Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Merhaba. 1 Yıl önce bir BT65 LW aldım. Daha iyi grupman için regülatör takmayı veya taktırmayı düşünüyorum. Hatsan fabrikada takıyor diye duymuştum. Deneyimleyenler var mı, yeterli olur mu, Başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 1 hafta önce sıfır Hatsan BT65 SB ELİTE LONG LW aldım.Dürbün gelmeden önce yaklaşık 300 üzeri atış yaptım. Bugün dürbünümü sabitleyip sıfırlamaya geçtiğimde 30 metrede tüfeğin grupmanının çok kötü olduğunu fark ettim. Forumdan birkaç konu okuyup namlu O-Ringlerinin yıpranmış olabileceğini düşünüp namluyu söktüm. Alta eklediğim resimlerde görüldüğü üzere Dış O-ring zedelenmiş. Yedek parçalar içerisinde namlu O ringlerini bulamadım. Tam ölçüsünü bilenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.