Ben mod 125 kullandım optima 3x9-32 ile çok uzun süre dampa falan kullanmadım. Sürekli dürbün ayakları gevşiyordu. Sonra o tüfeği arkadaşım aldı, o bir süre kullandı. Sonra oda başka bir arkadaşa satmış oda çok uzun süre kullandı. 3. Sahibinde sadece artikılın açısı kaymıştı. Bence imkanınız varsa pcp alın, hem güçlü, hem isabetli, hem konforlu. Herkesin tercihi mutlaka farklıdır ama zoraki ultra bile benim gözümde yaylı tüfeklerden daha iyi.
Tüfeği elime alınca 250-500 arası pelet harcıyorum. Birde oğlumda gelirse yanımda çift tüfek... Pcp konusunu araştırıyorum ancak bu kullanımla tüp falanda kesmez gibime geliyor kompresörü, tüpü, doldurması, hava takibi vs görünce iki stress atıcaz diye daha çok strese girerim diye korkuyorum açıkçası
Dürbün tüpüne oring veya paket lastiği sarmanızı tavsiye ederim hocam bir sonraki dürbününüzde bunu deneyin bence daha uzun süre gidecektir
Tüpe teflon bant, dışındaki plastik kelepçelerde sünger bant sarılıydı, oring konusunu daha dün akşam okudum yeni dürbünü o şekilde deneyeceğim protektörün yaysız tarafınada kauçuktan ince bir tampon yapmayı düşünüyorum açıkçası