Sorun yalnızca conta ise tamir edilemeyecek bir şey değildir bence. Tamir imkanını araştırdınız mı ?
Oldrifle tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
350 metreye kadar atışlar yaptım. Klik sayısı şu anda aklımda değil ama no-limit ayak olunca klik sayısının çok önemi kalmıyor. Zaten bu mesafelerde no-limit ayak şart oluyor.
-
Ben Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP kullanıyorum. Artıkılı rakamlı olduğu için tercih ettiğim dürbünlerden. Oldukça da memnunum.
-
Whatsapp 0532 3549747
-
Alalı bir sene olmadı, sahaya da en fazla 4-5 kez çıktı. Sıfır sayılır. Fiyat 1750.
-
Iki parcali var, verebilirim.
-
-
Hiçbir sıkıntı olmaz. Bazı 30 mm ayaklar yanında zaten 25,4e dönüştürücü plastik yüzük adaptörüyle veriliyor. Hatta bende böyle bir Discovery ayak var.
-
Neden Kurşun ile üretiliyor zararlı olduğu halde? Maliyetten dolayı mı?
Emin değilim ama sanırım öyle
-
Gamo’da birkaç model non-lead(kurşunsuz) pellet var. Türkiye’de hangi modelleri bulunduğu hakkında bilgim yok.
RWS'in var ama yurtdışında bile pahalı. Kalay/çinko alaşımı oluyorlar genelde
-
Ben yapmıştım. Yurt dışından Huma Air bottle type regülatör almış ve kendim takmıştım. Kundakla da çok oynanan gerekmedi, yalnızca içten biraz kazıma yaparak yerleştirdim, adeta fabrika orijinali gibi görünüyordu. Geçen hafta fabrika da beni arayıp sordu hatta deneyimlerimi, galiba istek üzerine böyle bir proje düşünüyorlar. Bence Ozark'ın aslında regülatöre çok da ihtiyacı yok. Son derece isabetli bir PCP, sadece stabil atış sayısı biraz daha artıyor.
Bu regülatörü satıcı galiba artık Türkiye'ye yollamıyor ama yollasa bile normal yollardan gelirse maliyeti 6000-6500 TL'leri bulabilir. Bir daha olsa yapmam çünkü bu parayı makul gösterecek bir performans artışı yoktu bana göre. Ama Niksan fabrikasyon olarak kendi yapar ve makul bir fiyat farkı koyarsa düşünürdüm.
Bilgi için: Ozark'tan gayet memnundum ama yeni PCP'ler alıp denemek için elden çıkardım.
-
Üstümüze almak sözüyle emniyete kayıt yaptırmak gibi bir şey varsa aklınızda öyle bir şey yok. Yani gerek sıfır gerek ikinci el olsun aldığınız havalı tüfeği gidip emniyete ya da başka herhangi bir yere kaydettirmiyorsunuz.
Ama tüfeğin artık sahibi ben olduğum belgelensin şeklinde bir belge olsun istiyorsanız tüfeğin orijinal faturası üstünde sahibi ( veya sahibinden biri devralmışsa, en son kim ise ) ile alıcı( yani siz) faturanın arkasına adları soyadları, TC kimlikleri ve tarih atarak hibe ettim/hibe aldım veya aldım/sattım şeklinde beyan yazarlar, imzalarlar birer kopya kendilerine alırlar olur biter.
Bayi de ikinci ele fatura verecekse büyük ihtimal o da benzer şekilde devralmıştır, o da orijinal fatura üstünde kendisi size devir yapacaktır. Ama 2nci ele kendi devirsiz direkt fatura kesebilir mi onu bilmiyorum.
-
Koskoca Ankara'da tek dolum yeri olması da enteresan ?
-
Elite mi Pro mu daha ayrıntılı ?
-
Emeğinize sağlık. Ölçümü eğimli olmayan sabit ayaklarla yapmışsınız. Böyleyken dürbün yüksekliğini hesaplama çok zor değil. Bu yöntemle yüksekliği ölçtükten sonra dürbünün klikinin yetmediği durumda uzak mesafe atışı için çoğumuz no-limit ayak kullanıp dürbüne eğim veriyoruz. Böyle yapınca da dürbün ekseni değişiyor. Böyle bir durumda ne yapmak lazım ?
-
-
Hala adı var kendi yok...
-
ilginize teşekkürler.yer İzmir
İzmir'de neresi ? Ben de İzmir'deyim. Bir grup arkadaşımız Işıkkent civarı, diğer bir grup da Menemen tarafında atış yapıyoruz. Sizin videoyu çektiğiniz yer tanıdık gelmedi. Neresidir onu merak ettim.
-
Paylaşım için teşekkürler. PX5 de iyi sonuç vermekle birlikte Edgun farkı fark ediliyor. Atış yaptığınız yer neresi ?
-
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. Sabır ve metanet dilerim.