Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun ne zaman geldi ne zaman bozuldu arızası neydi acaba hızınız baya iyi torpedoyu nereden kaça aldınız merak ettim bende yeni yaptiricam o yüzden sordum başka yaylı bakmanıza gerek yok bence
Bi torpedo aldım ağzımdan burnumdan geldi.Olayı anlatayım uzun olacak ama oku ve aynı durumlara düşme diye.
Avfoni.com sitesini internette 10larca kötü yorumları okumama firmayada alışveriş öncesi iletmeme rağmen iyi yorumlara bakarak fiyatın ucuzluğuyla tercih ettim.
Bu tüfek piyasada 3300-3500 civarıyken orada 2750 gibi bir fiyata buldum.Defaatle sormama rağmen herhangi bir sorun yok dediler.Ama tabi yalan söylüyorlar gibi bir iddiam yok olabilir yine iyi niyetle yaklaştım.
Tüfek geldi hemen resimleri çektim sevdim okşadım derken biraz bakınca tüfeğin bir vidasının boyası yarısı gitmiş zorlanmış ve tam dibindeki yerlerde çekiç izi gibi vuruklar var.Sonrasında kabza kısmında oldukça rahatsız edici çizikler firmaya bu durumu ilettim bana gönder fabrika hatası gönderelim,elimizde var sana burdan sıfır göndeririz dediler aynısından elimizde çok var diye bende tamam dedim.
Tabi gönderdim ne mesajlara bakıyorlar ne telefonlara 3 gün uraştım araya hafta sonu girdi.Nihayet pazartesi bana ellerinde bu tüfekten yok fabrikaya söylediklerini cevap beklediklerini söylediler onların bana elimizde var dediğini vs hatırlattım dediğimde,yokmuş efendim dedi bayan.Neyse bende fabrikada üretimde olmayacağını düşünerek,iade işlemi için tekrar mesaj arama üstü üste ama 10larca kere aramama rağmen açmayınca,
Uzun uğraşlar sonucu bir firmadan firma yetkililerin numaralarına ulaştım ve direk yetkili yada patron olduğunu düşündüğüm kimselere ulaştım,durumu anlattım.İlkin bi şok yaşadılar ısrarla numaramı nerden aldınız,önce nerden numaramı aldınız bu etik mi gibi konulara girince haklılığımı söyleyip ilgisizliklerini anlatınca o bayana söyledi sorunları ve o bayan bana ulaştı iban istedi yolladım paramı geri aldım.
Ve tüfeğe bakıp alma arifesindeyken siteden tüm tüfek resimleri kaldırıldı meğer artık tüfek falan filan işini bırakmış bunlar tamda bana denk gelmiş gördüm siteleri sade çadır falan satıyordu.Şunu bir kez daha anladım firmalara yapılan yorumlar çok önemli ve gerçekten 4 gündür stres küpü oldum bu insanlar yüzünden tüfektende soğudum.
Şunuda anladım bikaç firma daha talep etmişti torpedo155 vortex hatsan firması artık üretmiyor.Piyasada satılanlarda çizik paslı sorunlu tüfekler olma ihtimali yüksek iyi araştırmak lazım.
Sonuç:Bir daha kesinlikle avfoni.com sitesinden 10tl tüfek olsa almam.