dün arkadaşımıza teslim edilmiştir kendisine hayırlı olmasını dilerim.
raytrace tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ilginiz icin tesekkur ederim. Arkadasimiz kapora gonderdi. Subat ayinda alimi yapacak. Aski bir durum olursa size ulasirim.
-
Bir arkadaşımız kapora verip ayırtmıştır. Kendisine hayırlı olmasını dilerim.
-
Enes'in videolarinda var bende orada cok yuksek performansi oldugunu goruyorum. Ama FX , Daystate , Airarms stabilitesinde olamayacagini dusunuyorum.
-
Ben de uzun yillardan sonra ( yaklasik 20yil ) tekrar hava silahlarla ilgilenmeye basladim. Fx'i gorunce onun siparisini verdim sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hatsan'i deneme sansim olmadi satma kararim olunca da kurcalamak istemedim. Ancak bahsedilen guclere ulasmasinin mumkun olmadigini ( olsaydi bile stabilite yoksa bir anlami olmayacagini dusunuyorum )
50li grainler uzerinde ben de 6.35 icin duymamistim. -
Urun izmir'de bir kez durbunsuz olarak kullanildi. Sonra satacagim icin tekrar kullanmadim.
-
-
-
Malzeme elime ulasti. Sorunsuz bir sekilde calisiyor. Ben 20dk calisma / 20-40dk soguma ile kullanmayi planliyorum ( kompresoru zorlamamak icin )
-
Bir arkadasimizdan su parcalari siparis ettim. Sanirim sorunumu cozecek.
Gelince tekrar guncelleme yaparim.
-
Merhaba , galeriye yuklemistim ve sonrasinda konuyu kontrol ettim. Ama sanirim biryerde hata yaptim. Tekrar deneyecegim.
-
Merhaba ,
Hatsandan aldigim kompresor ile yeni aldigim 6.8l tupu doldurmak istiyorum ( bir kerede olmasi gerekmiyor 20dk calisma 40dk soguma seklinde devam edebilirim )
Ancak baglanti konusunda bir sorun yasiyorum.
-
Hatsan Sniper Long 6.35 ( 17 Ekim 2024 İşgörenden Faturalı )
Fx Impact M4 geçişi nedeniyle satıyorum.
İzmir içi tercih sebebidir. Orjinal çantası ve içeriği ile birlikte verilecektir.
Pazarlık ile uğraşmamak için fiyatı çok uygun bıraktım.
30.000TL