Bakacaz duruma bilgileriniz için teşekkürler
Suleyman94 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abiler ve kardeşler moderatöru nasıl daha sessiz hale getirebiliriz tüfekten sadece çekiç yay sesi gelmesini sağlarız elimde 2 adet var biri bora wrangler diğeri kral moderatör
-
Hatsan herkules kadar güçlü nerdeyse artı olarak isabet ve hafifliği ön planda kısacası almaya değer bir tüfek
-
Bence sınırlandırılması lazım kişi başı 1 ilan gibi herkes satış yapıyor nereye bakacagimizi şaşırdık bilgi yok satış çok
-
Wranglerin hangi moderatörünü kullanıyosunuz
Bora var bende çok iyi kesiyor sesi yüzde 90a kadar kesiyor
-
Uğraşmaya gerek yok bence abi
-
Meşekakkatli o zaman hiç bulaşmayalım
-
Bu aparatı kral puncher breaker modeline takmak mümkün mü oring kesiyor sürekli işçiliği süper olduğu için
-
Üzüldüm. Geçmiş olsun, Parçalar çok ince ve hassastır. Çok ince işçilikler var. Montaj ve Demontaj yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Benimde aynısından bir adet var. Yusuf beyden aldım. 2 defa kullandım sonra hiç kullanmadım... Sıfır ayarında kutu içinde duruyor. Havalı silah satın alınca indirimli oluyor diye merakımdan denemek için aldım. Piyasada bulabileceğiniz en ucuz el pompasıdır yinede fiyatına göre performans iyi diye düşünüyorum. Amazon.com gibi global alış veriş sitelerinde 60 USD civarında satılıyor. Bu da TL olarak şuan ki döviz kuru ile 890 TL yapar. Üstüne nakliye, vergiler dahil 1.000TL asılında fena bir rakam değil.
Teşekkürler bende 600e almıştım zamanında ama kullanma firsatım olmadı aşırı 20bkez ancak hava bastım sonuç bu ve 4 5 seferdir arizaliydi huben güzel mübarek 5bin lira
-
Sanırım anlatamadım kral fason alıyor yaptırıyor bile diyemiyorum bende kral diye almıştım ama değil ona rağmen fiyatı çok yüksek
Fiyatı yüksek ve bu kadar ince parçaların pirinç olması tuhaf çelik olması lazım gelirdi yoksa 20 defa hava bastım durum bu daha iyi olması gerekir
-
Süleyman bey aynı ürün bende de var zaten kral falan da değil cin malı ürün ama kullanımı kolay bir ürün çok zayıf malzemesi var malesef
50 100 lira fazlası olsun çelik yapsınlar çok ayıp güçlü büyük firmalar için böyle basit hatalar
-
Pompanın en ince uc kısmı kırıldı bu kadar ince pirinç ile bu kadar önemli bir yeri nasıl yapıyorlar anlamıyorum
-
Baya güzel olmuş eline sağlık
-
Reximex throne gen 2 al
-
evet youtubede ızlemısdım cok guzel grup manlar yaptı arkadas
Güç ve isabet konusunda baya iyi ama ben reximex throne gen 2 yi tercih ederim
-
Şu kabca dipcikler baya hos
-
Halen bekliyorum 27 grn solidler hazır
-