Nuh tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Pompayı söküp oring değişeceğim internette gördüğüm videoda 1.5 alyan ile sökülüyor ben 2 farklı 1.5 Alyan ile sökmeyi denedim ama olmuyor sökemedim çözüm yolu bilen var mıdır

The content cannot be displayed because it is no longer available.

veya Pompada herhangi bir sıkıntı olsa daha önce 200 e basabilir miydim?

Bu uçtaki orlingi degiştir pompanin içinde yedegi gelmiştir mutlaka birde kaçıran boru hangisi orlongli pulu var onumu takmadin acaba

Çakma pellet ve solur kalıbı en iyisi fakat fuhuş fiyatlarda 200 liralık mal 2bin lira deniliyor malesef herkes paraya aç bu işe el atılması şart

Aslinda bir şekilde üstesinden gelinirde geliştirmek gerekir veya bir yer bulup yaptirmak gerekir

Sıfır maktab ucu çapakli olmasının sebebi kalıbın içinde kurşun kalıyor ve caktigim mil tam uyumlu değil torna lazım onu yapabilmem icin sizin numuneleri bekliyoruz bakalım inşaallah muazzam olur

Hocam benimki de bu sekilde oldu uç kısminda iz var ama onuda halletcem

Bende de aynı sorun var. İlk contayı kesiyor. İkinci conta sağlam. Havanın tüpe girdiği yer çapaklı kalmış sanırım. Ordan kesiyor. Çok eski bir konuşmada da aynı sorunu dillendirmiş birisi.

Benim np 04 bir kullanıcı vardı adını unuttum np 04 5.5 takasa koymuştu. Aynısı bendeki de. Namlu altında 230 cc 200 bar tüp. Dipçikteki tüp iptal. Katlanır dipçik.

Tamam tactikal tarzi anladim hocam muhtemelen çapak var benimkindede omlama yöntemiyle hava giriş deliginde temizlik yapcam bende

Ben de kral ekinoks almıştım pompa dolum ucu sürekli hava kaçırıyordu. Yenisini istedim. Firma kullanıcı hatasından olabileceğini eğer öyleyse fiyatını kullanıcının karşılaması gerektiğini söyledi. Ben de parası önemli değil ben silahı kullanamıyorum deyince sanki biraz sert oldu. Ucu ücretsiz gönderdiler. Sanırım kargo ücretini de onlar karşıladı.

Başka bir zaman da firmayı aradım np 04 almayı düşündüğümü silah üzerinde değişiklik yapılıp yapılamayacağını sordum. Hayır kesin olmaz dediler. Ama satıcı firma yardımcı oldu tank ve dipçik fabrikadan değiştirilmiş olarak geldi.:/

Hocam bende np4 aldim bugün elime geçti scuba tüpten hava basam dedim dolum ucundan hava kaçırdı orlinglerini degiştim düzeldi ama bu defada taktigim orlingi kesiyor muhtemelen bende fabrikayı arayacagim birde sizin np4 te nasil bir degişiklik yapmişlar resim atabilirmisiniz acaba

hocam hava basarken bıraktığımızda kendini yukarı atmaması gerekiyor değil mi

Hocam simdi mesela 150 bar bastin diyelim pompayi basili vaziyette biraktin veya alt tarafta biraktin eger pompa kendini tepe noktasina çikariyorsa o pompada sorun var o dirimda hava basamazsin