Arkadaşlar Mod95 için başlangıç seviyesi dürbün ve Dürbün ayağı lazım.Tavsiye edebileceğiniz ve ya 2. el temiz satın alabileceğim dürbün var mı ?
mteksin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konuya bende dahil olayım arkadaşlar.7 yıl Ankarada görev yaptım.Haftasonları hemen hemen hergün uğrarım Avfoniye.2023 te sahibi değişti.Daha önceleri de bir çok kez alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.Büyük bir firma.Ankaranın belli başlı firmalarındandır.
-
teselkur ederim ustam
-
Fiyat olarak nasil peki
-
Merhabalar saygideger forum uyeleri.Bugun tufekcide gezerken hatsan mod 95 e durbun ariyordum.Baschieri 3-9x50 bir durbune denk geldim.İnternette aradim fakat fiyat bulamadim.Tufekci arkadas 2000 tl gibi bir fiyat verdi.Sizce bu durbunun fiyati nedir.Fiyat normalmi alinir mi
-
Arkadaşlar 9 mm tek kırma pipet atar tüfek aramaktayım.Ne kadar aradımsa bulamadım.Bildiğiniz vs satmak isteyen tandıklarınız var mı ?
-
Değerli yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.Aklımdaki tüm sorunların çözümünü buldum desem yeridir.Mod 95 denemek istiyorum.
-
Hocam kırma ve taşıma konusunda tereddüt etmiyorum. Benim için önemli nokta Güçlü olması,isabeti(titreşim vs)iyi olması ve fiyatı bütçeme uygun olması.Şimdi Araştırdığım kadarı ile mod 95 1800-1900 civarında.C.tesi günü bir av bayyinde buldum sıfır mod 125 sniper vortex 2100 dedi. Kararsız kaldım
-
Teşekkür ederim.Alınca hemen göndereyim
-
Teşekkür ederim yorumunuz için.
-
Öncelikle 1. maddeyi anlamdım.Neden direkt fabrika göndermeliyim.
2. olarak ise C.tesi günü bir kaç satış yapan iş yeri ile görüştüm ellerinde 1 adet mod 125 sniper vortex mevcut. Fiyatını sordum mod95 ile arasında 300 tl gibi bir fark var.
Nasıl bir seçim yapmalıyım fikirlerini hangi yönde olur. -
Çok teşekkür ediyorum.Bilgiler için.Vortexten vazgeçtim.Normal hali ile almayı düşünüyorum kısmetse
-
Teşekkür ederim düşünceniz için.Fakat bütçem yok malesef. Vortex takılıyormuş yay yerine vortex tercih etmek daha mantıklı değil midir ?
-
Arkadaşlar merhabalar.
Uzun zamandır havalı tüfek almayı düşünüyorum elimden geldiğince araştırma yapıyorum.Sonuç olarak bütçe olarak Hatsan mod 95 e karar verdim gibi.Yanlız mod95 yaylı sistem olduğu ve vortex sistemi bulunmadığı için Fabrika ile konuşup Vortex taktırmak mantıklı mıdır ?.Ayrıca 1600-1900 Tl bandında önerebileceğiniz tüfek var mı.Cevaplar için şimdi den teşekkür ederim.