ibrhmzkn01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

herkese merhaba 15 yıldır kullandığım gamo pt80 tabancamın hava kaçırma sorunu var oring resmen yok olmuş :) yedek parça bulamıyorum tavsiyeniz var mı acaba. Ve atış yaparken şarjörü tam dönmüyor pellet namluya hafif çarparak çıkıyor yeni şarjör aldım yağladım sorun düzelmedi.

0 (542) 625 53 01

Gamo teknik servis Mehmet ustanın telefon numarası bu numara hocam, yeri Adana.

Hatsan, ABD piyasasina acildigindan beri yani 2008? galiba. Ic piyasaya hic umursamuyor zaten. Yani cironun yuzde 90% ordan geldigi icin, adamlar oraya konsantre oluyorlar.

Yani yurtici tufek bozulmus, tamir olacakmis, adamlarin umrunda degil. Yanlis hatirlamiyorsam, HatsanUSA yani ABD'in distrubutruyle gorusmustum fuarda, adam resmen her ay sonu bize container dolu silah geliyor demisti.

Hatsan'da zaten ABD'de inanilmaz populer olan bir marka, yani amerikanlarin ''best bang for your buck'' dedigi, paranin sonuna kadar hakkina veren bir marka oldu.

Ondan mesela, surekli yeni modeller direk ABD'ye sunuluyor. ve eski modeller burda kaliyor, Hala AT-44 platformu satiliyor burda yaw.

Türkiye piyasasını umursamayacak ise tamamen çekilmeliler bence bu piyasadan, bunu yapan farklı markalar mevcut, havalı ürünlerini Türkiye pazarına sürmeyen sadece yurtdışı pazarında satan bir çok marka var, ama yok ABD de parayı vurup Türkiye'ye de göz kırpacaz diyorlarsa da Türk tüketiciyi bu şekilde yalancı durumuna düşürmeyecekler, önce metal parça var diyip sonra öyle bişe yok biz öyle demedik diyip saçmalamacaklar, bana gelmiş dikkatli kullan tüfeği diye akıl veriyor plastik parça kırılmaz o zaman diyor :D :D

Bende fe3c nikli hobidaşa yazdıydım. Alıntılamadığım için biraz karıştı. Toplamak gerekirse Maalesef benim gözlemlemem bu hobiye birçok bilinçsizce yeni başlayan oluyor ve 1 kutu pelleti atıp hevesini alıp ya tüfeği çürümeye bırakıyorlar yada 2. Elden satıyorlar. Ben bu bilinçsiz hobidaşları foruma çekmeye çalışıyorum ama reklam yaptığım için yorumlarımı siliyorlar . Herkeste hatsan alıyor. Burada ben de hatsanı kötülemiyorum ama eski modeller alınıyor. Buraya dem vurmak istemiştim. Bu arada sizin durumada şaşırmış durumdayım. Ben factor ile baya soğuduydum sizide soğuttular ağızlarıyla kuş tutsalar dönermisim hatsana ben dönmem. Ülkemize böyle firmalar lazım desemde ben büyük konuşuyorum ama yalamam inşallah tükürdüğümü almam gibi hatsan.

Ben şuan elimdeki ürünler bozulana kadar kullanıp sonra atıl bırakmayı planlıyorum şahsen

Şefim ben birçok PCP içeriklerini izliyorum. Bilinçsizce hatsan ı seçiyor insanlar ve seviliyor çünkü daha iyisini bilmiyor görmemiş ler. Birçok eski model tüfekler peynir ekmek gibi satılıyor valla. Forumun da reklamını yapıyor yardımcı olmaya çalışıyorumda. Forumun reklamını yapınca siliyorlar😄.

Hocam ben kaliteden yana bir şey demek istemiyorum ama, başından sonuna kadar darbe ile çalışan bir mekanizmayı plastik yapmak ne kadar sağlam ve kaliteli olabilir ki, aklı olanın buradan yola çıkarak anlaması gerekiyor zaten :)

Mod 25 Supertact bugün (19-05-2023) tarihinde servisten geldi ve beni şok eden bir durumla karşılaştım, tüfeği servise gönderme sebebim, plastik olan ve bu yüzden kırılan tetik grubu muhafazasının değiştirilmesiydi, tüfeği servise göndermeden önce tetiği altın (metal) tetikti, kutuyu bir açtım tetik plastik ve tetik grubu komple plastik, benim gönderme amacım metal tetik grubu ve kasası takılmasıydı ?

Göndermeden önce metal kasa olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler, hatta daha öncesinde bana mod 125 ile beraber metal tetik grubu göndereceklerdi göndermediler, teknik servisi aradım ve durumu anlattım inanılmaz bir saygısızlık ile karşılaştım, altın tetik olmasının imkansız olduğunu söylüyor bana teknik servisteki Fatih bey fakat ben tüfeği gönderirken altın tetik takılıydı yani beni yalan söylemek ile suçluyor, gözümle gördüğüm ve kendilerinden de teyit ettiğim metal tetik grubu olmadığını mod 25 supertact modelinin komple plastik olduğunu savunup beni bir kez daha yalancılık ile suçluyor.

Bana yaptıkları yanlışları ve saygısızlığı yurtdışı müşterilerine yapamayacaklarını söyleyince cevap veremiyorlar, kem küm edip sinirleniyorlar bide üstüne.

Hatsan benim için bitmiştir arkadaşlar.

Hocam bildiğin kadarıyla uçakta bagajınıza su tabancası bile alamazsınız, hava alanı güvenliğine sormanızda fayda var silah teslim noktasına teslim edip indikten sonra silah teslim noktasından alabilirsiniz diye tahmin ediyorum, tabi faturası ile beraber gitmeniz gerekiyor.

Valla hocam ilk tüfeğim pek anlamam ben ama genede bi açıp bakarım yarın belki basit bişeydir.

Basit degilse eğer fabrikaya gonderme olayı varmışta ben 2. El aldım sıkıntı olurmu acaba.

Sıkıntı olmaz hocam, isterse 20 yıllık tüfek olsun yapar gönderirler.

teşekkür ederim evet tercihim güçten yanaydı ama sıfırlama sehpasına sahip olamadığım için ve düzgün bir atış alanı hazırlamadığım için henüz tüfeği sıfırlayamadım ^^ 6 lt tüp 1 kg da solid bitirdim bu arada dürbünümde bazı problemler ortaya çıktı herşey o kadar kötü gidiyor ki başlar başlamaz soğuma eşiğine geldim bully almama rağmen ağır bir tüfek ayakta ateş etmek sorun değil ama dürbünle nişan alıp hedef tutturmak sorun uzun vadeli bir kullanım sonrasında olumlu ve olumsuz yanlarını yazacağım bir başlık açacağım

Dürbün marka model nedir hocam