Yaylı tüfeklerde önden paralaxli daha çok tercih ediliyor darbeye daha dayanıklı olduğu için bide dürbüne lastik olunca epey emiyor darbeyi
Suleyman94 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atak arms dan telefonla namlu satışı için bilgi alınabiliyor diye biliyorum. Havalı silahlarda namlu hacmi ( burada uzatılarak artırılmış oluyor) arttıkça hız-güç artar (bunu sağlayacak yeterli basınç oluşturabiliyorsanız)ancak isabet için birşey diyemeyeceğim. NP01 de 32 cm namlu ile aynı mesafelerde çok daha iyi grupman yapıyorum ama bunun sebebi namlunun uzaması mı yoksa daha iyi olması mı anladığımı söyleyemem.
Atak armsa söyledim veremiyoruz dedi ondan sorayım dedim
-
Bilgi verirseniz sevinirim
-
3.12.44 varmış elinde bence almana gerek yok
-
Süper hayırlı olsun artık öyle kullanırsınız ama fabrikaya bunu iletin namluda sıkıntı var diye video eşliğinde size yeni namlu göndersinler
-
-
Aynı tüfekten bendede var isabetli kibar ele oturan ve yer kaplamayan güzel bir makina birde kısa ve kalın bir susturucu takarsan dahada yakışıklı oluyor tek sıkıntısı tüp hacmi aslında tüpü daha kalın kullanabilirlermiş kundağı gereksiz kalın.
Not satmanı tavsiye etmem
Satmam zaten fakat biraz ağır bır tüfek
-
Bullpup zevkli onlara göre
-
Kral np500 var düşünürsen tüphacmi 500cc 220bar 100bar arası 12şarjör sıfır ayarında takas değerlendirmek istersen 0533 283 6086
Yok saolasin onu düşündüm namlu kısa bunun gibi zevkli değil malesef
-
Jumbo alacaktım ama işte kısmı doluyor diye bunu aldım aklıma ben turşu suyu
-
Kral puncher breaker s modeli var bende fakat 5 şarjör üzerine çıkmıyor daha fazla atış sayısı elde ekmek icin tüp takilirmi 500 cc ++ scuba doldurma imkanı yok çünkü pompa ile basıyorum diğerleri kısmı doluyor diyede almadık ne yapmalıyız
-
O dürbünü ben alacaktım Allah'tan almamışım Osman Yücel abiden aldım aynısı şimdilik hiç bir sorunu yok varsada bulamadım sağolsun ne varsa ne yoksa anlattı kaynastik muhabbet devam ediyor halen saygılar
-
Eyvallah saolasin
-
Aynıymış pardon adamın günahını almayayım
-
Ama bu şekil daha güzelmiş tırnaklı
-
5.5 ama ben uğur abiye söyledim ya cevap gelmeyince
-
-
Uğur koç yapıyormuş sözde bana yollayacakti ya unuttu yada vazgeçti
-
İnşaallah tufektedir değiştirirsin
-
grupman kağıdı gönderdiler atışlar iyi görünüyor
ben farklı pelletler sipariş geçtim hafta sonu denemeyi düşünüyorum solid pellette aldım
Acaba sizden kaynaklı bı sapmami dicem ama mesafe kısa yada pellet kaynaklı siz emin olun silahtan kaynaklı olduğuna gerisini firmaya bırakın