güzel ama çok tutukluk yapıyor sattım fx m3 aldım
4.5 np 04 üm var hiç takıldığını hatırlamıyorum. Her çeşit saçma da kullandım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güzel ama çok tutukluk yapıyor sattım fx m3 aldım
4.5 np 04 üm var hiç takıldığını hatırlamıyorum. Her çeşit saçma da kullandım.
Bilinmeyen bir tüfek
Aldım mı zırt pırt değiştiremeyeceğim için içime sinecek bir model arıyorum. Bir de arabanın bagajına yanlamasına sığacak...
O zaman bullpub almanız gerekir. Yada yeni tabanca modunda tüfekler de var.
Bağlantı 11 mm mi yoksa 22 mm mi?
Es selamü aleyküm 18 yaşındayım ilk tüfeğim bt65 sb elite 6.35mm grupmanına hayranım gmax no8 pellet kullanıyorum...
...halen daha bir dürbüne sahip değilim ama 3-9x40 victopticsin dürbününü almayı planlıyorum (önerip önermediğinizi yazarsanız sevinirim çok bütçem yok maalesef). Bt 65 e de yedek bir tüp almayı planlıyorum scuba tüpüm olmadığı için atış esnasında pompa ile uğraşmak zaman alıyor yormaktan ziyade.
ve aleykümselam silahınız güzel. eskimeyen bir silah. ben kullanmadım ama hala çok beğeniliyor.
atış yapmak istediğiniz uzaklığa göre dürbün yetersiz olabilir.
yedek tüpü düşündüğünüz gibi kullanmak için değiştirilebilir olması gerekir. çıkardığınızda havası giderse hiç bir işe yaramaz.
Benimde severek ve ilgiyle takip ettiğim bir platform face guruplarının da zararı yok diyebiliriz ama son zamanların trend i wp gurupları ama birtürlü sevemedim diyebilirim "birebir iletişimde olan guruplar hariç" Türkiye geneline hitap edenler hepsinde aynı şeyler ve birde artık herkes kendince çok biliyor ve bilgi alımına kapalı
Bilgi almayana vermeyiz. Forumun mantığı bilgi alışverişi zaten. Uygun olmayanlar zor yoldan öğrensin.
aslında bütün tüfeklerde geçerli tek şey ses üstü hıza pelleti çıkarmaktır. buda aşırı zor ve tehlikeli olabilir. size cok basit bir yöntem söyleyeceğim.
dizelleme yöntemi. kırmali tüfeklere pelleti yükledikten sonra pelletin arkasına azıcık vazelin sürün pelleti ses üstü hıza çıkaracaktır ama keçe ve pistonun ömrünü azaltabilir.
1000 fps isabet oranını da düşürür. 600 700 fps isabet için uygun deniyor. Boş susturucu tehlikesiz bir yöntem gibi geldi.
https://www.hilalav.com.tr/urun/huglu-eff…li-tufek-5-5-mm
Niyetiniz varsa kaçırmayın. 8450 tl
Evet gördüm mesajdan sonra bakmıştım.
Arkaşım için güzel bir seçenek
Dönüştürücü yüzük bulabilirseniz olur. Yüzükler genelde ayak ile beraber satılır ona göre tasarlanır. Bir ihtimal 3d yazıcı ile halledebilirsiniz ama ne kadar sağlıklı olur bilemem ancak plastiğin dürbüne zarar verecegini sanmıyorum denenebilir.
ölçüler düzgün alınırsa sorun olmaz. ölçüm ya da baskı hatası olursa dürbünün dışını ezebilir veya boşluk kalabilir.
40bin gibi bir bütçeniz var ise bence kesinlikle Avrupa bir ikinci el ya da sıfır bir fx Dreamcast almanızı öneririm.illa yerli tüfek alacaksanız huglu px5 veya px4 alabilirsiniz.Suan px4 de kampanya mevcut 8000 tl gibi çok avantajlı bir fiyatı var.
px4 8000 tl ise hemen alalım
Kayıt altına alınmasından kasıt satılan silahın seri numarasının bldirilmesi sanıyorum. Tabi havalı tüfeklerde bu bildirilen satışı alıcı ismi ile kaybediyorlar mı bilmiyorum.
Ruhsat ayrı bir mevzuu
alıcının da kaydedildiğini düşünüyorum. çünkü kimlik fotokopisi de isteniyor.
0 hercules alıp iade etmiştim yerine factor aldım 1 hafta olmamıştır.Aldığım yer iade ettiğim tüfeğin benim adıma emniyette kayıtlı oldugunu kimlik fotokopi ibrazıyla bu işlemin iptal edildiğini belirttiler gönderdim kimliği
gazını almışlar gibime geldi.
forumu kurcaladınız mı bilmiyorum ama forumda çok değerli bilgiler edindim. eski konular hortlatılıp yeni bilgiler eklenebilir. uyuyan hücreler uyansın.
vidyoda silahın tutukluk yapmadığı ve çok iyi bir atıcı olduğunuz anlaşılıyor.
Bu dedikleri şey pol-net sistemine kayıt olayı. bende polisim ve arada kendimi sorgularım daha üzerime kayıtlı havalı tüfek görmedim.
bu tüfekler ateşli olmadığı için devir konusunda basit yazılı bir fatura yetiyor
bir yıldan fazla zaman önce pol-net i sormuştum. böyle bir uygulama yapmayı düşündüklerini söylemişlerdi. artık 2030 da hayırlı olsun deriz.
ve duyduğum kadarıyla ilk fatura kesilirken emniyet kaydı yapılıyor biliyorum.
uzak mesafe atışlar için bp ve otomatik modeller çok uygun değil.
sıfır ürün satar gibi size satıyor. muhtemelen önceki sahibi faturasız almış. denemiş vazgeçip geri getirmiş.
Selamün aleyküm ben Kayseri'den katılıyorum yeni üye oldum önceleri hep havalı tüfek tavsiyelerine bakıyordum ama üye olmak aklıma bile gelmiyordu kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
ve aleykümselam hoş geldiniz.
Hocam yeni konu açmak istemedim bir sorum var hatsan pcp pompası 200bar basıyor 250bar pcpyi 200e kadar basıp havasını alıp tekrar basarsak 200ü geçer mi yoksa boşa mı basarız, ve kral pompa 300 bar basınç diyor kral 250barı basabilir mi?
havayı almak sadece pompanın hortumundaki havayı boşaltmaya yarar. Ve eğer daha çok basmak istiyorsanız yeniden hortumu doldurmak zorunda kalırsınız. Sonra da kaldığınız yerden devam edersiniz. Sürekli pompa kullanan biri olarak 250 bar üstünün fiziki olarak çok zor olduğunu belirtmeliyim. 82 kiloyum. 250 barda nerdeyse ayaklarım yerden kesiliyor. Tahminimce 280 bardan sonra zıplayarak basmam gerekir.