Hatsan Galatian 1 Regülatörlü
Merhaba ilandaki Galatian 1 RG ile takas düşünür müsünüz ?
ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pistonlu havali tufeklerde genellikle piston icindeki odacikta sikistirilmis azot gazi bulunur.Muhtemelen o-ring eskimesi vb. nedenlerle azot gazi bisekilde pistondan kacmis- bosalmis.
Hatsanlarda kuru hava var ustam gaz yok, kral, gamo gibi markaların pistonlarında gaz var fakat hatsan sıkıştırılmış kuru hava kullanıyor vortex pistonlarında
-
Vortex piston içindeki hava boşalmış ustam fabrikaya gönderin değiştirirler
-
Bu ürün regülatörlümü abi ?
-
-
Herkese merhaba;
Forumda alım satım ilanları hakkında
Satışı bitmiş, satmaktan vazgeçen, aradığı ürünü bulan ilan sahipleri lütfen başlıklarına "SİLİNEBİLİR" yazsınlar.
Herkese iyi forumlar.
-
Dürbünlü kullanıp sorun yaşamadığım yaylı tüfekler (dampa ayak ile)
Hatsan Mod 85 Sniper
Hatsan Striker Edge
Gamo Cfx Royal
Gamo Cf30
Problem yaşadığım tüfekler
Hatsan Mod 125 Sniper
Hatsan Mod 135 QE
Kısacası magnum sınıf piston çapı geniş tüfeklerde dampa ayak bile kurtarmıyor maalesef
-
Piyasa hatsan flash 101 5.5 mm var. 6.35 yurt dışına sanırım gidiyor. Namlu değişimi sonradan yapılabilir mi ?
Flash 101 6.35 seçeneği var fakat bayilerde satışa hazır olarak bulamazsınız, alışveriş yapmak istediğiniz bayii üzerinden fabrikadan sipariş edilmesi gerekiyor.
-
Bu üründe ayar nasıl yapılıyor ustam ? Pullar üzerinde işlem yapmak mı gerekiyor yoksa ayar için bi setiskur vidası var mıdır ?
-
-
Arkadaşlar spariş verdigim tufegim bugün elime ulaştı deneme olarak 15m ye sıfırladım tüfeği grupmani çok iyi bu mesafeden ancak 20 metreden attigim zaman 2-3 cm yukarı atıyor.tamam mesafe arttıkça isabet noktası değişir ama her beş metrede bir bukadar fark olurmu bu normalmi. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Mühimmat namludan çıktıktan itibaren yükselmeye başlar ve yükselme bittikten sonra bir müddet düz ilerleyip düşüşe geçer, siz mühimmat henüz yükselmenin başındayken sıfırlama yapmışsınız doğal olarak 15 metre ile 20 metre arasında da yükselmeye devam edeceği için yukarıyı vuracaktır, sıfırlama mesafenizi arttırmanızı öneririm.
-
Merhaba. At-44 tüfeğin için regülatör arayışı içindeyken alışveriş yaptığım av bayide regülatörlü BT 65 tüpü olduğunu gördüm fiyatı da eski kaldığında piyasanın 3 te biri. Sormak istediğim bu tüpü alsam regülatörü At-44 e aktarabilir miyim veya tüpü o haliyle at-44 te kullanma şansım var mı?
Tüp çapları farklı hocam uymuyor
-
Çok çok iyi, zaman zaman arkadaşlarla konuşuyorum veya okuyorum kimisi hatsan regülatörleri iyi diyor kimisi kötü diyor herhalde regülatör işinde de standart yok.
Bana gelen regülatör çok stabil çalışıyordu hocam atışlar arasında 6-7 fps oynuyordu en fazla
-
Herkese selamlar.
Yaklaşık 15 senedir uzak kaldığım havalı tüfek hobime tekrar döndüm.
Bütçe ayarlayıp güzel bir FX takım dizme amacım var bu biraz sürecek gibi
Elimde AT44 LW füfek var bunu da güzelce toplarlayıp FX e kadar kullanmak istiyorum. Atışlarda basınçla birlikte yukarı aşağı çok oynama oluyor. Regülatörlü tüp almak veya taktırmak istiyorum.
Tavsiyeniz ne olur Hatsan regülatörlü tüp alsam sıkıntı yaşar mıyım? Keyif verir mi veya başka marka regülatör mü önerirsiniz?
At44 tüfeğime regülatörlü tüp uygulaması yapmıştım, 100 bar regülatör basıncı JSB 15.89 pellet kullanarak 100 metrede 1 TL grupman yaptı bende çok şaşırdım
-
Teşekkürler peki 2 tüp olması sıkıntı çıkarır mı
Yok ustam iki tüp arada boru ile birbirine bağlı zaten, sizin yapacağınız işlem ön tüpün kasa ile bağlantı parçasını iptal edip oraya yeni bir parça yaptırmak olacak, yeni parçanın bir tarafı kasaya girecek erkek, diğer tarafı ise regülatörün dişlerinin gireceği dişi olacak, tüp ile parça arasına da regülatör takılacak. Fakat başka bir problem ortaya çıkıyor, bu şekilde power plenum denilen regülatör odası olmayacağı için tüfeğin gücü baya bi azalacaktır, tüfeği güçlü tutabilmek için yüksek basınçlı bir regülatör veya 200 bara kadar ayarlanabilen ayarlı bir regülatör kullanmak gerekiyor.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. M18x1.5 tüm tombul pcp tüpleri bu ölçüyü kullanır
-
merhaba hatsan turcar airtact tüfeğim var 800 fps bu tüfeğin seveceği pelletler nedir fiyat performans ürünleri spoton pelletler gibi bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirmi
Spoton Match pelleti sever diye tahmin ediyorum bence deneyin.
-
Flash 101 Full plastik olduğu için kronik sorunları olacaktır, Flash 401 bolt tipi kurma kolundan dolayı kronik sorunlu,
bence Mega 2 Regülatörlü model veya Kral Breaker
.
Hatsan olsun diyorsanız da Nova serilerinden olabilir, Nova Compact, Nova Tact, Novastar veya Supernova rg
-
Cok teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.Elimde yaylı olarak Hatsan mod 70 var hocam acaba sizin bu dediğiniz olayı onda gerçekleştirebilirmiyim.
Mod 70 de unf diş yok hocam, 85 sniper ve 125 sniper modellerinde var sadece bildiğim kadarıyla
-
Hocam merhaba yazınızı büyük bir hevesle okudum Hatsan mod 85 ve 125 vorteks kullanıcısı olarak ve bu tepmelerden dolayı çok dürbün harcadim.size iki sorum olacak hocam 1.si moderatörü söktükten sonra çıkan diş 1/2 unf dişmi yani herhangi bir moderatör takabilirmiyiz.birde bunu kesmek için ney kullandınız ispiral,testere filanmi ısıtma yoluyla cikartamazmiyiz disliye zarar vermemek için.
2. Sorumda vorteksi 16 joule nasıl çekiyorsunuz üzerinde güç vidası falanmi var vorteksin.bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim hocam 🙏
Moderatör söküldükten sonra alttan çıkan diş 1/2 unf hocam 1/2unf olan tüm harici moderatörleri takabilirsiniz.
Moderatör üzerinde bulunan dikey çizgilerin başladığı yerden testere ile keserseniz altından unf dişe takılmış somun çıkıyor, o somunu sökünce geri kalan parçalarda sökülüyor.
16 joule gücü hassas olarak almak için yaylı kullanmanız gerekiyor, vortex pistona siz müdahale edemezsiniz fabrikaya sorarsanız belki onlar yardımcı olabilir.