Hocam problem benden kaynaklıydı zaten tam yerleştirememişim hem dolum ucunu hortuma takarken tam sıkmamışım hem de tüfeğe tam oturtmamışım sanırım, 4-5 dolum yaptım problem yaşamadım şuana kadar
Demirtunccarcabuk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ustadlar konu basligi ile ayni durumdayim ustelik valf sokme falan hic anladigim konular degil. istanbul anadolu yakasinda scubayla tufegimi dolduracak bir babayigit var mi, el bos gelmem ☺️
-
Arkadaslar herkese oncelikle cok tesekkur ederim, tufegi degistirerek sorunu cozduk ancak sanirim bende bir kismetsizlik var 😂 bugun gelen tufek deposu bos geldi ve ne yaptimsa pompayla havayi basamadim, ilk kullanim icin istanbul acıbadem civarı scubayla destek olabilecek var mi!
-
Naluya 2. pelleti sürdükten sonra atış yapmadıysan harbi veya onun gibi birşeyle geriye doğru iterek çıkartabilirsin
Zorlamak istemedim pek ama sorun olmazsa bilgi icin tesekkurler ☺️
-
Manometrenin fotoğrafını yükleyebilir misin hocam ?
Sanirim yukleyebildim ustad
-
B9F21DEC 8E30 4126 8782 4084F7A06BBFResim B9F21DEC 8E30 4126 8782 4084F7A06BBF kaydedildi Resim Yükleresminiz.com
-
Arkadaslar selamlar,
Binbir hevesle bekledigim tufegim bugun geldi ancak sonuc husranlar ☺️ kisaca sorunlara varsa cevap rica edecegim.
1. tufek ates etmiyor, geldiginde manometrese 200 bar gorunuyor sarjoru taktim emniyeti actim ama tik yok.
2. Yanlislikla namluya 2 pellet sürdüm cikartmanin yolu var mi? Destek icin simdiden tesekkurler