Herkese merhaba arkadaşlar,
satılık veya aranıyor ilanlarınız ile işiniz bittiğinde lütfen başlıklarınıza "satıldı silinebilir" "alındı silinebilir" yazın,
forumdaki kirliliği önlemek adına bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Herkese merhaba arkadaşlar,
satılık veya aranıyor ilanlarınız ile işiniz bittiğinde lütfen başlıklarınıza "satıldı silinebilir" "alındı silinebilir" yazın,
forumdaki kirliliği önlemek adına bu konuda hassas olmanızı rica ediyorum.
İyi forumlar.
Arayış devem ediyor.
Tüfeğin dürbünün ve montaj ayağının marka modellerini öğrenebilir miyiz ? belki aynı ürünlerde daha önce başına gelen bir hobidaş olmuştur daha kolay yardımcı olunabilir.
Merhaba arkadaşlar.gamo black knight 5.5 sahibiyim.Tüfeğimi kardeşime emanet olarak vermiştim.Oda bana sormadan tüfek ucundaki plastik parçayı sökmüş.Güya susturucu takıp bana sürpriz yapacakmış.lakin namlu ucu 1/2 unf gibi bir uç değil ve doğal olarak takamamış.Tüfeğin üstündeki plastik parçayıda deforme etmiş.Öğrenmek istediğim tüfek namlu ucundaki o plastik parçayı nerden temin edebilirim yahut 1/2unf uyumlu susturucuları bu namluya nasıl monte edebilirim?internetten araştırmalarımda bir sonuç bulamadım.resimleri aşağıda paylaşıyorum.
Facebook'ta Mehmet Hatayıllı'yı bulun. Şu anda değil galiba ama Gamo servisiydi. Belki elinde vardır.
Mehmet Ustanın telefonunu veriyorum ulaşın.
0542 625 53 01
Yazıda bi hata olabilir S4 mü S24 mü ?
Desteksiz atış yapıyorsan söylediğin şey çok normal ustam
Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.
Protector ayağın arkasına stoper takın mutlaka
fiyat 4000 tl ye indirilmiştir
Merhaba takas düşünürseniz bana whatsappdan yazar mısınız ? 0506 470 3828
Striker edge 11mm rayındaki delikler stoper için ustam protector için değil, protectorun arkadaki pim o deliklere girmez deliği matkap ile genişleterek montaj yapabilirsiniz veya protectorun pimini çıkarıp karşılığına diş açış pimi takmadan sadece vida ile montaj yapıp arkasına stoper takabilirsiniz. Pimi çıkarıp vidasız montaj yaptığınız zaman protector ayak yamuk duracağı için pek sağlıklı olmayacaktır.
Merhaba , Kral pro 500 ile solid atabilirsin, fabrikadan İdris usta ile görüşmeni tavsiye ederim.
Daha Çok GösterHello,
I am new to this forum community and very excited to get involved ! I am looking forward to contributing and learning from the community.
Could someone guide me in the right direction for where to start? Are there any specific threads; resource ; areas of the forum that you would recommend for a newcomer?
Any advice on how to get the most out of this forum would be greatly appreciated!
Thanks in advance for your help!
Hello, we can help you if you write what you want to learn here, you can start by introducing yourself, it will also be better if you fill in the empty fields in your profile.
Welcome aboard.
Ustam bir kaç güne bir ilana güncel yazın ve fiyat ekleyin lütfen
Merhaba konu güncel mi ?
Merhaba konu güncel mi ?
Merhaba konu güncel mi ?
Merhaba konu güncel mi ?
İlana fiyat yazın lütfen