Ustad ben torpedo 155 kullandim, 125 ile esdeger olarak yorumlarim kurulumda kesinlikle guc gerektigi ve gereksiz guce sahip oldugu yonunde. Simdi mesele su ne sanirlirsa sanilsin genelde atis mesafesi 25 ila 100 metre arasinda degisiyor ki 100 metre bile iyimser rakam. Attigimiz sise, hedef kagidi, kutu vs bu anlamda mod 95 ile 125 arasinda emin ol inanilmaz farklar yasamazsin zira bunlar ateslide degil onemli olan isabetlilik. Uzun mesafe atacaksan iyi bir optik ister o zamanda hem maliyet hemde mod 125in ayar bozmasi ve mercek kirmasi meshur. Bak bisi soyleyeyim bende hatsan flash var namlu cikis hizi fx ile aynidir ama insanlar fx gibi markalari en cok isabetinden dolayi tercih ediyor. Sahsi fikrim mod 95 al, ustune optima 3-12*44 yada 2.5-10*50 koy bak keyfine
Demirtunccarcabuk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cok tesekkurler peki tamiri mumkun bir durum mu bu ve mumkunse uzun is midir?
-
İzmir Gaziemir'de Yüksel Yılmaz
Tel : 0542 355 13 50Tesekkurler kendisine ulastim, optima icin kargo vs ugrasmaya degmeyebilir dedi istanbulda yonlendirme yapti sagolsun. Kullanici varsa su bilgide destek saglar. Optimada klil sayisi saga sola 4.5 tur seklinde benim turrent saga sola 3,5 tur bosa donuyor son 1 turda artikil oynuyor, herkesde boyle mi?
-
Arkadaslar selamlar,
Optik ihtiyacimiz bir arkadasimda atil duran optima 2,5-10x50 ile karsilamaya karar verdim ancak bir sorunum var. Durbunun ust tarafinda bulunan ve artikili asagi yukari ayarlamaya yarayan turrent optik merkezleme sonrasi neredeyse klillerin sonunda artikili oynatmaya basliyor dolayisiyla az bir miktar oynatiyor. Turentte ayrica asiri bir yumusaklik var. Oneri ya da tamir icin destek olabilecek var mi?
-
Bak bozkurtta mod 85 vortex 1650 lira bandinda, hem vortex hemde canavar gibi tufektir incelem derim
-
Ustad direk vortex model bak derim, sonradan degistirmek hem maliyet hemde uyum acisidan gereksiz gibi
-
Merhaba, 1 aylik flash 101 ustune optima 2.5-10*50 dusunurseniz ozelden yazabilirsiniz. Bipot ve plastik tasima cantada mevcuttur
-
Merhaba
Optima 2.5-10x50 durbunum icin f/p orani guclu 30 mm capinda dampa ayak ariyorum. İnternette hesapli fiyatlara buldum ancak kalitesi soru isareti yaratti. Satmak isteyen ya da oneride bulunmak isteyen varsa sevinirim.
-
cok tesekkurler artik yollamis olduk ama tanismaya vesile oldu, insallah havalar bozmadan ziyarete gelirim ☺️
-
Demirtunccarcabuk ben beykoz dayım araban varsa gel 2 dak doldurayım . Bahçem var kimseyi de rahatsız etmeyiz.
-
Buna ragmen basamadim ustad hatsanda zaten basamazsiniz bize yollayin ya da scubayla doldurun dedi, sanirim flash 101 ozelinde bir durum
-
üsküdarda ucar av var.. orayı arayıp rica etsen.. eskiden tüp dolduruyorlardı şimdi makinemiz bozuk diyorlar
-
Namludan ustad, hatsanla gorustum degisim yaparken tupu doldurmayi unutmuslar, scubasiz dolduramazsiniz bize yollayin dediler. Burada bir scubasi olup doldurabilen bulursam ne ala yoksa gene izmir yollari 😞
-
Havayı nereden kaçırıyor hocam dolum ucundan mı namludan mı ?
-
Ustad basamadim havayi maalesef aldim tufek bana bakiyor ben tufege
-
Tüpü neden sökeceksiniz hocam ? Eğer yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin tüp sökme işine flash 101 sabit tüplü model, sökülebilir elbette ama geçerli bi sebep olmadan ve bilginiz olmadan sökmenizi önermem
-
Ustad hatsan flash 101 tup nasil sökülüyor, hatsan sagolsun bu tufekle alakali hicbir kullanma kilavuzu koymamista
-
Tüpü sök valfin ucunu pense ile çekerek hızlı bir şekilde pompala. Hava tamamen bittiği zaman ben öyle yapıyorum.
-
Kurma kolu cekerek tekrar denedim ancak gene kaciriyor maalesef
-
Ustad 2 ay onceki problemin artik benim problemim 😂 tufek deposu bos geldi ancak basiyorum hava kaciriyor, onerin var mi?