Mod 25 Super tach var hocam düşünürseniz temmuz ayında aldım 1 kutu pellet atamadım daha 4.5 mm tavsiye etti tüm forum kullanıcıları.
4.5 düşünmüyorum yoksa niksan takto sb m var hem 4.5 5.5 mm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mod 25 Super tach var hocam düşünürseniz temmuz ayında aldım 1 kutu pellet atamadım daha 4.5 mm tavsiye etti tüm forum kullanıcıları.
4.5 düşünmüyorum yoksa niksan takto sb m var hem 4.5 5.5 mm
Crosman otomatik var co2 tüplü
Hangi modeli kaç mm
Bulsam belkide ilk kırmalım olan mod25 süpertack 5.5 mm alırım
İstanbulun göbeğindeysen zor ben esenyurttayım boş araziler yakın akşamları çıkıyom kırmalıyla başlamıştım ama kesmiyor şimdi 3 tane pcp oldular sonu yok yani hobinin
Bende xs çok düşündüm ama 12 bin civarı fiyat niksan tacto sb kral auto aldım yerine
Xs bulmak zor breaker olsaydı bende vardı çantada taşıyabilecek bi tufanca arıyorum
bunlarda benimkiler
Örnek mah.
Yakınız selehattin eyyübi
Esenyurt da ben varim Kucukçekmece de 1 arkadaşımız var. İstanbul telegram grup linkini ekliyorum orda kendinizi tanitabilirsiniz.
Benim tekegramım yokki esenyurdun neresindensin ustam
istanbul esenyurt bölgesi ve yakın çevreden olan arkadaşlar varmı tanışıp sohbet hafta sonları buluşup görüşmek için
0543 929 59 15 whatsaptan konuşalım istersen sormak istediğim birçok şey var
5.5 te neden yaylı peki
genelde 5.5 piyasada çok fazla gerçi kararı verebilsem pelletleri kendimde dökebilirim çalıştığım fabrikada kalıp yaparız iyi kötü sonrası deneye yanıla en randımanlı pelleti belirleyip o şekilde dökümyaparız.
4.5 te çok uçuyor diyorlar ben köyde fare vurucam istanbuldada yeğenleri oyalamak için düşünüyom onlarla vakit geçirmeye 5.5 düşünüyorum
vortexler sıkıntı sanırsam öneriniz yaylımıdır mod 25 için