Konu silme işlemini nasıl yapabiliriz? Satılan eşamın konusunu silmek istiyorum.
emenyasin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Siz ne atışı yapıcaksınız acaba .Ben ok atışı yapıyorum sorun olmuyo yer çok . Ateşli silah aydosta zaten olmaz . Pcp atışı yapılabilir yerler var ancak onun içinde biraz iç taraflara gitmek lazım. yollar biraz bozuk .
PCP ile atış yapmak için düşünüyordum. İç kısımlara giderim olmadı.
-
Poligon kapatıldı .araziye giriş kapatıldı .
Teşekkürler. Gitmeyi düşünüyordum ama nasip değilmiş. Önerebileceğiniz bir yer var mı Aydos'ta falan? Açıkçası Ömerli'ye kadar gitmek istemiyorum.
-
Sonuç olarak ruhsat kayıt alınıyor
Kayıt altına alınmasından kasıt satılan silahın seri numarasının bldirilmesi sanıyorum. Tabi havalı tüfeklerde bu bildirilen satışı alıcı ismi ile kaybediyorlar mı bilmiyorum.
Ruhsat ayrı bir mevzuu
-
RWS'in var ama yurtdışında bile pahalı. Kalay/çinko alaşımı oluyorlar genelde
Neden Kurşun ile üretiliyor zararlı olduğu halde? Maliyetten dolayı mı?
-
Haritalar'da Yakacık Poligon diye gözüken yer kapalı mı?
Özel bir yer mi nedir?
-
Bu ürün yeni mi? Fena durmuyor. (Youtube videosunu izlenebilecek şekilde ekleyemedim.)
-
Allah atanıza rahmet etsin. Mekanı cennet, kabri nur dolsun.
-
Benim tüfeğin namlusunda sıkıntı vardı sıfırlanmıyordu 2 adet sıfır ayakla 2 adet sıfır dürbünle denedim klikler sona dayansada sol alt vuruyordu aradım servisi gönderin dediler gönderdim namluyu değiştirip gönderdiler çok ilgili çok anlayışlılar hüseyin bey var serviste adamı mesai saati dışında arasan yine cevap verip ilgileniyo çok sağolsun,arkadaşlar yanlış anlamayın reklam gibi olmasın yazdığım,memnun kaldığım için yazdım kargo parasıda ödemedim 4 günde tüfeğim elime ulaştı
Dediğiniz firma niksan mı?
-
Arkadaslar konu disi ama bir sey sormak istiyorum , forumda konu actim ama cevap yazan olmadi .6.8 lt 300bar scuba dolumu ne kadar tutuyor bilgisi olan varmi acaba ?
Yakınında dolum yapan yer varsa telefonla ara istersen. Eğer internette yer bulamazsan yangın tüpü bakım, dolum yapan yerlerde olma ihtimali olabilir. Arayıp sorabilirsin yapıyor musunuz diye.
-
Rica ederim. Toprağa saplanarak herhangi bir canlıya zarar vermemesi yönünden iyi olur. Malesef toprak ve su içinde zararlı bir madde ama yapacak birşey yok.
Piyasada kurşun olmayan pelletler bulmak mümkün müdür?
-
Bir zamanlar poligon vardı, malesef kapandı. Meskun mahal kapsamı dışında kalan, atış hattını net görebildiğiniz ve hattın arkası pelletin saplanabileceği şekilde dolu olan yerleri kullanabilirsiniz. Aydos ormanında olması lazım güzel yerlerin.
Teşekkür ediyorum. Atış için gerekli yeri de güzel tanımlamışsınız. Saplanması sanırım hem etrafa sekmeme hem kurşun maddesinin zehirli bir madde olmasından gerekli.
-
Merhaba,
Aydos Ormanı yada Kartal/Yakacık civarında atış için gidebileceğiniz bir yerler var mı? Eğer poligon ise fiyatları çok yüksek midir?
Sanki açık atış alanı var diye duymuştum ama bulamadım haritada.
-
Kaç metrede deniyorsunuz?
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2. El scuba almayı düşünüyorum. Küçük hacimli almak mantıklı mıdır? Yani ağırlık olarak çok farkeder mi? Benim silahın tüp hacmi küçük zaten(215 CC)
-
Acil şifanızı dilerim Allah'tan.
-
Selam arkadaslar.
Hilalav'da sadece M/II modeller mevcut, bunlar da Weihrauch markasinin dunyaca unlu Rekord tetik sistemdeki onceki modeller.
Turkiyede Weihrauch'un S modellerine nerden bulabiliriz?
Mesela
Weihrauch HW30S, HW50S, 97K.
Bilmiyorum 2. El mi arıyorsunuz ama buna denk geldim ilanlarda:
-
Selamünaleyküm arkadaşlar Son aldığım Hatsan flash bellekler Rezalet çıktı �nanır mısınız her pellet Eteğinde kalıptan dökme çapaklar var oturup hepsini tek tek temizledim yani Hatsan gibi filme böyle bir Üretim yapmak Ya bakışmıyor tabii ki. Bir paket pelletten bir avuç çapak çıktı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Aleykümselam. Pelletin iç kısmında(boşluk) kalan bu tarz çapaklar da etkiliyor mu gidişini acaba?
-
Hatsan Flashpup memnun kalamayabilirsin. Kral Puncher Breaker e bak
Neden öyle dediniz?
Huğlu Effecto Zeon diye bir tane de var. Tüp hcmi yüksekmiş ama acayip yakışıklı. Fiyatı yüksek gibi ama kalitesi nasıldır acaba bilginiz var mı? Huğlu PCP konusunda nasıl bir firma? Arkasında duruyor mu Hatsan ve kral gibi?
-
Merhaba, siteye yeni üye oldum. Birkaç gündür pcp silah alsam mı diye düşünüyorum.
Hatsan Flashpup ve Jet 2 kısa olmaları ve küçük tüp hacimleri(RG flashpup hariç) sebebi ile oldukça iyi duruyorlar. Scuba tüp düşünmediği den ve 50-55 kilo arası bir birey olduğumdan doldurması çok zor olmayan bir şey alayım diyorum.
Lakin flashpup bulamadım internette. Cihan av'da gözüküyor ama WhatsApp mesajıma cevap gelmedi. Başka bir bayide de gözüküyordu ama yok dediler.
Siz ne önerirsiniz silah olarak yada elinde satılık flashpup olan var mı?