24.4mm dürbün kanal çapını /30mm çevirici aparat arıyorum elinde olan varmı arkadaşlar.
Ali edali tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Reddot Vec optık-----
500çilek 350 RezerveSatildimi
-
Çok teşekkür ederim. 30mm ayak alacak olursam sizi rahatsız ederim o zaman
Hocam bana çevirici lazım hala elinizde mevcutmu.30mm dampa ayağım var.durbun boğaz çapı 25 mm
-
Arkadaşlar bundan 4 ay önce tifegimi kaldırmıştır.kaldirmadan önce 200 bar hava vardı şimdi baktım tüp te hiç hava kalmamış.sebebi nedir başına glen oldumu.
-
Oring fazla serttir veya sertleşmiştir, çekerken hava girişi deliğinin kenarına takılıp sıyrılıyordur. Daha yumuşak oring deliğin kenarına direnç göstermeden ilerlediği için zarar görmez.
Teşekkürler usta bana tavsiye edeceğiniz oring varmı.
-
- Ustalar bir sorunum var.bt65 tüfeğime ppompa ile hava vuracağım zaman pompanın ucunu tüp girişine takıyorum.hava vurduktan sonra pompanın ucunu tüpten çekerken pompanın ucunda bulunan oringlerden uç tarafta olan oringi tüpün içindeki delik parcaliyo.her hava vurmama oring degistiriyorum.bu sorunu nasıl cozerim.simdiden tesekkurler
- Ustalar bir sorunum var.bt65 tüfeğime ppompa ile hava vuracağım zaman pompanın ucunu tüp girişine takıyorum.hava vurduktan sonra pompanın ucunu tüpten çekerken pompanın ucunda bulunan oringlerden uç tarafta olan oringi tüpün içindeki delik parcaliyo.her hava vurmama oring degistiriyorum.bu sorunu nasıl cozerim.simdiden tesekkurler