SATILMIŞTIR,İlan silinebilir.
XBLACK_PANTHERX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında niyetim sadece hedef atıcılığı. Bunun içinde dağ başına çıkmadan meskûn mahallin 300 500 metre dışındaki alanları değerlendirmek için yazmıştım. Avcılık ile ilgili bir arayışım yok.
Ama şunu bilmek isterim; mesela atıyorum apartman bahçesinde fare istilası var. Bunları itlaf etmek için tüfeği kullanmak suç mudur? Av yapmak yasak ama av hayvanları sınıflandırılmış mı ? (Şerçe, fare , karga gibi hayvanlar da aynı kapsamda mıdır ?)Havalı tüfeklerle herhangi bir canlıyı öldürmek suçtur,haşere vs. farketmez . Yapan ya da yapmaya niyet eden kişi yakalanırsa veyahut şikayet edilirse cezai müeyyidesi olur.
-
Ulaş beye satılmıştır ,hayırlı olsun .
-
-
Merhaba iletişim numaranızı verebilir misiniz?
Merhaba mesaj attım
-
-
bu 2 yaylı tüfek de 16j yayla 5.5 kalibre de bence tahribat ya da uzun mesafe atıcılık için uygun değil.5.5 cal için fabrika verisi 800 fps(+ -%5) olsa da bu ölçümler optimum koşullarda en ama en hafif pelletlerle yapılan testlerde elde edilen değerlerdir.Gerçek değerler 600-650 bilemediniz 700fps.Hız =yol/zaman , hız×zaman=yol , hız ne kadar düşükse katedeceği mesafe(yol) o kadar az olacaktır.Bu yüzden de alman-ingiliz yaylı tüfeklerinin 5.5 kalibreleri yurt dışında neredeyse hiç tercih edilmemektedir,keza ülkemizde de öyle.Amacınız tahribat(güç) ise hatsan-gamo 5.5 yaylılar ,amacınız isabet ise 4.5 alman ya da ingiliz yaylılar ,amacınız hem isabet hem de tahribat(güç) ise pcp tüfekler(kalibre isteğe bağlı) .
-
Merhaba iletişim için telefon no ya da sosyal medya adresi verir misiniz
Özel Mesaj olarak yazıyorum.
-
Hw98 4.5mm tek geçerim .Hangisini alırsanız alın 5.5mm almayın .
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
-
Herhangi bir arızası yok ise almayı düşünüyorum yarın özelden tel no göndersem görüşebilirmiyiz müsait olursanız.
Arızası yok ,özelden numaramı atıyorum .
-
-
Hayırlı satışlar acaba tabancaya uyarmı
11mm rayı olan tüm havalı tabanca ve tüfeklere uyar.
-
Evet bütün av bayilerinde var 6mm nitro diye geçiyor mermisi 6mm ama kısa 22calibre aslında çivi tabanca mermileri 6.8 mm buna uymaz
Kurusıkı sınıfında olduğu için emniyete kayıt yaptırılmalı.
17.12.2019 tarih ve 30981 sayılı resmi gazetede yayınlanan yazı ile artık kurusıkı tabanca almak için yine 18 yaş sınırı geçerli olmak şartı ile sicil kaydı alma kaldırılarak bunun yerine Kurusıkı Tabanca Satın Alma Belgesi alma zorunluluğu gelmiştir
Nitron 6 mm Kurusıkı Ses Mermisi, Nitron, 929006İnternet Satışına Kapalıdır, 360,00 TLwww.temin.com.tr -
T05 modelimi stutzen ?
-
Fx drs taktik Abd de ön siparişe açılmış ,yakın zamanda ülkemize de gelmesi dileğiyle ;
FX DRS Tactical PCP Air Rifle | Pyramyd AIRWe've got a great price on the FX DRS Tactical PCP Air Rifle. Get a great price and expert advice at Pyramyd for your next outdoor adventure!www.pyramydair.com -
Ürün temizdir ,11mm dovetail uyumlu,kırmızı yeşil aydınlatmalı.Fiyat 750 çilek,kargo alıcıya aittir.
Victoptics IPM 1x23x34 Red Dot Nişangah RDSL-15 | VICTOPTICS | Red Dotwww.izmiravmarket.com -
Benimde tahminim bu yönde ama çözümü ne olmalı
çekiç mi zayıf kalıyor?
yay mı zayıf kalıyor?.
havanın az gelmesinin sebebi
Çekiç ya da yaya herhangi bir bir modifikasyon yapmasıysanız sorun onlarda değildir ancak yay kullanıma ve malzemenin kalitesine bağlı olarak özelliğini-işlevini yitirdiyse bu da bir etkendir ama bunlardan önce regülatör basıncı kontrol edilmeli.tüpten çıkan hava yani giriş valfinden geçen kuru hava sıkıntısız bir şekilde regülatörü besliyor mu ona bakmak lazım.Eğer ki giriş valfinden hava sıkıntısız bir şekilde regülatöre ulaşıyor ve regülatör basıncı kaça ayarlandıysa o seviyeye ulaşıyor fakat çıkış vafinden çıkan hava odaçıktaki hava basıncından düşükse öncelik çıkış valfinin işlevselliğini kontrol etmek olmalı.Çıkış valfinde sorun yoksa o zaman yay kontol edilmeli diye düşünüyorum.
-
eğer ki regülatör her atıştan sonra istenilen basınca ulaşıyor ancak çıkış valfinden salınan hava miktarı odacıkta depolanan havanın tamamını tahliye edemiyorsa sorun valftedir.