Bunu alırsa bizim darkaro namı değer Arif kara alır bununlada 800 900 metreye atar 🙂
Suleyman94 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi daha kaç tane değişik oyuncağın var 🙂
-
fps i de düşürüyor bunlar
İsabeti arttırır FPS etkisi olmaz
-
2side aynı vazifeyi görüyor moderatör sadece extra sesi azaltıyor tabi bazen bazı oyuncaklarda birinden biri grupman bozabilir bunuda farklı şekilde çözebilirsiniz ses sizin için önemli değilse Air stipper önemli ise moderatör kullanın çok büyük fark olduğunu göreceksiniz uzun mesafelerde
-
Steyr m9a1 6mm bb tabanca aldım şarjör besleme yapmıyor bir boncuk boşluk kalacak şekilde kalıyor sürekli acaba nasıl hallederim bilgisi olan yazabilirmi
-
Ben servise gönderdim İdris usta ilgilenicek benim sorun namlu iç oringin de yada pellet iticide tam kapatmıyor namluyu ondan hava kacaği oluyor sende baksana bi namlu ucundan şarjör yokken kurmu kolunu kapat ışık tut ordan sonra namlu ucundan bak ışık görünüyormu diye benim yiv setler sayiliyordu o kadar boşluk var 😁
O kadarına bakmadım maalesef
-
Aynı sorun benim pucher megadada var bu gün ikinci kez sevise gönderdim normalmi yani bu hava kaçağı
Evet normalmiş hatta kavga ettik biz dursun usta beni engelledi şuan full açık modda 26 grn solid atıyorum ve sorunsuz çalışıyor
-
Ondan bizede lazım😔
-
gözlemlere basladim yavastan. baktigim her nesneye acaba bundan bi kundak cikarmi diye kafamda kesip bicip delikler aciyorum suan:)))
5456439199 mesaj atın wpden size pratik bı yol gostereyim fazla ugrastirmaz
-
vallaha strafordan yapip silikonla yapistirasim var. O derece tembel cozumler arayisindayim suan.
Yaparsaniz bence kolay sökülüp takilan birşey yapın kolaylık olur o kadar ucuza kaçıpta hevesinizi kaçırmayın bence
-
buara ben de bi kundak dusunmeye basladim zorakiye. Orjinal kundagi coknuzun durbun icin hosuma gitmedi
Aslında orijinal kundağı çok güzel şayet ahşap yapacaksanız hafif birşey yapmanızı öneririm hatta arka tarafa extra bir parça yapıp kanca dipçik yaparsanız harika duruyor
-
bunun sessizligi, hafifliği, isabeti, at cantaya gitsinligi de hicbirinde yok ama. Zoraki votka gibi yanina bisi istemiyor. Pcp olsa yanina mezesini de almak gerek.
Güzel fakat kurmak kötü
-
Mr Shooty i ilk kez deneme sansim oldu. Spoton dome daha iyi. Bir de shooty sert malzeme. Tek kurmada gitmiyor bazen. Namluda kaliyor. En az 2 kez kurmak istiyor.
Bende 18.13 bile tek kurulmada atıyor Zorakide namluda kalma gibi bir sorun hiç yaşamadım 50 metreden kapak bile vuruyor fakat çok fazla kurmak gerekiyor bıktırdı 🥰
-
Pcp kullanima bağlı kral puncher breaker kullanıyorum gayet isabet güç açısından memnun edici 24 26 grn solidi çok rahat 150 200 metre gönderiyor 18.13grn spoton pellet çok sever kısacası tavsiye ederim
-
Benim zorakim cok simarik amcasi, cok zorluyor beni bazen
Pcpye geçince zorladı 2 3 pompa olması yaylilar gibi tek olsa çok zevkli 🥰
-
Şu düz uçlu saçmalardan da hicbirzaman randiman alamadim. Yillardir elime sürmedim o yüzden. ama canim cekti simdi. Kagitta açtığı delikler cok guzel olurdu.
Zoraki çok nadir saçma seçiyor yeterki yuvaya düzgünce otursun gerisi onda 😁
-
Shooty'de nasll sonuç alacağını merak ediyorum. Ben de pcp için 5.5 dome unu almıştım, her pellet ayrı ağırlıktaydı, her biri ayrı yere gitti, kaldırıp bir kenara koydum. Zaten kutularında pellet ağırlığı da yazmıyor yanlış hatırlamıyorsam
15 küsur grn idi yanlış değilsem 5.5 spoton 18.13 zaten cok zevkli oluyor keşke diğer havalı tüfekler gibi tek kurma olsaydı 3 kez yoruyor fazla atınca 🥰
-
Spoton 18.13 spoton düz uçlu ile tek delik yaptı 😁
-
Bendekide 5.5 grupmani baya iyi moderatör değiştirince eski haline geldi
-
İçeride temas olunca sonucu kötü oluyor malesef