Geçen hafta haber vermiştim, bu haftasonu için ailemin yanına geldiğimden aranızda yokum.
Şu anda buluşmada olan tüm filintalara selamlar..
yolcu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Filintalar Level, S410'la birlikte geliyormuş gibi kaliteli görünüyor, nasipse yarın yakından görme fırsatımız olacak.
3. fotoğrafta Bülent Abi masayı kapmış, herkes ıslanıyor gibi bir hava sezinledim :);
sonraki fotoğraflar, bu düşünceden çabucak kurtulmama sebep oldu.Yarın sanırım ekip kalabalık olacak, bakalım yağmur ne kadar yağacak.
Artık,
arkası yarın... -
Ataşehir Migros'a çok yakınım, sizin güzergaha uyarsa yakın bir yerde de buluşabiliriz.
Veya tek otobüs ile yine IKEA'ya gelebilirim. Ne de olsa şimdilik sadece HP01 çantam
olduğundan toplu ulaşım konusunda çok sıkıntı çekmiyorum -
Benim gelmeye niyetim vardı ama arkadaşlara İzmir'e giderken araç lazım olduğundan yaya kaldım.
IKEA'da buluşan yoldaşlar olursa onlara katılabilirim, olmadı başka sefere de görüşebiliriz. -
FilintaTeam'in 7 Şubat buluşmasından sonra katıldığım 2. buluşmasıydı ve çok güzel geçti.
Araziye gidişte konvoyu kaybederek gün heyecanlı bir başlangıç yapsam da alana sağ salim vardım.
Bir süredir görüşemediğim Mehmet Abi (anymess) ve Atilla Hocam (acemiçaylak) ile yeniden
görüşebildiğim için çok sevindim. İnsan atışı biraz, dostları bir başka özlüyor yahu..Tüm ekipmanları kurduktan kısa bir süre sonra bastıran yağmur kuvvetli rüzgarın üstüne tuz biber
ekip morallerimizi bozsa da hemen sonrasında açan ve gün boyu süren güzel havalar keyfimizi
yerine getirdi; bol atış ve muhabbetle güne devam edip peynirli pidelerle kapanışı yaptık.Belediye tarafından bizler için tahsis edilen alan oldukça kullanışlı; ancak yağışlı
günlerde de kullanabilmemiz için biraz emek harcamamız gerekecek. 80 metre civarında
atış yapmaya müsait bir alan, 20 kişinin rahatlıkla oturup atış yapabileceği banklar, WC,
otopark, mangal imkanı ve yakın çevrede nefis peynirli pideler sipariş edebileceğimiz
mekanlar olması güzel (veya çok acıktığımızdan lezzetli geldi : ).Günün çoğunu silahım ile başbaşa geçirdik; fırsat olunca da kronograf ile ölçümler yaptık.
Söz verdiğim üzere biraz gecikmeli olarak Zoraki HP-01'in verilerini yazıyorum.Taylan Abi'nin (impo) kronografı ile Rehşan (jimih) ve benim tabancalarımızın namlı çıkış hızlarını
farklı pompalama sayılarında değişik saçmalarla ölçtük.Rehşan'ın 5.5mm namlulu silahının 3 pompada 16 grain AA saçmalarla verdiği çıkış hızları:
470, 503, 483, 517, 497, 522, 512, 500, 530, 491, 501, 481, 546, 502
Sonrasında ise bendeki Zoraki HP-01'i çeşitli kombinasyonlarla test ettik.
Crosman Wadcutter Competition (7.9 grain) 1 pompa
396, 399, 389, 390, 394Crosman Pointed Premium (7.4 grain) 1 pompa
408, 406, 403, 410, 404HN Diabolo Baracuda (10.65 grain)
- 1 pompa
345, 343, 344, 343, 344
- 2 pompa
463, 468, 469, 474, 473
- 3 pompa
541, 544, 543, 542, 543HN Baracuda ile elde edilebilecek performansı gördükten sonra, Rehşan'ın da tavsiyesiyle
daha stabil, daha isabetli atışlar için saçma değişikliğine gitmeye karar verdim.