Söyleyin bakalım, fotoğraftaki tüfeğe bu dürbünle şarjör normal olarak sığıyor mu?
Evet rahatça sığıyor yüksek dürbün ayağı takılı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Söyleyin bakalım, fotoğraftaki tüfeğe bu dürbünle şarjör normal olarak sığıyor mu?
Evet rahatça sığıyor yüksek dürbün ayağı takılı
Evet haklısınız. İzlemeyi bitirmedim. Üzgünüm.
Bendeki zero stoplu olan model olduğu için fiyat farkı mevcut
Mağazada yenisi daha ucuza satılıyor.
Zero stop modeli mi ?
Mesafe ölçer 6000 🍓
Mesafe ölçer 6500 e indirilmiştir bilginize.
Hocam iletişim numaranızı alabiliemiyim
Özelden attım
Herkese iyi forumlar
Swampdeer HD Pro Zero Stop 6-24x50 SFIR FFP Tüfek Dürbünü -- sıfır ayarında hatasız kutulu full içerik çok az kullanıldı arazi görmedi. 8500🍓
Bushnell Yardage pro 1000 - kaliteli bir mesafe ölçer 5 modu var metre ve yard seçenekleri ile orijinal boyun askı kayışı orijinal koruma kılıfı ve orijinal taşıma kılıfı ile 0dan farksız kozmetik olarak hatasız sıfır fiyatını bulamadım 6000🍓 düşünüyorum
Drager çelik tüp- 6lt 300 bar-- dolum 450 test basıncı ile testi 2023 yılında yapılmıştır istenirse boş veya dolu olarak gönderilecek (eğer kargo şirketi sorun etmez ise) (dolum aparatı dahil değil sadece tüp) 4000🍓
Kargoyu yurt içi ile göndermeyi düşünyorum bilginize
Alıcı ödemeli kargo için diğer firmalara verebilirim
Hatay için elden satış uygundur
Sniper long ile uzak mesafe atış videoları gelir mi ustam daha kapsamlı videolar istiyoruz. Merak edilen bir model
grupmanlar iyi değil bipotla mı attınız yoksa atış sehpası ile mi
Sadece tüfek ve yastık ile dipçik kısmında yastık yoktu grupmanlar iyi değil evet standart px5 ile solid maceramı paylaşmak istedim 😃
Swampdeer dürbünü ben aldım satıcı çok ilgili ürün söylediği gibi tertemizdi kargoya verirken iyice paketlemiş sağolsun kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyorum. Herkese iyi alışverişler
Hocam dürbün için yazıyorum nasıl ulaşabilirim size
Benim bir adet px5 im var ben de modifiye etmek istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Güzel grupman elinize sağlık. Mühimmat ne kullandınız.
Atef
Phantom XL Moderator
Aksuav da mevcut
🙏🙏
Hayır hocam tüp ile bir işiniz yok. Manometre nin çevresindeki kapak sadece manometre yi muhafaza için.
Çok teşekkürler ustam 🙏
Değerli hobidaşlar px5 pro kullanıcısıyım
Tüfeğime moderatör almak istiyorum
Wrangler moderatör önerisi almıştım ama hangisini almalıyım?
Tüfeğim modlanmamıştır orijinal hali iledir en uygun sesi kesen ve atışlarımı etkilemeyecek düzeyde önerileriniz nelerdir?
18.13 grain pellet atıyorum sadece
Saygılarımla.
gayet başarılı bir grupman. kaç metre
25 metre
Tüpü sökmene gerek yok hocam. Tüpün ucundaki kapağı sök sonra namlu tutucunun tüpü tutan 3 adet setskur vidasını sök, namlu tutucu çıkacaktır.
Bunun için tüpün boş mu olması gerekiyor