Teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek
Pellet aldığınızda ups gelen kargolarda sanırım içerik soruyordu. Ne olarak belirttiniz?
"Pellet"
Üstelik gelen pelletler 2022 model canavar gibi pellet ler pazar günü 150 metre atışı yaptım hiç bu kadar keyif almamıştım.
JSB 18 grain pelletler gerçekten çok başarılıymış.
Yurtdışından pellet ler ile beraberinde getirdiğim 2009 model Hill MK 2 el pompam için full tamir takımı ve silikon gres ini bugün kullandım pompamı tamamen dağıttım ve tüm tamir takımını uyguladım. Abiler pompa bildiğiniz sıfır hali ile birebir aynı oldu o kadar hafiflediki pompa ben bile şaşırdım şok oldum resmen. Tüpe pompa ile hava basmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı
Bu konuyu ayrıca Hill Mk2 pompa bakımı başlığı altında ayrıca açacağım bilginize.
Saygılarımla
Daha Çok GösterBen 120 € luk sipariş geçtim. Bana nasıl yansıyacak paylaşırım bende.
2 Adet
2 Kutu
1 Kutu
1 Kutu
Hollanda AB vergilerinden muaf olarak yollanması alınabilitesini arttırıyor. 24 € kargo ücretini veriyorsanız sonuna kadar kullanın 😄.
Şididen hayırlı olsun
Hoooooooooooooo🤤
Benimde 130 € sepetim var.
güzel sepet birşeyler almak isteyen olursa ups ile ilgili süreçte sormak istedikleriniz vs yardımcı olurum bilginize.
Herşey tamam alırım bi hayırlı olsun
Tahmin ediyorum gelen pelletler hasbel kader gümrük denetiminden geçmeden arkadaşın eline ulaşmış. Ama tabi bu çoğunlukla böyle olmuyor. Aslında bence en güzeli bu işi yapan bir av bayisinin ( ki “Aksu Av” Sayın Yusuf Polat Aksunun bu forumu takip ettiğini biliyorum, belki Veli Bey yada diğer av bayisi arkadaşlardan da takip eden vardır) ön talep toplayarak hatta pelletlerin ücretini de aldıktan sonra pelletleri ithal etmesi. Yoksa, sanırım bu kur farkı süresince ve bu pahalılıkta başka şekilde hiçbir firma bu riske girmez.
Denemek için bu sefer
2009 model Hills MK2 el pompamın komple tamir takımını
İki tüp silikon gresini
JSB 15.89 500 adet 1 kutu
JSB 18.13 500 adet 1 kutu
sipariş ettim sizin dediğinizin aksine bilhassa gümrüğe takılıyor denetimden geçip elime ulaşıyor. İlgili resimler ektedir. Bilgi vermek istedim ben elimi taşın altına koydum umarım bahsettiğiniz bayilerde gerekeni yaparlar. Gerçi Veli abi beni hatırlamazda ben kendisini tanıyorum hatırlıyorum 2010 senelerinde Mersin de Çukurova grubu olarak buluşma düzenlemiştik o zaman gelmişti Adana dan, hobisilah dan Allah rahmet eğlesin Hakan Hızlı ve bir arkadaşı daha gelmişti ismini hatırlayamadım şimdi yaşıyorsa Allah selamet versin. Güzel günlerdi be
Saygılarımla
Merhaba ilk önce dürbünü merkezleme yapın yani sağ sol yukarı aşağı ayarı hiç oynanmadan 24x de deneyin hala aynı sorun varsa merceklerde sorun. Normalde merkezleme sıfırlandıkdan so ra şimleme yapıldıktan sonra çok az sağ sol ayarı yapılmalıdır sağ sol ayarı fazla yapıldığında içerideki mercekler capraza düşüyor ve zoom yapldığında görüntü bozuluyor
Abim merhaba ayna methodu kullanarak artı kılları eşleştirdim yatay eksende baya bir sapma varmış bunu farkettim çok pratik bir method muş 1 dakika sürmedi galiba ve sonrasında tüfeğe bağlamadan elde tutarak max zoom da denedim dediğiniz gibi sorun düzeldi ilginiz için teşekkür ederim.
Şimdi tüfeğe bağlamadan önce sormak istediğim bir konuda şu tüfeğe bağlarken göz dürbün mesafesi ortalama kaç cm olmalıdır bu insandan insana değişiyormu yoksa baz alınan bir değer var mıdır ?
Saygılarımla
Merhaba ilk önce dürbünü merkezleme yapın yani sağ sol yukarı aşağı ayarı hiç oynanmadan 24x de deneyin hala aynı sorun varsa merceklerde sorun. Normalde merkezleme sıfırlandıkdan so ra şimleme yapıldıktan sonra çok az sağ sol ayarı yapılmalıdır sağ sol ayarı fazla yapıldığında içerideki mercekler capraza düşüyor ve zoom yapldığında görüntü bozuluyor
Merhaba abi
Dürbünü söküp bir aynaya dayayarak yapılan merkezlemeden bahsediyoruz dimi bugün onu bir yapim pompam arızalı olduğu için evdeyim zaten bari bu işi halledeyim.
Teşekkür ederim
Hills MK2 pompamın full tamir takımı ve silikon gresinden sipariş ettim üreticinin direk kendi sitesinden
kuzenim Londra da yaşıyor ona teslim edildi oda posta ile bana gönderdi eğer gelmez ise posta da kaybolur vs olur ise yine bu krale sitesinde de tamir takımı ve gres i var yine pellet ler ile sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu ay halam bi Londra ya gidip Aralık sonuna doğru gelicek Hills in son model MK5 Pro pompasını getirtecem ona çok merak ediyorum çok övülüyor pompa gelsin bakalım buraya tecrübelerimi aktarırım.
Eğer yine bu siteden dürbün aksesuar ekipman vs getirten olursa burada tecrübelerini paylaşırsa sevinirim herşey var o sitede airgun ile alakalı hepimiz faydalanmış oluruz.
Saygılarımla
ama tabi şimdi burada bu bilgiyi alan herkes adetli adetli pellet siparişi geçmeye başlarsa gümrük kısmında ne olur işler bilemicem
doğru mu anladım acaba
ürün bedeli ve nakliye ödediniz, gümrük için herhangi bir ek vergi masrafınız olmadı
Doğru
Krale takip ettiğim bir site idi 7 kutuya kadar kargo aynı 8 den sonra 40 küsür euroya çıkıyor. 😄
Kaç günde elinize ulaştı acaba.
İşte acaba 7 kutu alınca gümrükte bir sıkıntı çıkarmı engel yada vergi gibi bende onu merak ediyorum
Çok sık optik değiştirmiyorum. Benim kullandığım optiklerdede aynı sorun vardı. Şu an element optik helix kullanıyorum 6x24-50 24 zooma gelince kontrast artıyor. Max 22 yapıyorum. Belki olması normaldir yada daha kaliteli optiklerde daha az hissedilir yada olmuyordur.
Evet doğru teşhis i siz koydunuz "kontrast artıyor" baya görüntü beyazlaşıyor yani
Max zoom da en ufak kafa hareketinde görüntü bozuluyor dürbün merceğinin merkezi ile kusursuz hizalamanız gerekiyor kendinizi bunu doğal karşılıyorum ancak kontrast ın artmasını anlayamıyorum.
Hepsini yukarda belirttim ama sizde görünmüyormu o kısım ben anlamadım Yine tekrar belirteyim
20/10/22 de ups e kargo kaydı yapıldı
02/11/22 de teslim aldım
Saygılarımla
Merhaba hobidaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim.
Ülkede maselef JSB 18.13 grain pellet kalmadı bende yurtdışından satın alma kararı aldım ve sorunsuz bir şekilde geldi burada sizinle paylaşmak istedim.,
Kutusu, pelletler sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi kutu gıcır gıcır pelletler kitap gibi buradaki av bayilerinden aldığın gibi eski kalmış nerdeyse yarısının etekleri yamuk yumuk ezik büzük değil
Site bu
2 adet 500 lük aldım yani 1000 tane pellet
Cart Subtotal €26.86
Shipping €24.75 UPS Express Saver
Order Total €51.61
Malum kur farkından dolayı kargosu çok tutuyor ama yüksek adetli alırsak pek koymaz bence. Türkiye ye geldiğinde ups den aradılar ben siteden alırken Company name kısmına iş yerimin adını yazdığım için ups şirket adına geldiğini algıladı ve iş yeri yetki belgesi denilen bir evrak gönderdiler onu doldurmamı istediler muhtemelen şahıs adıma gelseydi böyle bir detay olmayacaktı bile bu evrak işi 2 - 3 günlük aksama yarattı tabi e birde araya 29 Ekim bayramı girdi 2 - 3 günde oradan. Sonuç olarak
20/10/2022 10:14 | Etiket Oluşturuldu Gönderici etiket oluşturdu, paket henüz UPS’e ulaşmadı. Netherlands |
02/11/2022 16:00 | Teslim Edildi TESLİM EDİLDİ MERSIN, TR |
Saygılarımla
Merhabalar, nasıl geldi? Gümrük vergi, izin vs uğraşmadınız mı?
Hayır uğraşmadım. Satın aldığım yerin link inide attım inceleyebilirsiniz.
Siparişiniz olumlu yönde gerçekleşir ise. Süreci fiyatı ve vergileri ile kaça geliyor paylaşırsan sevinirim.
15,89 Gr Pellet için ciddi uzaklıklar yaprak kımıldamıyordu gibi bir günemi denk geldiniz.
Dostum merhaba kolay gelsin
Pellet ler geldi Kutusu, pelletler sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi kutu gıcır gıcır pelletler kitap gibi buradaki av bayilerinden aldığın gibi eski kalmış nerdeyse yarısının etekleri yamuk yumuk ezik büzük değil
2 adet 500 lük aldım yani 1000 tane pellet
Cart Subtotal €26.86
Shipping €24.75 UPS Express Saver
Order Total €51.61
Malum kur farkından dolayı kargosu çok tutuyor ama yüksek adetli alırsak pek koymaz bence. Türkiye ye geldiğinde ups den aradılar ben siteden alırken Company name kısmına iş yerimin adını yazdığım için ups şirket adına geldiğini algıladı ve iş yeri yetki belgesi denilen bir evrak gönderdiler onu doldurmamı istediler muhtemelen şahıs adıma gelseydi böyle bir detay olmayacaktı bile bu evrak işi 2 - 3 günlük aksama yarattı tabi e birde araya 29 Ekim bayramı girdi 2 - 3 günde oradan. Sonuç olarak
20/10/2022 10:14 | Etiket Oluşturuldu Gönderici etiket oluşturdu, paket henüz UPS’e ulaşmadı. Netherlands |
02/11/2022 16:00 | Teslim Edildi TESLİM EDİLDİ MERSIN, TR |
Saygılarımla
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar
Arkadaşım da hobiye tekrar başlamak istiyor
AT44 Long Yerli / LW namlulu üzerinde gönderilen optima dürbünlü, yedek şarjörlü, kılıflı hazır alıp kullanabileceği bir AT44 arıyoruz
Tekliflere açığız
Saygılarımla