Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
İyi akşamlar arkadaşlar son bir şey daha danışmak istiyorum dina 54 ile 54 pro arasında ne fark var.Ikiside aynı fiyata mod54 avdoga da var 54 pro da yaban avda
Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum
Merhaba arkadaslar sizden bir ricam var.bu konu sizi sıkmış olabilir ama yardıma ihtiyacım var durbunsuz nisangahla ortalama 40mt de sitabil atış yapabileceğim 5.5 kaliteli bir yayliya ihtiyacım var.