ankebut47 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

aleykümselam dostum ben önce kırmalı aldım sonra pcp ye geçtim ilk olarak reximex throne gen 2 aldım ve hala kullanıyorum ve memnunumda regülatörlü olması avantaj stabil atışları var bunu almasaydım huğlu efekto düşünebilirdim. dürbün olarak victoptics 4-16x-44 coyoto var hem ağırlık olarak ideal hem de yakınlaştırması ve netliği iyi istersen ilanlarımda var çok temizdir

iyi günler bugün sahada deneme imkanı buldum reximex throne gen 2 (5.5mm) tüp 250 barda güç kademe 4 te regülatör ayarı 105 barda ve spoton 18.13 grain ile atışlar yaptım hava rüzgarlı olduğunuda belirteyim. gelelim atışlara atışlar toplamda 7 şarjör attım ve en düşük 245 en yüksek 263 m/s ile ama genel olarak 248 ile 250 arasında atttık ve hedefleri takır takır vurduk hatta bi ara kuru sıkı fişek bulduk onuda 15 metreden tam ortasından vurup patlattık ve tüpte hava 140 bar kaldı bence regülatör sorunlu değil diğerleri nasıl bilmiyorum tabi başka marka kullananlar varsa yazabilir.

reximex throne gen 2 6.35 namlu seti ve ekstralar

gamo 6.35

iyi günler namlu seti kullanma imkanım olmadığından satılıktır 4.5 set ile takas düşünülebilir set içinde 3 adet şarjör, itici iğne, iç ve dış oring ve 150-200 kadar pellet bulunan jsb hades ayrıca sadece bir şarjör atılmış gamo pelletler dahildir.

fiyat 3300 çilek

kargo bana aittir

Merhaba arkadaşla ancak grupman yapabildim grupmanlar Reximex thron gen 2 ile yapılmıştır her marka için 3 atış yapılmıştır. Hatsan için bir hususu belirteyim diğerleri bipotla atılmış hatsan yastık desteği ile atılmıştır. Hatsan 18.13 gr Jsb diabolo 18.13 gr Jsb  Hades 15.89 Spoton pars 18.13 gr FX 18.13

kullanmıs oldugum yongheng kompresörün artık yavaş dolum yaptıgını hissettim. servise yolladım. şuan baştan sona bakım yapılıp gerekli parçalar yeninecek ve tertemiz sıfır ayarında gelecek. bu işlerde garanti önemli.

cemal bey garanti bittikten sonrada servis desteği var mı bu markada

kral puncher mega S model 5.5 havalı tüfek için 50m -150m arasında bazende 200m gibi mesafeye rahatlıkla hedef alabilceğim f/p bir dürbün önerebilirmisiniz genelde bayiler 30-40-60bin tllik dürbünler gösteriyorlar :D

bende victoptics s4 4-16x44 sfp dürbün var gayet memnunum netliği iyi istediğiniz mesafelerde atış yapabilirsiniz ayrıca'da piyasada en uygun fiyatlı bulabilirsiniz.

s6 yı geçen ay satın aldım 2 3 gün inceledim iade ettim aslıdna fiyatıan göre çok iyi bence hissyatı baya kaliteli tartleri falan çok iyi 1x te 2 göz açık nişan alabiliyorsun fakat yine ufak bi odaklanma sorunu yaşarsın tam 1x gibi değil bende vector grimlock-1-6x24-gen2 var bununla kıyaslayınca s6 dan soğudum fakat bu modelde kısa süre satıldı sonra kadırdılar piyasada yok olsa bir tane daha alırım yani efsane kaliteli lensleri 1x hissyatı alan genişliği süper bir dürbün bu elimde bu olmasa s6 yı iade etmezdim s6 da ortadaki dot baya büyük gün ışığında güneşli havada aydınlatma ışılkarı en yüksek ayarda bile yetersiz ve güneş açısına göre bazen dürbünün iç borusunda bi parlama oluyo buda lenste sis etkisi yapıyo nişangahı uzak için avantajlı düşüş yerlerini hesapalan kolay olur fakat göz ayarını bir türlü oturtamadım çok uğraştım yakını netliyosun zuak bulanıyo uzağı netliyosun yakın bulanıyo paralaks ayarı fix tüm dürbünlerde az çok olur fakat bunda iksinin ortasını pek kestiemiyosun yakında 1x e çekersen bulanıklık çok hissedilmiyo dediğim gibi diğer dürbün le kıyasladığım için bu farkları görebildim normalde başkası belki çokta farkedemez.

s4 ile s6 kıyalama bile derim s6 her anlamda çok çok daha kaliteli alan genşliğide baya iyi birde ne için kullanacağına bağlı lensleri kaliteli fakat dış kenarlarında netleşme bozuluyo buda mil ayarları baya yüksek olamsına ramen taretleri 1 2 tur çevirdğinde dürbünün nişangahındaki düşüş yerleri altlara doğru bulanıklaşıyo yani sabit sıfırla daha elleme öyle kullan tarznda bi dürbün bu fiyat aralığında daha iyisini bulman imkansız hatta 2 3 katı pahalı bazı lpvo dürbünlerde bile bu dediğim sorun var.

verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler kardeşim