çiçekliköyde soğuk pazar günümü değerlendirdim...200 metreden soda şişeleri ve hedefleri patlatmanın hazzını yaşadım.sizinle paylaşmak istedim...!!
caki tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yerli malı yurdun malı
-
bu link işini görücektir....
-
bu dürün benımde ılgımı cektı ....tavsıye etmeyen..gören duyan kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merakla beklıyorum
-
sayın Legatus şaka yapıyorum...!!! konuyla alakalı serzenişli mesajları okuyunca bende espiriyle karışık laf atayım dedım sadece....daha önceki buluşmadada benı hemen davet edıp buluşma yerını bıle ayrıntılı harıta ıle yolladığınızı bılıyorum..bunun ıcın ayrıca tşk ederım...çalıştığım sektör gereği son dakika işlerim çıkabiliyor...gelmeme sebebim budur...ilk fırsatada gelip tanışmayıda cok ıstıyorum...
saygılar ...
-
bende izmirdenim arkadaşlar...HİT e ne çağıran var ne davet eden var :))) kayrılıyormuyuz anlamadım
-
tüm forum izmirde olucak vay be
-
200-250 tl fazla ver hatsan galatian al dostum
-
-
buluşma yerini bilmiyorum !!!
-
arkaşlar fırsat bulursam bende gelıp sızınle tanışmak ıstıyorum ???
-
ben bugun bt65 ve galatianı bayide uzun sure ınceledım..galatian hatsanın dıger modellerıne gerçekten benzemiyor.hem işçiliği hem çalışma prensibi..ithal tüfek tazında .....tabı bu benım kısısel gorusum....seçimimi galatiandan yana yaptım .tabı hemen araziye gidip 2 sarjor atış yaptım...ayarsız optıma durbunumle 70 mete atışlar yaptım ve sonuçları benı gerçekten tatmın ettı...bu tufegı elınıze alıp ıncelemeden bıkaç atış yapmadan yorum yapılmamasıdır...
-
arada toplanıyoruz fakat..iş yogunluğu nedenıyle epey bı ara verıldı.....
-
izmir birkaç buyuk tup dolum tesisi var merkeze yakın..sıkıntı cekmezsiniz.!!!!
-
pazarlık...pazarlık....pazarlık diyorum benn....sen dolaş her yerden fiyat al ve sonra oraya gel kardeşim ben en uyugun böle fıyat aldım sen nedıyorsun de.....bakalım işin rengi ne olucak !!!!
denemekte yarar var;)
-
sasalıda jandarma tutmuştu beni oradaki hava üssünün komutanı bu konularda biraz hassas bilgilerinize.sevgiler
sasalı ve çiğli hava sahası yakınları askeri böle olduğu için gördüklerinde arıza çıkması normal....strese hiç gerek yok... -
arkadaslar selamlar, bri izmirlide burda var, karagöl tarafı atış i,çin uygun, dıger alanlar tavsıye edebılecegım hafta ıcı sasalı pıknık parkı (ama hafta ıcı yada kısın hafta sonu ), yamanlar, CEvre yolu uzerındekı içmeler koyu arkası. Bulusalım bır ara
Benım maıl xxxxxxx@windowsliveCom
merhaba dostum...forum kurallarında cep mail vs... veremıyoruz...özel mesaj (pm) ile mail adresini ulaşırsan haberleşiriz...saygılar -
sabırsızım abi....hasta oldum valla ege team kurmamız gerek artık
şaka bir yana bu arada geçmiş olsun...önemli olan sağlık her zaman buluşur takılırız
-
yeterince açıklayıcı oldu mustafa bey teşekür ederim...o zaman sl510 da sl410 gibi tartışmasız bir tüfektir!!!
ama herşeye rağmen forever gladiatör
-
arkadaşlar iki sorum var ??
1- S510 SL carbine mustafa abi bu silahı bize kazandırıcak mı ???
2- iki tüfek arasında ne fark var ???