reaimler karişik ama sökme seklinide atam
Nuh tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam cok sert degil o civata eger alyanin büyük geliyorsa az bi taşlayver alyani
-
Pompayı söküp oring değişeceğim internette gördüğüm videoda 1.5 alyan ile sökülüyor ben 2 farklı 1.5 Alyan ile sökmeyi denedim ama olmuyor sökemedim çözüm yolu bilen var mıdır
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Eline sağlık zeki insanın hali başka.
Benim elimde çeşitli motorlar var ama rediktör yok aldığınız rediktörün özelliği nedir birde motorun devri nedir 2800 mü 1400 mü
Hocam benim yaptigim makinanin son hali bu yanliz rediktörün bir tik büyügü olmali
-
Eline sağlık zeki insanın hali başka.
Benim elimde çeşitli motorlar var ama rediktör yok aldığınız rediktörün özelliği nedir birde motorun devri nedir 2800 mü 1400 mü
Hocam yarin detayli resim atayim size
-
veya Pompada herhangi bir sıkıntı olsa daha önce 200 e basabilir miydim?
Bu uçtaki orlingi degiştir pompanin içinde yedegi gelmiştir mutlaka birde kaçıran boru hangisi orlongli pulu var onumu takmadin acaba
-
Çakma pellet ve solur kalıbı en iyisi fakat fuhuş fiyatlarda 200 liralık mal 2bin lira deniliyor malesef herkes paraya aç bu işe el atılması şart
Aslinda bir şekilde üstesinden gelinirde geliştirmek gerekir veya bir yer bulup yaptirmak gerekir
-
noralde plastik saçma kullaniliyor celik uçlu
-
birde plastik saçma deneyecegim belki de uç kısmına 1.5 milim veya 2 milimlik celik misket koycam
-
valla cakma kaliptan numune ve ölçü görmem lazim yoksa zor birde torna olmasi lazim o bende yok
-
bu henüz bendeki başlangic tabi geliştircem daha zaman buldukca degişik ve capaksiz yapmaya caliscam
-
Sıfır maktab ucu çapakli olmasının sebebi kalıbın içinde kurşun kalıyor ve caktigim mil tam uyumlu değil torna lazım onu yapabilmem icin sizin numuneleri bekliyoruz bakalım inşaallah muazzam olur
Hocam benimki de bu sekilde oldu uç kısminda iz var ama onuda halletcem
-
Çapakli oluşuna bakmayın tek delik yapacak kadar iyi oldu fakat 2 3 dk sürüyor 1 tane yapmam
Hocam sen matkap ucunu taşlamadan yapmissin ben döktügümde numune koyam bakin nasil olmuş
-
ben kendi imkanlarimla bir kalip yaptim ama dökmedim henüz bakalim olcakmi
-
yıllardan beri 200 barın üstündeki basınca sahip tüfek almıyorum. tüp sorunu yüzünden. hatta en sonunda yaylıya döndüm. 300 bar basan pompa çıktıysa bilgilendirme olursa sevinirim. belki biz de ileride güçlü bir ürün tercih ederiz.
Ben hatsan pompayla basiyorum 300 barı tabi elle basmiyorum rediktörlü sistem yaptim kendi basiyor
-
hatsan pump ana mil orlingi satan noryer varmi normal orling olmuyor sert orling olmasi lazim
-
Bende de aynı sorun var. İlk contayı kesiyor. İkinci conta sağlam. Havanın tüpe girdiği yer çapaklı kalmış sanırım. Ordan kesiyor. Çok eski bir konuşmada da aynı sorunu dillendirmiş birisi.
Benim np 04 bir kullanıcı vardı adını unuttum np 04 5.5 takasa koymuştu. Aynısı bendeki de. Namlu altında 230 cc 200 bar tüp. Dipçikteki tüp iptal. Katlanır dipçik.
Tamam tactikal tarzi anladim hocam muhtemelen çapak var benimkindede omlama yöntemiyle hava giriş deliginde temizlik yapcam bende
-
Ben de kral ekinoks almıştım pompa dolum ucu sürekli hava kaçırıyordu. Yenisini istedim. Firma kullanıcı hatasından olabileceğini eğer öyleyse fiyatını kullanıcının karşılaması gerektiğini söyledi. Ben de parası önemli değil ben silahı kullanamıyorum deyince sanki biraz sert oldu. Ucu ücretsiz gönderdiler. Sanırım kargo ücretini de onlar karşıladı.
Başka bir zaman da firmayı aradım np 04 almayı düşündüğümü silah üzerinde değişiklik yapılıp yapılamayacağını sordum. Hayır kesin olmaz dediler. Ama satıcı firma yardımcı oldu tank ve dipçik fabrikadan değiştirilmiş olarak geldi.
Hocam bende np4 aldim bugün elime geçti scuba tüpten hava basam dedim dolum ucundan hava kaçırdı orlinglerini degiştim düzeldi ama bu defada taktigim orlingi kesiyor muhtemelen bende fabrikayı arayacagim birde sizin np4 te nasil bir degişiklik yapmişlar resim atabilirmisiniz acaba
-
anladım hocam çok sağ olun ilginiz için
dün zar zor yine 180 e falan getirdik tekrar denediğimde yazarım
Sende saol hocam
-
hocam hava basarken bıraktığımızda kendini yukarı atmaması gerekiyor değil mi
Hocam simdi mesela 150 bar bastin diyelim pompayi basili vaziyette biraktin veya alt tarafta biraktin eger pompa kendini tepe noktasina çikariyorsa o pompada sorun var o dirimda hava basamazsin