Ben de AT 44 Tactical modelini tavsiye ederim
Özellikle pcp yeni başlangıç aşaması için ideal diye düşünüyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben de AT 44 Tactical modelini tavsiye ederim
Özellikle pcp yeni başlangıç aşaması için ideal diye düşünüyorum
Konu, bir markanın teknik servis yetersizliği/sorunu. Ama konunun artık bağlamından kopup burada uzamasından da bize bıkkınlık geldi...
Bu alandaki, sportif yönden konular olabilir
Uluslararası yapılan bir spor
Evet, benzeri şekilde ben de izledim
250 bar olması güzel, ancak regülatör olmaması eksi yönü, çünkü atış yaptıkça güç düşmesi oluyor.
Yerli/yabancı birkaç video dışında pek bir bilgi yok gibi.
Alıp kullanan varsa, tecrübesini paylaşabilirse faydalı olurdu.
Bulabildiğim kadarıyla regülatör yok sanırım, ancak sonradan takılabiliyor mu, bununla alakalı da pek bilgi yok.
Merhaba,
Hatsan Jet modeli ile ilgili bilgisi, yorumu, tecrübesi olan var mı acaba?
Merhaba,
Elimde AT44 mevcut, Ankara veya yakın lokasyonda iseniz görüşelim
Uzun süredir Avrupa ve farklı bölgelerde Diesel yakıt kullanımı yakın gelecekte durdurulması üzerine çalışmalar var, lakin bizde bu konuda pek de üzerinde durulmuyor. Benzer şekilde bizde kurşun madeninin kullanımının sınırlanması veya durdurulmasını yakın gelecekte görülmesi pek olası değil.
Öncelikle hayırlı olsun, güzel atışlarda kullanın.
Yaklaşık yedi-sekiz sene kadar önce ilk havalı tüfeğimi bahsi geçen mağazanın Tandoğan şubesinden almıştım. Buna binaen yakın zamanda kral pcp tüfeği almak için yine gittim, fakat gördüğüm manzara hem üzücü hem de kötüydü. Fiyat olarak piyasanın altında ürünler vardı, fakat birçoğu ya iade yada hasarlı veya bozuk ürünler vardı. Yine de güvenerek kral pcp tüfeği aldım, fakat daha hiç kullanmadan şarjörlerin birinin bozuk olduğunu gördüm, mecburen fabrikaya gönderdim. Mağazaya tekrar gidip iade etmek istediğimde, polnet sistemine girdik bir kere iade olmaz gibi cümleler söyleyerek karşıdaki insanı aptal yerine koymaları hoş değildi. Fakat çok üstelemedim, mağazadan ayrıldım. Avfoni eski avfoni değil..
Polnet işleme konusuna gelince, av bayisi vs işletmelerin polnet sistemine erişimi olamaz, sadece bildirim yaparlar, güvenlik personeli bu bilgileri polnet veri sistemine işler. Daha önceden güvenlik kurumları bunları takip etmiyordu veya veri sistemine işlemiyordu, artık işliyor. Ancak dürbün vs ürünler takip edilmez ve veri sistemine işlenmez. Ancak muhtemelen ateşli silahlardaki gibi olmasa da benzer bir ruhsatlandırma çalışması yapılacak, çünkü vergi, harç vs geliri almak için. Çünkü her geçen gün büyüyen bir sektör. Sanal para düzenlemesi de vergilendirme çabası için çalışılıyor. Bu konu da benzeri bir durum.
Forumun daha aktifleşmesine katkı olarak,
Hatsan Galatian Tactical TS modeli hakkında bilgisi, tecrübesi olan kimse var mı?
Merhaba,
merhaba,
Hatsan Galatian Tactical TS modeli hakkında bilgisi olan, kullanan, tecrübelerini aktarabilecek kimse var mı?
Yaylı da son noktaya geldim diye düşünüyorum. 1-2 merak etiğim ürün var o kadar. Bu kategorideki favorim DİANA markası.
Şimdi de hızlıca PCP dünyasına girdim.Forumlarda okuduğum ve anladığım kadarıyla yerli ürün alacaksan mutlka LW namlu olmalı. Yine forumları baz alarak en sıkıntısız kullanıcıyı üzmeyen yerli ürün kesinlikle Effecto. PX4 mü PX5 mi birde PX5 Pro mu onu bilemiyorum. Pro nun tek farkı modertore sahip olması gibi yazılıyor.
Yaylı ve pistonlu grubundan top-5 yapsanız, sıralamanız nasıl olurdu?
1500 pompalama, 5 saat? Yüksek enerji gerek
Elimde kral pro 5,5 mm var çok temiz 1 kutu ancak atmışımdır size verebilirim düşünürseniz uygun fiyata
Nedir fiyat
Bu kral puncher mega s modeline gez ve arpacık takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa nasıl ve nereden temin edilebilir?