Kanal çapı derken dürbün ayağının halka şeklindeki boşluğunu ( iç çapını ) kastediyorsan 24.4 iç çapı 30'a çeviren bir aparat olamaz. 30 çapı 24.4'e daraltan plastik halkalar var.
Oldrifle tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel 21,000 TL
-
-
İletşim no verebilir misiniz
0532 354 9747
-
-
3-9x40 Hawke (5.800 tl) 4-16×40 bushnell cf500 (9.000 tl) ikisini yakindan inceleme fırsatım oldu ve bushnell tercih ettim diğerlerini görmediğim için yorum yapamam ama orjinal çin malı olduklarını biliyorum bence bu iki markadan biri tercih edilebilir netlik vb bakimindan
Nikko hem Japon dizaynıdır hem de Made in Japan'dır.
-
Facebook'ta Mehmet Hatayıllı'yı bulun. Şu anda değil galiba ama Gamo servisiydi. Belki elinde vardır.
-
Merhaba,
ben de yenilerde Reximex Meta Premium aldım. Ancak, yanak pedi, kundak omuza yaslanan kısmı hoşuma gitmedi.
Evet dipçik biraz sıkıntı. Sivri uçlar batıyor. Ben sivri uçlara sert süngerden top yapıp bantladım. Yanaklık da daha iyi olabilirdi ama dipçik omuzluğunu yükseltip alçaltarak istenen yükseklikte yanak destek etkisi sağlanabiliyor
-
Reximex Meta Premium. Hem vurur hem kırar. Atıcılıkta o kadar iddialı değilim ama 30 grain Engin Sak solidle 300 metrede şişe kırmışlığım var.
-
Hala bulunabiliyor mu bilmem ama Hatsan Flash 18,13'ler de iyiydi.
-
Hilal Av, Halil Av, Temin
-
Ben komandoyu aradım. Evet distribütörüz ama yedek parça gelmiyor dediler. Ne zaman gelir nasıl olur bilmiyoruz dediler. Gamo yu sildim kafadan. Bir sorun olsa ÇÖP. Maceraya gerek yok.
Gamo ÇÖP diye arkadaşın ilgilendiği modeli kastediyorsan onu bilmem ama bende Gamo Coyote var, iç yapısı çok basit, çok az sayıda parçası var. İngiltere'den bir kere tam takım oringlerini getirttim, ölçülerini not ettim ve bütün bakımını, değişimlerini kendim yapıp gayet de iyi kullanıyorum. Oringden başka da bir yedek parçaya ihtiyacı neredeyse yok gibi. Namlusu da bence o yerli tüfeklerde LW diye göklere çıkarılan namlulara nal toplatır.
-
Gamo servis durumu karışık. Yazmıştım, Komando Av-Balıkesir diye cevap verdiler ama Komando Av'ın websitesinde Gamo ile ilgili hiçbir referans yok. Ama Adana'da özellikle Gamo tamir ve bakımı yapan biri var. Facebook'ta Mehmet Hatayıllı diye arayın, bulursunuz. Ben hiç konuşmadım ama siz kendiniz arayıp aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.
-
Condor SS'i bilmiyordum Google'dan arayıp baktım, müthiş bir şeymiş
-
Var öyle çeviriciler, ben kullanıyorum. Pompanın ucunda bir dolum ucu sabit duruyor, adaptör parçanın dişi tarafına diğer dolum ucu takılıyor, adaptörün erkek tarafı da pompadaki dolum ucuna takılıyor. Bunlar kutudan çıkmaz, çok da kolay bulunmuyor. Ben sanırım birkaç yıl önce Halil Av'dan almıştım. Satıcılara sormanız lazım.
-
Moderatör ile kullanıyorsanız sorun moderatörden kaynaklanıyor olabilir.
-
Sorun yalnızca conta ise tamir edilemeyecek bir şey değildir bence. Tamir imkanını araştırdınız mı ?
-
350 metreye kadar atışlar yaptım. Klik sayısı şu anda aklımda değil ama no-limit ayak olunca klik sayısının çok önemi kalmıyor. Zaten bu mesafelerde no-limit ayak şart oluyor.
-
Ben Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP kullanıyorum. Artıkılı rakamlı olduğu için tercih ettiğim dürbünlerden. Oldukça da memnunum.
-
Whatsapp 0532 3549747