ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Linkini verdiğiniz konuda fotoları görememem benlik bir sıkıntı mı acaba?
Galeriye yüklenmeyen fotolar bir süre sonra siliniyor sizle alakalı bir şey değil
-
Hatsanın kendi sitesinden comet marka 3-9x32 dürbün almıştım üst ayar kulesi bozuldu yukarı aşağı hareket ettirmiyor sağ sol ayarı sağlam bir tek üst kule bozuldu hatsanı aradım markasının comet olduğunu söylediğimde comet yetkili servis ile konuşmamı söylediler ama cometin kendi yetkili servisini internette bir türlü bulamıyorum tüfek tamircisine götürmüştüm o ben dürbünden anlamam internetten aldıysan aldığın yer ile iletişime geç demişti ama neresiyle iletişime geçeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz 1200 lira verdiğim dürbün boşa gitsin istemiyorum
Hatsanın kendi sitesi dediğiniz sitenin Hatsan ile bağlantısı yok ustam o site Bozkurtav'ın sitesi, Comet markasının distribütörünü bulmak zor olacaktır belkide imkansız, en sağlıklısı tamir yapan biri ile iletişime geçmek olacaktır, 0506 470 3828 bana whatsapp dan yazarsan tamir yapan birilerine yönlendirebilirim.
-
İllede Hatsan olsun derseniz Mod 85 Sniper - Mod 99 - Mod 95 modellerine bakın derim
-
kral n-03 markalı havalı tüfeğimle yaklaşık 200 mermi bile atmadım ama şuan kuramıyorum kırdığımda zorlanarak en sona gidiyor ama orda kalmıyor yani kurulmuyor neden olabilir ve nasıl çözebilirim
Yay kırılmış veya tetik grubundaki tırnak hasar görmüş olabilir kral fabrika ile iletişime geçersen yardımcı olurlar
-
Fabrikaya göndermeniz gerekiyor
-
Bir de sizce hatsan flash nasıl jsb kadar grupman yapmasını beklemiyorum tabi ama yine de iyi grupman yapabilir mi internette hiç videosunu bulamadım da
Seçerek atarsanız flash pellet ile güzel grupman yapabilirsiniz
-
şu an protector sorununu çözdüm ama dürbünün ne üst kuleyi ne kadar yukarı alırsam alayım hep aynı noktaya atış yaptığını gördüm optik sıfırlama yapayım dedim sağ sol ayarı tamam ama üst kule bir türlü hareket etmiyor sanırım bozuk bunu nasıl tamir edebilirim veya kendim tamir edebilir miyim yoksa bir tamirciye mi götürmek lazım
Çok fazla çevirip zorladıysan bozulmuştur ustam daha önce yapmadıysan tamirini sen yapamazsın diye düşünüyorum, tamirci varsa tamirciye götürmen daha sağlıklı olur
-
Ayağın dürbün boğazı kısmında altta ikişer adet setiskur olur onları sıkın mil sabitlenir
-
-
Adana’da kime yolladınız ?
-
Cemal ustamında söylediği gibi havalı tüfek mühimmatları yüksek hız sevmez, ayrıca bu hızlarda atış sayınız çok fazla düşeceği için zevk alamazsınız, tüfeği tüpe değil kompresöre bağlamak gerekir 😄
-
Mod 85 sniper veya mod 125 sniper alıp uçlarındaki pressli plastik moderatörü keserseniz altından unf diş çıkıyor ustam.
KonuHatsan mod 85 sniper ve moderatörsüz namlusu
Arkadaşlar Hatsanın sevdiğim modellerinden biri olan mod 85 sniperın ki pek çok kişide de vardır bu silah.
mod 85 aslında kağıt üzerinde çok mantıklı bir silah olmasına rağmen namlusunun ucundaki plastik susturucumsu şeyin zaman içinde esnemesi bazen pelletin bu unsura çarpması ile isabeti kötü yönde etkilemesi vede şekil olarak ta bana uymaması sevmememin nedenleridir.
aslında çok mantıklı bir silah olan mod85 sniper bu parça olmadan nasıl olur göstermek istedim.
The content cannot ZETAX12 Ocak 2023 22:13 Link bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz.
-
Tam aradığım konu, bana ilham oldunuz sağolun.
Bu UNF diş normal 85'te yok değil mi? Sniper olmak zorunda mı?
Evet sniper modelinde var sadece
-
Cemal Bozan daha iyi yanıt verir sana abi ama bildiğim kadarıyla havalı tüfeklerde devir diye bir işlem yok emniyette.
-
Herkese merhaba forumdaşlar,
Önümüzdeki günlerde 1 Ocak 2024 tarihinden daha eski tüm alım - satım ilanları silinecektir,
ilanı güncel olup da bu tarihten eski olanların yeni ilan açması gerekmektedir.
Herkese iyi forumlar. -
Bu ebay den malzeme getiremeyen bi ben varım herhalde 😂
-
Video çok güzel olmuş abi emeğine sağlık, videoların devamı gelirse izlemesi çok keyifli olabilir
-
Arayabilirsiniz kutu içeriği değişiklik gösterebilir
Uzun süre güncelleme yapmamışsınız güncel değilse konuyu silecektim o yüzden sordum ustam.
-
Konu güncel mi ?