırması mevcut
1000 metre mesafe ölçer ile takas olabilir
Temiz 300/450 bar çelik tüp takası olabilir
Fiyat=3500 lira
İsabet konusunda nasıl bir tüfek.
Süper Jumbo her soliti atıyor kullanımı çok güzel silah isabetide güzel
Px5 pro Bolt harici güzel kaliteli silah uygun solit olunca grupmanı gayet tatmin edici
Zeon bullpup bir silah namlu px5 lere göre baya kısa namluya uygun solit olunca oda tatmin edici ama kaliteli tek dezavantajı 4 kg olması harici kibar küçük silah heryere koy taşı
CEO GUNSS siz şu an ne kullanıyorsunuz?
Süper Jumbo px5 pro zeon
Diyaloğun isabetle alakası yok
,dikkat çekmek istedişim hususu konu sahibi anladı.
Yorumum sizin yazışmalarınızla tamamen bağımsız yanlış anladınız sanırım
Temiz olduğuna şüphem yok,sıkıntı fx in sürekli yeni bir model çıkarması ve bu modellerin ülkemizde rahatlıkla temin edilebilmesi.Eskiden gladiator gibi modeller vardı ,zor bulunuyordu,adam akıllı distiribütör yoktu ,ahı gitmiş vahı kalmış tüfekler bile para ediyordu ,şimde neredeyse tüm modeller elimizin altında.Bundan dolayı da üstüne biraz daha koyup 0 tüfek almak ya da 2. El alınacaksa da daha güncel serilerden almak bir çok insana daha cazip geliyor.
Bu tüfeği ben sattım şunuda net olarak söylüyorum yerlinin en babasının içinden geçer jsb 18.13 ile
Daha Çok GösterTüm formdaşlara merhaba. Hw98 aldım ama yasal sınırlama nedeniyle 7.5 joule yayı üzerinde 16 joule yayı da paket içeriğinde geldi. Aldığım yer ustalarının emekli olduğu bahanesiyle değişim yapmadı. Adanadayım ve burada sadece bir tane usta var o da çok yüksek fiyat istiyor bir yay değişimine. Bu nedenle aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
1- Kendim değiştirebilir miyim?
2- Eğer kendim değiştirebilirsem internette Hw98 yay değişimi hususunda detaylı video var mı?
3- Görüştüğüm usta sadece yay değişimi olmayacak başka bir işlemi daha var dedi ama işlemin ne olduğunu söylemedi? Hangi işlemden bahsediyor bilginiz var mı?
4- Benim yapabileceğim bir şey değil ise güvenilir ama daha düşük fiyatlarla bu işi yapabilecek bir usta var mı?
Teşekkür ederim…
Özelden yazın numara vercem yardımcı olur
2007 yılından bu yana bu forumda onca tabanca-tüfek alıp sattım ama satıp pişman olduğum iki şey:
1) Hw97k 4.5 Tüfeğim
2) Dm 60 Dampa Ayağım
Bu arada yazın Almanya ve Hollandaya gezmeye gideceğim, o zaman bulurum diye ümit ediyorum.
Evet yurtdışı sitelerde var fakat getirtmek maalesef imkansız keza ülkeye çok basit gelen jsb ler bile artık çok zor geliyor
Hw97k üzerinde sportsmatch dm60 dampa ile Hawke 6-24x50 dürbünü gayet verimli kullanmıştım. Şu an yeniden hazırladığım yaylı setim için victoptics S4 3-12x40 dürbün satınaldım. Temel sebebi piyasadaki mevcut tüfeklerin daha fazla tepesi (hw ve dm60 yok maalesef)
Tavsiyem dampa kullanmanız yönünde olur ama piyasada dampa da yok (ben Diana zero recoil ayak edindim)
Yine de fazla güvenmeyip ön mercek çapını düşük tuttum.
Ne biçim bir zamana denk geldik ne adam akıllı tüfek var ne de aksesuar.
Maalesef öyle istediğin malzemeyi bulmak 2,3 sene önce idi elimde şuan dm60 var evladiyelik yağlayıp koydum bi kenara ileride yine Diana alırsam diye saklıyorum mod52 de birkez sıfıryayıp 8 ay hiç ayar yapmadan kullanmıştım neden pahalı olduğunu ozaman anladım dm60 ın 😊
Selamlar elimde şuan victoptics S4 var paralax çokta sağlıklı çalışmıyor tavsiye etmem 2 arkadaşım Orion aldı netlik bakımından çok memnunlar ama vector sentinel 4-16×50 gen2 de tavsiye ederim orionla aynı fiyata sahip ve mildotlar sayısal rakamlı atışlarda avantaj sağlar tavsiyem sentinel gen2 çünkü orionun ön mercek çapı 44 sentinelin 50 ve görüş açısı 44 e göre az da olsa farklılık gösterir
Discovery vt-z 6-24×44 sfp
11 mm ayaklar
Paralax tekeri
Kutusu faturası fil-up kapaklar
HK Retıkıl 20x half mildot
Temiz dürbün herhangi bir sıkıntısı yoktur
Nakit 6000 lira
Beceremedik foto yuklemeyi..birzz daha ugrasayim
Galeriye foto yükleyip bağlantıyı kopyalayıp buraya yorum kısmına yapıştırın
Çok hafif kibar grupmanı gayet tatmin edici bi silah alan pişman olmaz önceki silahımdı 😊
Dm60 var bende Diana mod52 de kullandım 8 ay kadar birkez ayar yapıyorsun kaliteli ürün tekrar yaylı alırım diye de bi kenara koydum yaylıda kullanacaksanız hele ki güçlü bir silahta kesinlikle dm60 hocam