Nuh tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

2 tane hatsan pompa aldim pompanin birisinde herhangi bir sorun yoktu 2 ci pompayi kullandigimda 100 bardan sonra pompa şişti pompa icine geri hava aldi hatsani aradim kargo yapip göndermemi istediler ve gönderdim garanti kapsaminda bakimini yapmislar ve göndermişler ve pompayi tekrar kullandigimda yaklaşik 150 bar sanra yine ayni sorunla karsilartim ve bu defa pompayi söktum orlingi degiştirdim ve tekrar ayni sorunu yaşadim ve 5 defa orling degiştirdim ayni arza ayni sorun bende orling takili olan sübabı iptal ettim onun yerine bilya kullandim ve şuanda hiçbir sorun olmadan 280 300 bar hava basiyorum -------- bir düzeltme yapayim egerki 200 veya 250 bardan sonra hava basamiyorsaniz bilyanin altindaki yayin incesini takin kalem yayi kadar ince olsun ama kendi yay ebatinda olsun sadece bilyayi yukari itsin yeter