Arkadaşlar herkese selamlar , ben Barış Bozkurt , İstanbul/ Bahçelievler'den katılıyorum aranıza , zamanında heves edip aldığım ve bir süre kullanıp maalesef dolaba kaldırdığım HW 100 T tüfeğim 0.22 cal , dragger 10 Lt yüksek basınçlı tüpüm ve silah taşıma çantamı elden çıkartmak istiyorum , fakat güncel fiyat bilgisi olan herhangi bir ilana web aramalarımda denk gelemedim ; sonrasında bu foruma ulaştım ve en aktif ve güncel grubun burası olduğunu gördüm.
Fotoğraflar konuya en kısa zamanda ekleyeceğim , bunun haricinde tüfek sıfır denilebilir , herhangi bir darbe vs yok , tüm aksesuarları ve faturası mevcut , kontrol edilmesi gerekiyor yinede uzun zamandır kullanılmadığından, üzerindeki dürbün bushnell fakat modeline bir bakmam lazım , dragger tüpün kontrole gitmesi gerekmekte , hızlı dolum için hortumu ve basınç aparatı üstünde mevcut.
Takribi fiyat önerilerini öğrenebilirsem ilerleyen zamanlarda ona göre ilanı oluşturacağım , yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Bushnell Sportsman 4-12x 40 ,draggerin de fotograflariyla birlikte albume ekledim .