Müsait bir zaman da atayım hocam
Başkan bekliyorum halen müsait olunca atarmisin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Müsait bir zaman da atayım hocam
Başkan bekliyorum halen müsait olunca atarmisin
Zoraki HP 01 2 ultra yeni modelden şaşma bence muazzam bir tabanca
25 50 metre deneme imkanım yok şimdilik
inşaallah
Baya isabetli ve nerdeyse tek delik şuan 18 netrede
Benim sorun güç düğmesini en düşük modda kullanınca oluyor yüksek modda arıza olmuyor fabrikanın bana söylediği bu tüfek elimde şuan ve baya iyi
hadi hayırlısı pointed denedinmi hiç kral namluları bazen pointedi parstan daha çok seviyor
Benimki hatsan torpedo baya seviyordu tek delik yapıyordu ilk namlu ama dediğim gibi şuan tüfek arızalı valf ayarı falan verilmesi lazım heralde bununla da tek delik yapacak
düzelir inşallah hangi pelleti kullandın
Spoton 18.13 düzelmesi zor 5 kez gönderdim halen aynı sorun var sözde ustası ile tartıştım yarın arayıp yapılmadığına dair video ve ustalarının iddialarını bitirecek konuşmalar yapacağım Şahitli ama tüfeği göndermeyecem
Orjinali 53 cm 58cm denediniz mi isabeti nasıl
Denedim fakat dürbünü ayar verene kadar 5 şarjör attım tüfek halen arızalı olduğu için net bişey diyemiyorum
Benimkinin arıza farklıydı valf ayarı verilip düzeltilmesi lazımdı baya teferruatlı ama kral iyidir kullanan arkadaşlar baya memnun ki bende birikimden sonra bigmax x almayı düşünüyorum
Bak ben bu durumdan memnun değilim ama almanı şiddetle tavsiye ediyorum neden dersen sadece benim başıma bu kadar uç noktada geldi bir çok abi ve kardeşte aynı tüfekte sorun yok yada ilk gonderimde hal oluyor benimki sorun biraz farklı adamla tartıştım beni engelledi pazartesi firma ile görüşüp tüm ciklakligi ile görüşeceğim ama yine kral iyidir yerli ve kaliteli olmasından dolayı yine yerli tercihim olur
Söyledim hem not yazdım hem mesaj hem konuşma ama halen devam ediyor 5 6kez aynı sorun ile numarası var bende sağol ama yapmıyorlar
Yeni aldığım tüfeğim kral puncher breaker s modeli ilk günden beri arızalı 5 6 kez yolladım halen aynı sorun devam ediyor yada extra bir sorun çıkıyor tüfek yeni geldi halen sorun devam ediyor bir firmayi bu kadarmi aşağı çekerler anlamiyorum birde herşeyi kontrol ettik atışları yaptık diyorlar halbuki külliyen yalan değişen göz onundeyse değişmiştir yoksa ellerini dahi sürmemişlerdir bundan eminim bu kadar kalitesiz iş yapılmaz
Tamam bekliyoruz patron
Elde var 1 bide valf ayarı falan diyorlar foto ile gösterebilir misin ben hızını biraz düşürmek istiyorum 15 grn falan atarken düşük 26 grn solid atarken yükseltmek için şimdiden teşekkürler
Bu tüfeğin gücünü nasıl azaltıp yükseltebiliriz detaylı bir video göremedim burada bilenler fazla siz yardımcı olun herhangi bir portu genişletmeye ihtiyaç olmadan nasıl gücü düşürülür veya arttırılır güç ayar düğmesi haricinde saygılar sevgiler
Bu ADAMdan bir şey almaya gelmiyor arkadaş bir satıcı malının arkasında bu denli mi durur aldığım tüfek arızalı çıktı 5 kez sıfır parçalar ile değişti geldi adam bir kere öf demedi hemen halledelim dedi fabrika ile bizzat görüşüp ne lazımsa fazlasını istedi aldı benim kral puncher breaker s modeli sonunda adam oldu galiba 58cm namlu 330 cc tüp takılıp gönderiliyor bakalım hayırlısı olsun herkesin alışveriş yaptığı kişi farklıdır ama ben bu ADAMI tek geçiyorum saygılarımla
Ürün görseldeki gibi temizdir kurşun çubuk ile takas olur Zorakiye almıştım artık tabanca gibi kullanmak istediğim için vermeyi düşünüyorum
Sonunda başardın hayırlısı olsun
Zoraki 25 metrede bu sonucu veriyor tabi 5.5 benimki
5 liralık pellet ile 10 metre gurupmani ellerim titriyor diye dağılıyor malesef