haklısın ama. Fiyatı satıcı belirler.
Amid tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Türkiye'de garip bir paradoks görüyorum. Bir kişi bir ürünü satın almış ve kullanmamışsa o zaman o ürünü yeni kabul eder. Mağazada sadece garantili sıfır ürün. Geri kalan her şey ikinci el, hatta ürün kutusundan hiç çıkarılmamış bile. Sıfır olmayan bir ürüne normal bir indirim uygulanması gerekir. Ürün satılmazsa indirim daha fazla olmalı.
-
28.500'e kimse almadı, şimdi aciliyeti yok. Aciliyet piyasayı etkilemez. Uzun zaman aldı ama satın almadılar. Sizce daha fazla paraya satın alırlar mı???
-
FIN 2023/11???
-
Her şey ne kadar da karmaşık. Kapsam tıklamasına (1/4 moa, 1/8 moa veya 1/10 mrad) göre bir ızgara içeren bir kağıt parçası yazdırmanın ne sorunu olduğunu anlamıyorum. Izgaranın ortasına bir daire yapın. Çemberin içine ateş edin ve ayar tıklamalarının sayısını sayın. Eğer dürbünün mekaniği düzgünse 2 çekimde ayarlamayı yapabiliriz. Eğer mekanikler düzgün değilse ve isabetli atışlardan bahsediyorsak nişangahın değişmesi gerekiyor.
-
Test puanı %95,48
Tünaydın
Test puanlarının ne anlama geldiğini açıklar mısınız?
Şimdi silindir 300 bar yerine 286 bara kadar doldurulabilir mi? -
Sadece wrangler susturucu ne olur
-
Söyleyin bakalım, fotoğraftaki tüfeğe bu dürbünle şarjör normal olarak sığıyor mu?
-
Evet haklısınız. İzlemeyi bitirmedim. Üzgünüm.
-
Mağazada yenisi daha ucuza satılıyor.
-
Tünaydın! Hala satışta Hawke Z reach Forward ayak 30/11 mm : 1000 TL?