ankebut47 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel 1150 çilek bayram indirimi
kargo alıcı öder
-
-
-
-
-
-
Malzeme elime ulasti. Sorunsuz bir sekilde calisiyor. Ben 20dk calisma / 20-40dk soguma ile kullanmayi planliyorum ( kompresoru zorlamamak icin )
selam denediniz mi acaba mesajınızdan bu yana uzun süre geçti yapabildiyseniz scuba tüp alacağım.
-
Arkadaşlar emniyet valfinin altındaki pulu Değiştirmek için tanklarla bulunan 80 bar civarı havayı nasıl boşaltabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
reximex throne gen 2 için söylüyorum diğerlerindede aynıdır herhalde tüpü gevşetirseniz hava çıkmaya başlar ve bitinceye kadar bekleyin yada direk çevirerek sökün ilk başta hava gelir çevirdikçe içindeki hava tüpte kalır ve boşalmadan sökersiniz.
-
Ayakları 11 mm uygun mu
Ayaklar 22 mm. 22mm den 11 mm çevirici alırsanız takabilirsiniz.
-
-
O nu bende yapmıştım meraktan oynarken koparmıştım. 😃 Şimdi bi kaç video deng geldi. Hazır artıkılı alıp takıyor adam. Acaba dedim bu şekilde yedek parça artıkıl satılıyormu... Kafamda deli sorular 🤔😃
dostum bende ucuz bir dürbünü havalı tüfekte dampa ayak olmadan kullandım artıkılı bir süre sonra tur atmaya başladı her atışta. bende açtım artıkılı düzeltip sıkıştırdım ama netlikte sıkıntı çıktı kullanamadım artık. büyük ihtimal içindeki azot gittiği için buğulandı.
-
-
güncel 3000 çilek
-
-
reximex thron gen 2
-
-
-
BORA L MODERATÖR VE ADAPTÖRÜ
ZORAKİ HAVALI TABANCA DİPÇİĞİikisi ayrı satar mı arkadaş metahan bey
-