Bı dene bakalım olmazsa geri ver onlar baksın gurupman kağıdı gondersinler
Suleyman94 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hiç olmadı aldığın kişiye ilet gerisini onlar halletsinler bı sorunu vardır
-
4.5 ise hızı yüksek diye sorun olmuştur 5.5 ise 18.13 spoton denemeni tavsiye ederim
-
Bende dağınıklık sorunları sadece hafif pellette oluyor hatsan torpedo 20 grn kullandım 3 mermi tek delik yaptı 14 grn ile sapıttı 16 grn ilçede aynı oldu ve bendeki tüfek kral puncher breaker s modeli
-
Kral tekli dolum aparatında merminin her seferinde ters dönmesini nasıl engellerim kimi havalı tüfekte 6 patlar gibi deliğe giriyor aynısı kral için varmı acaba tekli dolumu kolaylaştırma adına yoksa yanlışlıkla ters koyup namlu veya moderatörü dağıtırız
-
Bazen mermi hafif kalıyor çok sapıtıyor biraz daha ağır mermi ile deneyin derim zorakide 14grn kullanıyorum onda bile sapıtıyor
-
Benim pek foruma bakacak vaktim olmuyor yoksa çok yazı yazarım ama malum iş güç ama eline sağlık
-
Bu konu hakkında yeterince yazı bilgi veya video bulamadım bu tür içerikleri yapanlar varsa en az 3 - 5 videoluk konu çıkar hem biz bilmeyenler olarak bilgi sahibi oluruz
-
Küçük ama etkili
-
Benim keratalar bunlar
-
Namluya zarar verir diye korkuyorum bide fiyatlari yüksek hobi olarak yapmaya bile korkuyoruz ben uzun zamandır düşünüyordum 3 5 aydır kısmet oldu fakat pellet sıkıntısı çekmeye başladım 5binden fazla mermi attım Zoraki HP 01 2 ultra var bide kral puncher breaker s 2side süper fakat pellet sorun artık
-
Çakma pellet ve solur kalıbı en iyisi fakat fuhuş fiyatlarda 200 liralık mal 2bin lira deniliyor malesef herkes paraya aç bu işe el atılması şart
-
Bana kalırsa plastik denemeyin çelik bilye namluya zarar verir kurşun gibi namlunun şeklini almaz plastik oda zarar verir gibime geliyor
-
Aynen torna lazım delik delmesi rahat vakat milini yapmak zor iş ancak torna
-
Youtubede star bullet diye bı sayfa var onun kalıpları hakikatten iyi bı bakarsiniz boş vaktinizde
-
Aslında çakma kalıp yaparsanız daha randımanlı oluyor
-
Kalıbı ısıtıp yap belki ucu düzelir
-
İmkan olsa muntazam işler çıkartırım ama malesef elden gelen birşey yok
-
Benim yapmak istediğim 7.62 gibi rüzgara dirençli olması yada yuvarlak uçlu grn düşük olması 5.5 mm için en avantajlı olanı ucu bombeli diğerleri etek küçük kalıyor
-
Etek kısmının çapakli olması aslında işimize geliyor yivlere rahat tutunuyor düz olması yeterli oluyor