Tek satış var mı? Varsa bipod fiyatını öğrenebilir miyim?
s.kurt43 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Hocam tecrübeli ustalar yardımcı olacaktır ama konuyu görmüşken yazayım dedim.
Dürbünün optik merkezlemesini yapmalısınız aksi halde bahsettiğiniz durum ile karşılaşılıyor.
Optik merkezleme ayna veya klik sayma yöntemi ile yapılabiliyor. Ayna bana daha pratik geliyor. İnternetten nasıl yapıldığı ile alakalı video bulabilirsiniz.
İyi günler...
-
Uzun yıllar yaylı kullanıp sonra pcp'ye geçen birisi olarak kesinlikle pcp tavsiye ederim.
Yaylı'da dürbün ayarını muhafaza etmek dert.
Bende Huğlu Effecto PX5 var çok memnunum.
Dolum meselesi; evet pompa ile dolum sorun olabilir. Ben pompa ile başladım sonra tüpe geçtim. Ama kesinlikle yapılamaz bir durum değil. Benim tüfek 250 bar olmasına rağmen ben pompa ile dolduruyordum. Üşendiğim için scuba tüp aldım.
Ustalar daha iyi tavsiye verecektir ama bence eğer scuba tüpe para vermek istemiyorsanız 200 barlık ve hacmi de 250 - 300 CC arasında bir tüfeği rahatlıkla doldurursunuz.
-
Alındı.
Konu silinebilir.
-
Alındı.
Konu silinebilir.
-
-
Arkadaşlar maksimum 500 - 600 metre ölçüm yapan uygun fiyatlı mesafe ölçer aranıyor...
-
Başka bir dürbün ile denedim herhangi bi sıkıntı yok. Muhtemelen ayaklar ile ilgili bi sıkıntı var.
-
Turretleri çevirdiğin.halde aynı yeri vuruyorsa optik bozulmuştur
Yok hocam. Turret'lerde herhangi bi sıkıntı yok. Optik merkezleme yaptığım halde sıfırlama atışı yaptığımda çok fazla sağa çekiyor. Sıfırlama için turret'lerde ayarlama yapıyorum neredeyse sonuna yaklaşıyor anca sıfırlanıyor.
Daha önce taktığımda aynı işlemleri yapıyordum bu kadar sağa sola gitmiyordu makul bir şekilde turret'lerden ayar yapıyordum.
-
Tüfeğin dürbünün ve montaj ayağının marka modellerini öğrenebilir miyiz ? belki aynı ürünlerde daha önce başına gelen bir hobidaş olmuştur daha kolay yardımcı olunabilir.
Huğlu Effecto PX5 Pro
Victoptics S4 3 12 40
Ayakların markasını bilmiyorum açıkçası üzerinde de bir şey yazmıyor. Dürbünü alırken kendi ayakları 22 olduğu için satıcıdan 11 olanı rica etmiştim o şekilde aldım.
-
Sorun inşallah ayaklardadir. Bu şekilde optigimin bozulduğunu öğrendiğim olmuştu
Hocam inanın bende ondan korkuyorum. Ne yapabilirim yani siz nasıl anladınız?
-
daha önceden de kullandım demişsiniz bu tüfekte mi kullandınız.
Evet hocam aynı tüfek. Herşey aynı. O zaman hiç böyle bi sıkıntı yaşamamıştım.
-
Merhaba arkadaşlar.
Dürbünde optik merkezleme yaptığım halde sıfırlama atışı yaptığımda çok fazla sağa çekiyor. Sıfırlamayı yaptın fakat neredeyse yan turret ayarı sona yaklaştı.
İlginç olan şu; bu dürbünü ve montaj ayağını daha önce de takmıştım o zaman bu şekilde bi sıkın ile karşılaşmamıştım.
Neden olabilir acaba?
-
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Başınç ve hacim olarak biliyordum fakat mantığını tam anlayamıyordum.
-
Bar basınç, CC hacim. Basınç tüpün içindeki havanın sıkıştırılma şiddetini ölçüyor. Cc tüpün alabileceği hava miktarını ölçüyor.
Yani hocam mesela
200 bar 275 cc
250 bar 275 cc
Bu şekilde olsa, ikisi arasında fark ne olmuş olur? Avantaj, dezavantaj olarak.
-
Arkadaşlar Merhaba.
Tüfek ve tüplerdeki BAR ve CC değerleri tam olarak neyi ifade ediyor?
-
Mesafe ölçeri tek satar mısınız?
-
Anladım hocam teşekkür ederim.
-
Standart bi kullanım yok o zaman, öyle mi?