Hocam dürbün için yazıyorum nasıl ulaşabilirim size
Mtctn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Benim bir adet px5 im var ben de modifiye etmek istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
Güzel grupman elinize sağlık. Mühimmat ne kullandınız.
Atef
-
Phantom XL Moderator
Aksuav da mevcut
🙏🙏
-
Hayır hocam tüp ile bir işiniz yok. Manometre nin çevresindeki kapak sadece manometre yi muhafaza için.
Çok teşekkürler ustam 🙏
-
Değerli hobidaşlar px5 pro kullanıcısıyım
Tüfeğime moderatör almak istiyorum
Wrangler moderatör önerisi almıştım ama hangisini almalıyım?
Tüfeğim modlanmamıştır orijinal hali iledir en uygun sesi kesen ve atışlarımı etkilemeyecek düzeyde önerileriniz nelerdir?
18.13 grain pellet atıyorum sadece
Saygılarımla.
-
gayet başarılı bir grupman. kaç metre
25 metre
-
Tüpü sökmene gerek yok hocam. Tüpün ucundaki kapağı sök sonra namlu tutucunun tüpü tutan 3 adet setskur vidasını sök, namlu tutucu çıkacaktır.
Bunun için tüpün boş mu olması gerekiyor
-
airgunturk.com/attachment/43108/
Mustafa Emrah Kalay tarafından power plenum ve regülatör uygulaması yapıldı.(mevcut regülatör şişme yapıyordu) Sert çekiç yayı takıldı,valf yayı zayıflatıldı, regülatöre manometre takıldı, karbon namlu ceketi yapıldı ve namlu tüp tutucu iptal edildi. 130 barda 24.3 grain i max 280 m/s ile atıyor fakat atışlar arası sapmanın en düşük (1.4 m/s) olarak ölçüldüğü 270 m/s ye çekiç ayarı ile ayarlandı. İstenildiği takdirde aynı grain i çekiç reg ayarı yapılarak 300 m/s üzerinde atma kapasitesine sahip hale geldi.
Px5 severlere fikir vermesi açısından.
Hocam aynı tüfek bende de var modlama yapmak istiyorum fakat şu an mümkün görünmüyor tüfeğiniz çok güzel olmuş tebrik ederim
Sorum ise ben de namlu tutucuyu iptal etmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bunun için tüpü ve manometreyi sökmem mi gerekiyor yoksa basit bir şekile sökülüyor mu
-
Effecto px5 pro ile 25 mt grupmanım