0554 339 13 64
s.kurt43 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Direk Engin Sak'tan da alabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Effecto PX5 Pro da 20 ve 22 grain kullanıyorum çok memnunum.
-
Shock solidlerde 18 grainlık oluyormu ben piyasada 24lükleri gördüm ağır gelir diye almadım birde magnum hollow predatör gibi modelleri varmı
20 grain'den başlıyor.
Bu arada bu Shock Solid'ler Engin Sak solidleri olarak biliyorum.
-
paylaştıklarınızı bilmiyorum, her markanın farklı lens katagorileri var.. discovery aldım ben , lensleri japon hoya, hawke, vortex ayarında lensler, müthiş keskin.. bende hiç kullanmadığım ama discovery ed 5x25, hawke 6x32 ve nikko stirling 10x50 target ve diamond var, target ile diamond aynı marka target çin , diamond japon üretim, 2 kat fiyat farkı var, görüntü kalitesinde ciddi fark var hangi tüfekte kullanacaksınız, amaç nedir ?
Huğlu Effecto PX5 Pro var şu anda. Bir tane de Kral Puncher Maxi almayı planlıyorum. Hali hazırda Victoptics S4 3 - 12 44 kullanıyorum 30 metre 50 metre gibi yeterli ama biraz uzun mesafe için vede alıp uzun süre kullanmak için bi dürbün arayışındayım.
-
Mrb, bu konularda Ridvan Yapıcıya ulaşmanızı tavsiye ederim, Discovery dürbünleri TR kendisi getirip dagitiyor.. bende ondan aldım
çok destek, çok iyi bir insan.. Ridvan Yapıcı tel: 0554 829 85 30
Yani marka olarak bu ürünler arasında Discovery mi tavsiye edersiniz?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı günler.
Şu anda yeni bi dürbün arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim.
Araştırdığım ürünler;
1. https://www.aksuav.com.tr/urun/t-eagle-m…p-tufek-durbunu
2. https://www.aksuav.com.tr/urun/vector-op…p-tufek-durbunu
3. https://www.aksuav.com.tr/urun/vector-op…p-tufek-durbunu
4. https://www.aksuav.com.tr/urun/discovery…f-tufek-durbunu
5. https://www.hilalav.com.tr/urun/swamp-dee…p-tufek-durbunu
Bir kere alıp arkama bakmak istemiyorum. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
Şimdiden Teşekkürler...
-
İlk önce arızanın tupdemi yoksa pompadamı olduğunu anlamak için pompanın hortumunun ucuna kör tapa takıp pompalayın pompanın saati yükseliyorsa sorun tupdedir bu durumda havanın tamamen boşaldığından emin oldukdan sonra tüpün sibop kısmını sokun bazen dolum ucundaki oringin kopan parçaları tüpün sibopun içine kaçarak arıza cikmasina sebeb olur
Kopan parçaların tıkamış olabileceği benim de aklıma geldi. Hatta dün aynı arızası yapınca tüpün dolum ağzına elektrikli süpürge tuttum sonra pompa bastım düzeldi. Fakat bugün yine aynı sorun tekrar etti. Yine süpürge tuttum değişen bir şey şey olmadı.
Tüpü tekrar kontrol edeceğim bakalım.
-
Merhaba pompada arıza olmadığına emin misiniz?
Emin değilim tabiki hocam. İlk pcp tüfeğim dolayısıyla da ilk pcp pompa deneyimim. Bir kaç gündür sürekli dolum ucunda ki oringi patlatıyordu oring değiştirip dolum yaptım. Yukarıda yazdığım sorunun aynısını dün de yapmıştı ama sonra düzeldi tekrar dolum yaptım fakat bugün de sorun devam etti ve geçmedi.
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Kral marka pompam ile tüfeğime hava basamıyorum. Şöyle ki; Pompa yapmaya başlıyorum beş altı pompa sonrasında pompayı basıyorum tüfeğin tüpünün açılma sesi geliyor çıt diye pompayı kaldırırkende tekrar bi çıt sesi geliyor galiba tüfeğin tüpü tekrar kapanıyor ve hava basamıyorum. Artık sürekli çıt çıt sesi geliyor pompa bastıkça.
-
Merhaba arkadaşlar,dürbün montajını Scope Leveling Kit olarak geçen aparat ile yapmayı tavsiye eder misiniz? Terazi kullanmadan onunla sağlıklı bir montaj yapılabilir mi? Terazi kullanımına göre daha kolay ve pratik bi sistem gibi geliyor.
-
0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi
Teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar. Pompayı bakım için servise göndermek istiyorum iletişim numarası paylaşabilir misiniz?
-
merhaba servisi arayın contayı isteyin yardımcı olurlar size
Teşekkür ederim. Servisi aradım gönderecekler.
-
Merhaba arkadaşlar. Torpedo 150 tüfeğimi Hatsan servise gönderdim kundak değişimi, tetik mekanizmasının değişimi için. Bugün geldi fakat mermi sürdüğümüz yere hava gelen yerde bi conta var artık oring mi deniliyor conta mı tam bilmiyorum o düşüyor yerinde durmuyor zaten baya bi yıpranmış.
Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Tekrar servise göndermek istemiyorum onu kendim çözebilir miyim?
-
Arkadaşlar merhaba.
İlk defa pcp tüfek alacağım. Daha önce yaylı kullandım.
İsabet - El Pompası İle Doldurabilme - Kronik Sorun Olmaması - Uzun Ömürlü Olması
Kriterleri göz önünde bulundurulduğu takdirde tavsiyeleriniz hangisi olur?
Şimdiden teşekkürler...
-
eskiyen parçalardan dolayı servise gitmesi gerekebilir.
tetik mekanizmasında hata olabilir yada pistonun tutunduğu tırnak kırılmış olabilir
Anladım. Çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar yaklaşık 15 yıl önce aldığım tüfeğimı kurunca kendi kendine patlıyor. Servise göndermeye gerek var mı yoksa çözümü basit bir şeyse anlayan ustalar yardımcı olursa çok sevinirim.
İkinci olarak bu tüfek için ahşap kundak takılabilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler...