Ilginiz icin tesekkur ederim. Arkadasimiz kapora gonderdi. Subat ayinda alimi yapacak. Aski bir durum olursa size ulasirim.
raytrace tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir arkadaşımız kapora verip ayırtmıştır. Kendisine hayırlı olmasını dilerim.
-
Enes'in videolarinda var bende orada cok yuksek performansi oldugunu goruyorum. Ama FX , Daystate , Airarms stabilitesinde olamayacagini dusunuyorum.
-
Ben de uzun yillardan sonra ( yaklasik 20yil ) tekrar hava silahlarla ilgilenmeye basladim. Fx'i gorunce onun siparisini verdim sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hatsan'i deneme sansim olmadi satma kararim olunca da kurcalamak istemedim. Ancak bahsedilen guclere ulasmasinin mumkun olmadigini ( olsaydi bile stabilite yoksa bir anlami olmayacagini dusunuyorum )
50li grainler uzerinde ben de 6.35 icin duymamistim. -
Urun izmir'de bir kez durbunsuz olarak kullanildi. Sonra satacagim icin tekrar kullanmadim.
-
-
-
Malzeme elime ulasti. Sorunsuz bir sekilde calisiyor. Ben 20dk calisma / 20-40dk soguma ile kullanmayi planliyorum ( kompresoru zorlamamak icin )
-
Bir arkadasimizdan su parcalari siparis ettim. Sanirim sorunumu cozecek.
Gelince tekrar guncelleme yaparim.
-
Merhaba , galeriye yuklemistim ve sonrasinda konuyu kontrol ettim. Ama sanirim biryerde hata yaptim. Tekrar deneyecegim.
-
Merhaba ,
Hatsandan aldigim kompresor ile yeni aldigim 6.8l tupu doldurmak istiyorum ( bir kerede olmasi gerekmiyor 20dk calisma 40dk soguma seklinde devam edebilirim )
Ancak baglanti konusunda bir sorun yasiyorum.
-
Hatsan Sniper Long 6.35 ( 17 Ekim 2024 İşgörenden Faturalı )
Fx Impact M4 geçişi nedeniyle satıyorum.
İzmir içi tercih sebebidir. Orjinal çantası ve içeriği ile birlikte verilecektir.
Pazarlık ile uğraşmamak için fiyatı çok uygun bıraktım.
30.000TL