ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BORA L MODERATÖR VE ADAPTÖRÜ
ZORAKİ HAVALI TABANCA DİPÇİĞİikisi ayrı satar mı arkadaş metahan bey
-
-
Herkese selamlar severek kullandığım bir üründür üst modelini almayı düşündüğüm için satıyorum netliği çok güzeldir garantisi devam etmektedir kozmetik olarak sıkıntısı yoktur kutu ve içeriği tamdır kendi orijinal ayaklarıyla gönderilecektir. resimde görülen ayaklar dahil değildir kargo alıcı ödemelidir.
fiyat : 5150 çilek
-
Oluru nedir hocam
son oluru 650 tl hocam
-
Oluru nedir hocam
05071420896 Whatsapp tan yazın hocam isterseniz
-
bigmax x uyumlu mu
uyumludur
-
selam fazlalıktan dolayı satılıktır.
kargo alıcı ödemelidir
fiyat:750 çilek
Model: X
Uzunluk: 15 cm
Çap: 35 mmRenk: Siyah
Ürün Hakkında Bilgi:
- PCP havalı tüfekler için alüminyum malzemeden üretilmiştir.
- 1/2 UNF dişe sahip her türlü havalı tüfeklerde kullanılabilir.
- Her 3 kalibreye de (4.5 - 5.5 - 6.35 mm) uyumludur.
- Havalı tüfeğin atış esnasında oluşan sesi %70-80 oranında azaltır.
pelletler jsb kullanılmadı h&n 3 tane atıldı deneme amaçlı gamo ise 17-18 tane atıldı
fiyat:1000 çilek
-
Sağ olasın hocam dürbün montajını hallettim sıfırlamasını da yaptım ama dürbün kutudan çıktığı haliyle sağa atıyordu. Ya dürbün kutudan merkezlenmemiş çıktı ya da tüfeğin veya ayağın Optik merkezlemesinde sorun var biliyorsun Eğer dürbün Optik olarak merkezlenmezse belirli bir mesafeye sıfırlasan bile farklı mesafelerde pellet sağ veya sola düşebilir Şu an için 80 metrede 30 x 13 cm hedefe her defasında isabet edebiliyor yaylı tüfek için de daha fazlasını aramaya gerek yok. Senin dürbün Maceran nasıl olmuştu hocam merak ediyorum Paylaşırsan sevinirim
benim bu tüfekle dürbün maceram pek uzun sürmedi ilk dürbün kalitesizdi bide dampa ayaksız kullandım acemilik işte dürbünü pert etti sonra dampa ayakla t eagle 3-9x40 IR kullandım başlarda iyi vururdum sonra ufak sapmalar olurdu sonra pcp alınca gez arpacık kullandım 30-40 metre desteksiz soda şişeleri çok güzel vuruyordu.
-
hayırlı olsun üstad dürbün montajını halledebildin inş.
-
5000 bırakırmısınız
maalesef dostum victoptics s6 1-6x24. fde var onu vereyim istersen o fiyata
-
fiyat yazın lütfen.
-
-
Kalite gittikçe kötüleşiyor rezalet verilen paralara yazık vallahi bunun markası nedir hocam yazarsanız bizde uzak duralım.
atef
-
bende yeni aldım 10 kutu bi halta yaramıyor 2 pelet aynı hedefe denk gelmedi bir türlü
nerden aldın dostum bizde almayalım aynı yerden
-
-
aciliyet doğdu fiyat güncellendi
-
selam hocam veyronum vardı 4x16 olan ffp birkaç ay önce sattım dürbün hafif ufak kompak bir dürbün taretleri falan çok güzel lensleride orta seviye iş görür net parasına göre iyi bir dürbün fakat 4x te artıkıl çok zor görünüyordu 6x ile 8x te netleşiyordu.Everest modeli iyi diye duymuştum ama getirtebilirsen orion-pro-max-4-16x44-hd sfp bu modeli getirt derim piyasada kalmadı baya araştırdım güzel bir dürbün olduğuna eminim gelirse bi ara almayı düşnüyorum.
üstad veyron istedim ama bayi reximex throne gen 2 için kısa kalır dedi uzunuğu 29.7cm sence kısa kalır mı kısa hafif olması avantaj bence müsaitsen daha detaylı bilgi için whatsapptan yazabilir misin 05071420896
-
selam arkadaşlar elimdeki x marka dürbün bozuldu servise gönderdim değişim yapacak bayi ekstra ücretle iki model önerdiler
1-Vector Optics Veyron 6-24x44 FFP
2-Vector Optics Everest 3-18x50SFP
bu iki model için tavsiye alabilir miyim ağırlık ve küçük olması önemli veyron almayı düşünüyorum fakat görüş açısı netliği olsun kullananalar varsa düşüncelerini dinlemek isterim.
-
satıştan çekilmiştir silinebilir.