Elinize sağlık çok güzel
shooter54 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eğer SR reticle'dan bahsediyorsanız hedeflerin mesafe tahmininde kullanılıyor. Ayrıca çok hafifmiş muadili olacak no name markalar en az iki katı ağırlığında
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Regülatörsüz tüfeklerle eğer elimizde krono da yoksa bir diğer yöntemse şu şekilde:
Biraz zor olacak ama 50 metre mesafeden 180 bar gibi bir basınçta (at44 ile) karton hedefe atışlara başlıyoruz ve kendimize göre belirlediğimiz bir basınç seviyesine kadar atışları devam ettiriyoruz. Bu esnada hedefteki pellet deliklerini ve basıncı da sürekli kontrol ediyoruz. pelletlerin en fazla toplandığı noktadaki basınç aralığı tüfeğin en stabil attığı aralık olarak karşımıza çıkıyor. Ortalama atış hızımızı da chairgundaki değerleri doğru girdiğimizde düşmeyi karşılaştırırsak görebiliriz. Yalnız bunun için tüfeğin varsa bir atış sehpası ya da yastık setiyle çok iyi sabitlenmiş olması havanın rüzgarsız olması önemli. Bu şekilde en azından bir fikir sahibi olabiliriz.
Tekrar elinize emeğinize sağlık -
A Takımındaki abilerime hayırlı uğurlu olsun. Elit tüfekler gerçekten
-
iki yıl önce birinci nesilini çok aradım da bulamadım. Ama bir köşede onlarcasının yattığına kuşku yok
-
Eline sağlık arif abi, şu an için atamasakta sayende çok keyif alıyoruz
-
Erdinç abi ligi domine etti resmen
tüm katılımcıları kutlarım. Tez zamanda bir arada olmak dileğiyle $55
-
A Takımı'ndaki dostlara iyi yolculuklar ve başarılar dilerim, keyifle gidip keyifle dönmeniz dileğiyle
-
Göz alıcı bir kombinasyon olmuş Taylan bey, yarışmada da başarılar dilerim
-
Oh oh tamam o zaman sizden de bekliyoruz bi 200 metre. Hadi bilemedin 100 metre
-
100 metrede attığını vuruyorsan helal
-
PCP'ler zaten büyük darbe vurdu yaylılara. Şu gas-ram teknolojisi de biraz daha ilerlerse nostaljiden ibaret olacak yaylılar. Yaylıyla isabet almak çok fazla teferruat ve teknik bilgi istiyor bana kalırsa, örneğin lock time, artillery hold vs. Bugün hemen her bütçeye pcp tüfek alınabiliyor daha güçlü daha isabetli daha az yorucu
-
Yaylı silahlarda atış yaptıkça dizellemenin etkisi geçtikçe güç bir nebze düşer bu normal.
Pellet yğvası dediğiniz namlunun girişi sanırım genişlemesi pek olası değil belki kullandığınız pellet etek çapı farklıdır.
Üstelik daha rahat oturmasında problem yok aksine daha iyi olmuş olmuşsada. -
O kadar çok şey yapıyoruz ki gün gelecek insana ihtiyaç kalmayacak dünyada
-
Bir kez daha elinize emeğinize sağlık çok güzel paylaşım
İşin teknik kısmı bir yana çok şık bir tasarıma sahip. İnsan bakmaya doyamıyor. Ateşli yivli gibi duruyor mübarek
[Resim Engellendi: http://img.photobucket.com/albums/v208/sgtjohn_1/John/dcp_2612.jpg] -
Eline sağlık abi çok güzel paylaşım
-
Atesli silah teper fakat tepmenin yönü tektir. Yaylı tüfek yaydan dolayi kirbac gibi cirpinir elde. Atesli silahta tetik dustukten sonra barutun gucu ve basincina bagli olarak mermi namluyu havali silaha gore daha cabuk terkeder yani lock time kisadir. Havali tufekle ustelik yayliyla 500 metreden kibrit kutusu vurmak derken bilemedim simdi pek mumkun gelmedi
-
Eline sağlık Levent abi güzel bir grup gerçekten
-
Vaay güzel paylaşım Levent ellerine sağlık.
İnce mehmetleri daha geniş sanırdım, solid olmasından dolayı namluya zor oturuyorlar öyleyse. Gamo pro magnum ve Norica Ban ölçüleri de dikkatimi çekti, isabetsizliklerinin sebebi muhtemelen çaplarının eksik olması.
Sarı develi paketleri bende beğenmedim, beyaz-mavili olması lazım
Vay arkadaş illa bi süb liminal mesaj vereceksiniz dimi -
Levent abi eline sağlık çok güzel bir kaynak çalışma olmuş
Edit: çalışmada en beğenmediğim noktaysa üzerinde deve resmi olan sarı paketler