bende galatian kullanıyorum...hatsandan asla okadar okadar hata ıle tufek cıkmaz...bu işin içinde başka bir iş var..bene acil hatsanı arayıptüfeği iade edin...direk hatsan ile görüşün .....boyle saçmalık olmaz
caki tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hilal av aslında hepimizin bildiği gibi guvenle alışveriş yapabildiğimiz sayılı yerlerden!!!bundan herkez hemfikirdir kanımca...fakat ülkemizin genel bir sorunu var , esnaflık ;grin;.... galiba hallederiz abicim kanımızda var bizim...kötü niyet yok gerçektende hallederiz milletçe ama bazı şeyleride görmezden geliyoruz hallederken....güven kaybediyoruz....!!!
-
ortam cok guzel...bır fırsatını bulupta tanısmaya gelemedıgım ıcın uzuluyorum
-
organızasyon yapılıcak bolgeye bu hobıye yenı heves saran arkadaslarımız gelıp yakından ızleme ımkanları olucak mı ? tesısı gırısı ıcın bu arkadaslarımız bır bedel oduyecek mı ??
-
toplanıp bı kompresor alalım en guzelı
-
25 iyimiş millet 35 e dolduruyor diye biliyorum
millet 15 e dolduruyormuş
-
izmirli arkadaslarım..scuba tupunuzu nerde dolduruyorsunuz?? çınar gaz baya gaz kaçıyorda...25 tl dolum yapıyor.yokmu başka bıyer ??
-
hayırlısı olsun..ruzgarsız gunlerde benım anlamadığım bu fiyatlara tüfek satarlar neden yanında bir taşıma çantası vermezler
-
evet izmirde 2 takım var 1 ftbrtürk ki siteside var, 2 hit takımı olarak diher forumları ve airguntürk üde araştırırsanız hemen hemen her hafta buluşma yapıldığını göreceksiniz örneğin yarın karagölde ftbrtürk takımının kendi arasında ft yarışması var imkanınız varsa bekleriziyimiş
-
bu tarz organızasyonları istemıyerekte olsa uzaktan takıp edıyorum..anlamadıgım bırsey var...ızmırde ayrı baska bır grup daha mı var ???
-
izmirde neler oluyor neler
-
bende geçen hafta barska 6-24x50 snıper modelini aldım...bugunde uzun ve kısa mesafelerde atışlar yaptım...oldukça tatmın edıcıydı..mildotlar kalın olması hıcbır dezavantaj yaratmıyor.bence cokta ıyı olmuş...
-
herkese merhaba ! öncelikli tercihim uzun mesafede ısabet oranı bunun ıcınde galatian 4 ıle bt65 arasında kaldım bt65 ın fps oranı galatiana gore yuksek ve lw namlulu bu konuda tucrubelı arkadaslara sormak ıstedıgım galatıanda lw namlu varmı ve bu namlular almanyadan ıthal mı gelıyoru yoksa gene hatsandamı ımal edılıyor galatıanlar bır ust model olarak bt65 lerden hada hızlı olmaları gerekmıyormu ıdı ? stabılıte ılı ılgılı sorunları regılatorle cozebılecekken neden daha dusuk fps ? netıce olarak galatıan kafamda daha agır basıyor acaba alırsam hata edermıyim ? bir ikinci sorum ıse yurd dısına cıkıslarda bu sılahlarla ılgılı ne gıbı sıkıntılar olur ? daha once hıc cıkartmadıgım ıcın sorun yasamaktan cekınıyorum malum yurd dısından satın alınan sılahların gumruklerde cıkarttıgı sıkıntılar ortada ! yurd dısına yolcu bereberınde cıkartılan havalı tufekler ıcın uygulanan mevzuat nedır ? cevplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım !
bende galatian 4 var 200 metre civarı serbest atışlar yapma fırsatım oldu..soda şişesi vs...sonuçlar beklediğimden iyi çıktı..bu tüfeği alırsan pişman olmucağına emin olabilirsin..içliklik ve tasarım olarakta diğer hatsanların bır adım onunde bence...
-
türkiyede bole geniş kapsamlı bir kaç organizasyon yaptğımızı düşünsenize;
1-hobinin tanıtılması için +
2-tedarikçi tüm firmalar için +
3-hobinin geliştirilmesi için +
4-bu tarz organizasyonlar ile hobiden ziyade prof atıcılar çıkar içimizden buna eminim.... -
200 bardan başlayıp 50 atışlık bir krono ölçümü olsa her 10 atışta bir basınç değerleriyle birlikte, Galatian düşünen bir çok arkadaş için müthiş aydınlatıcı bir bilgi olacak.
Atışlar çok iyi, elinize sağlık. Uzun mesafe için mil-dot hesabı yapmış olacağınızı düşünerekten, chairgun değerlerinizi, dürbün özelliklerini ve hangi dota sıfırlama yaptığınızı da paylaşırsanız sevinirim.
önümüzdeki hafta sonu nasipolursa ayrıntılı ölçümleri yapıp sizinle paylaşacağım...sadece gezı amaçlı ölcüm için değil atış yapmışolmak ıcın gecırdıgımbırgundu...
-
150-160 metre bıle kabul etsek..!!! varış noktasında gücü video çekip yayınlamayı cok ısterdım...ben bu tüfek ve bu pellet ile 200 üzeri isabetli atışlar yapabileceğimi gördüm bugün...inşallah bunları onumuzdekı haftalarda vıdeo ile cekıp paylaşıcam...
-
Arkadaşlar bazı dostlarımız adım hesabı ile mesafe tahmini yaparken yanlışlılar yapıyor.Eğer adım ile düz bir alanda ölçüm yapacak şu şekilde yapmalıyız:
Önceden düz bir yerde bir çizgi belirleyerek sağ topuğumuzu bu çizgiya basıp normal ve sakin bir şekilde her zaman yürüdüğümüz gibi adım atmaya başlayıp 10 adım atıyoruz.Sonra ilk çizgi ile son adımı attığımız yerdeki ayağımızın ucu arasını ölçüp 10 a bölüyoruz ve ortalama adımımızın kaç cm olduğunu öğreniyoruz.
Sonrasında arazide de normal adımlarla atış yerimiz ve hedef arasını adımla ölçüp çıkan rakamla adımımızı metre cinsindençarpıyoruz.
Mesela benim boy 1.80 mt ve adımım 64 cm geliyor yani eğer 200 adım atıysam 200 x 0.64 = 128 mt ölçüyorum.Bu yöntemi düz zemin de uygularsanız +2,-2 mt hata ile mesafeyi ölçebilirsiniz.muhalefet olmak ıcın soylemıyorumda oldukça geniş adımlar ile 230 adım civarı düz yürüyüs yaptım...200 yakınıdır dıyerekten konu başlığını oyle koydum hatam varsa affola..ama mesafe 120-130 larda değildi ona eminim..
-
vıdeo olsaydı keske
önümüzdeki hafta yeni dürbünüm de gelsince eksiksiz olucak herşey...hem grupman hemde uzun mesafe denemelerını video cekıcem inşallah
-
çok başarılı arkadaşım.32 ince mehmet grain peletler şarjöre rahat oturuyormu.bende at 44 tacticalime alıcamda
at44 şarjörlerine olmuyor bildiğim kadarıyla.geçen gün malzeme alırken denemiştik sıkıştırıyordu..denemeden alma derim..galatianın şarjörleri bıraz daha farklı..tam oturuyor ve 200 metrelede süper sonuclar verıyor...atış yaparken çok detaya gırmedim..uzak mesafeden nekadar güçlü olabilecegini görmek istedim bugun...ve sonuçları benı cok tatmın ettı..bu hafta içi yeni dürbünümde gelince daha uzun mesafeleri denemek istiyorum....
-
resim yuklerken yazdıklarımın bır kısmı sılınmış...
hatsan galatian 4
ince memet 30.25 graın pellet
mesafem geniş adımlarla 230 adım....200 metre dıye tahmın yuruttum ama hatam olabılır...!!!!