yapacagın fiyat nedir hocam
Nuh tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aklımdaki silah ama hala karar veremedim
güzel ama çok tutukluk yapıyor sattım fx m3 aldım
-
selamun aleyküm
buldunmu m3
Buldum usta
-
hilalav
Tmm bakam. Aksu da varmi acaba benim herzaman önceligim aksu av
-
50 cm namlu ile çok birşey beklemeyin. Yani şuna benzetmek lazım 400cc motor alıyorsunuz ama 125cc piston takıyorsunuz. Motor gerçek gücünü gösteremiyor.
Bende FX Impact M3 Bronz var ve 70cm namlu. Öyle büyük de gorunmuyor ama uzun namlu old dolayı cok daha güçlü ve özellikle uzun mesafelerde daha isabetli. 5.5mm de Pelet ve solid seçeneği çok.
İlla ki 50cm namlu alacaksanız 5.5mm daha uygun olur.
Fiyatlari nerelerde hocam
-
fx alacagim bu pcp nasil birde. 5.5 mi 6.35 mi olmali fiyat durumlari nedir ve nereden ve nasil temin edebilirim
-
n11 de 470 e red dot buldum gelirmi alsam
-
bunu bugün aldim hatsan herkül içinde varmi böyle birsey
-
bence zor pelletin dengeli olması önemli ama cnc makinesi olan bi tanıdığınız falan varsa o yapabilir
Yok valla yinede denemem lazim olursa olur artik cok baktim bulamadim
-
Ben de arıyorum ama bulamadım
🤔🤔 yapmayı denesem tutturabilirmiyim bilmiyorum ki
-
bu kaliptan yapan varmi bilginiz varmi
-
Daha öncekini de sanayiden almıştım hocam adamda envay çeşit oring var ama bi bu oring yok kalmamış ellerinde yeni gelen ürünlerindede yok ikitane sanayi gezdim bulamadım.Hatsan yedek parça konusunda çok zayıf gerçekten bayilerde bulamıyorum tüfeği göndereceğim başka çare yok artık nezamana gellirse tekrar tüfek
biraz bu orlinge benzettim ben
-
Daha öncekini de sanayiden almıştım hocam adamda envay çeşit oring var ama bi bu oring yok kalmamış ellerinde yeni gelen ürünlerindede yok ikitane sanayi gezdim bulamadım.Hatsan yedek parça konusunda çok zayıf gerçekten bayilerde bulamıyorum tüfeği göndereceğim başka çare yok artık nezamana gellirse tekrar tüfek
Hocam orlingin ölçülerini ögren n11 de tek orling satanlar var
-
Ama yağ olayını deneyeceğim tüfeği göndermeden oring bulabilirsem
Sanayide parçacilarda vardir mutlaka onlarda orling kutulari var 4 veya 5 tane yedek alirsin genelde hidrolik isleriyle ugrasanlarda vardir
-
Hocam bu konuda bilgim yok ama o orlingi yirtan birsey vardir mutlaka civata yerinde bir capak gibi birde orlingi takarken gres yagi gibi bir yag varsa az bir yaglayipta taksan
-
Hatsan nova star rg var elimde hocam.yalniz tüp girişinde bulunan bir conta var o 3oldu patlıyor birinde ikitane sanayiden bulmuş yapmıştım ssimdi yine patlattı ve ben o oringi bulamıyorum buralarda internette bayilerdede yok hatsani aradım taarif ettim ama çok anlamadılar heralde senin tüfeğin bütün contalarini yolluyoruzz dediler ama gelen oringlerin hiçbiri o yuvaya olmuyor ya büyük oluyor ya küçük.tufegi yollayacağım artık. O gelene kadar mecbur kirmaliyla idare edeceğim 🤣
Hocam dolum ucundaki orlinktenmi bahsesiyorsun
-
sağolun hocam bu tamir işlerinden pek anlamam il dışındaydım yeni geldim deneyeceğim
Tamam hocam zor degil sökmesi ama sert zeminde sökmeyin altina kumaş gibi birsey koyun cizilmesin
-
-
-