enesozay tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Eline sağlık kardeşim. çok keyifli atışlar. bundan biraz daha güçlü 6.35 kullanıyorum. Güçlü tüfek zevk veriyor.

Teşekkür ederim abi sağ olasın, bana şuan bu güç bile aslında fazla gibi geliyor 44 graini 1100fps ile atıyor bu tarz güçlerde senin de bildiğin üzere bir tık şahlanma bile olabiliyor :D Ama gerçekten güçlü tüfeğin zevki bambaşka...

Herkese iyi akşamlar. Uzun mesafe atışları yapmaya heves ettiğim için temin ettiğim pcp ile ilk kez uzun diyebileceğim mesafeye atışlar yaptım. Bu videoyu montaja hazırlarken 560 Metre denemeleri de yaptım sanırım mesafeyi arttıra arttıra videolara devam edeceğim. Umarım videoyu beğenerek izlersiniz, hepinize iyi seyirler :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese merhaba, uzun süredir aklımda olan videoyu çekmeye sonunda imkan buldum. Biz Türk vatandaşlarının ağırlıkla kullandığı ve ulaşımının olduğu kalibre ve çaplarla denedim. Hepinize iyi seyirler. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merak ediyorum :)

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese merhaba. Biraz da ateşli ile atışlar yapmak istedim ve elimdeki 51 cm slug namlulu bullpup kundaklı tüfek ile 150 metreye desteksiz atışlar gerçekleştirdim. Sizce sonuçlar nasıl?

Arkadaşlar herkese merhaba atıcılık sporu ile ilgilenen hobidaşlarla sohbet ettiğim çoğu zaman Balıkesir`de poligon olduğundan haberdar olmadıklarını belirtmeleri üzere bilgilendirme maksatlı bu paylaşımı yapıyorum. Balıkesir`de kapalı tabanca atış poligonu var ve havalı silahlar ile atış yapılmasına da müsade ediyorlar. Gerekli mevzuatlar, adres tarifi ve güncel envanteri ile ilgili çekmiş olduğum eski bir videoyu rehber olması açısından paylaşıyorum. Herkese iyi günler...

Merhaba arkadaşlar 2 tüfek arasında kaldım

6,35 Hatsan factor sniper long ve 6,35 Hatsan hercules bully

Bu iki tüfeğin hangisi uzun mesafe atışında,tahribatta,grupmanı iyidir artıları eksileri nelerdir kompresör ve maddi sıkıntım yok ama ikisinden birini alınca keşke diğerini alsaydım diye pişman olmak istemiyorum tavsiyeleriniz nedir.

hocam aynı kanalda Bully ile güç testi videosu da var belki sorunuza cevap niteliği taşıyabilir

50 grain bulleti 955 fps ile atarak 100 FPE güç ortaya çıkartan bu tüfek ile eğlence atışları yaparak çeşitli materyal üzerinde gücünü denedim. Umarım eğlenerek izlersiniz, herkese iyi seyirler :)

evet polimerin tutarsızlığını söylemiştim bu videodan sonra yabancı forum sitelerinde de uzun bir araştırma yaptım fişek kaynaklı olabiliceğini yazan cok olmus bir de namlu ağzı rampası fişeği namluya tam yerleştirmiyorsa yada milimlik fişek oturma sorunu yapıyorsa ( büyük bir sorun) olabilirmiş.

bende de k11, sfx mete ( özel harekat için olan model) canik tp9 sf var hangisi en iyisi dersen k11 i tek geçerim.

abi fişekten kaynaklı olacağını sanmıyorum çünkü aynı kutudan aynı lottan fişeği çelik tabancada da kullandım 2. yazdığın sebep daha mantkılı gibi, tercihine değinecek olursak aynı düşüncedeyiz lakin taşıma konusunda k11 biraz daha zorlayabiliyor bende cz75 b var maalesef taşıma durumunda polimerlere nazaran daha zorlanıyorum ama siz görev maksatlı taşıdığınız için gizli taşıma zorunluluğunuz olmuyor o yüzden sizin için biz kadar sorun teşkil etmiyor olabilir :)

Herkese merhaba hobidaşlar. Bu test bir süredir aklımdaydı imkan bulmuşken şartlar dahilinde test etmek istedim. Belki benimle birlikte aynı soruyu merak edenler varsa diye videosunu da çektim. İyi seyirler diliyorum izleyenlere...

Herkese merhaba. Hobimizden bizler gibi atış sporcusu olan bir hobidaşımızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda üretip beğendikten sonra piyasaya da sunduğu moderatörün çeşitli test atışlarını sizlerle paylaşıyorum. Bu tarz gelişmelere şahsen seviniyorum çünkü hobide kullandığımız ürünleri içimizden birilerinin üretmesi beni mutlu ediyor.
    Hepinize selamlar...

Geçtiğimiz yıl şöyle bir çalışma yapmıştım. Sizin bu konuya dair bilgileriniz veyahut gerçekleştirdiyseniz test sonuçlarınız nedir? Videoda çıkan sonuçlar düşünceleriniz ile örtüşüyor mu?

Toprağım beni masrafa sokma :) biraz kötü anlat :p
    Hobi alıp kullanamamak oldu bu aralar :(

hocam alıp kullanmasak bile durduğu yerde değerleniyor ürünler malum aslında bir nevi yatırım :))

Çok güzel bir tanıtım olmuş. Discovery firmasını havalilar için üretim yapan alt-orta kategori çinli bir firma olarak biliyordum. Yivliye takacak kadar ürünlerine güveniyorlar demek ki. Tepme ve uzun mesafe dürbünün kalitesini ortaya koyar.

hocam bir zamana kadar dediğiniz gibiydi lakin anladığım kadarıyla artık bir üst lige çıkmak için çaba gösteriyorlar keza bu dürbünü gördüğüm kadarı ile bir çok insan yivli tüfekte kullanıyor

Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim videonun 3\2 lik kısmını izledim Bu dürbünün iki modelinin yani iki ayrı zoom seçeneği var ikisini de birebir görmüş birisi olarak ben kullanmam ciddi anlamda çok büyük bir Dürbün Ve ağırlığından siz de bahsediyorsunuz lensin netliğinde zaten biliyoruz gayet güzel Tabii zevk meselesi sevip beğenen de mutlaka olacaktır alıp kullanmak isteyene de tavsiye ederim keyifle kullanır eğer ağırlığı ve ebatı sorun değilse

güzel söylemleriniz için teşekkürler yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum

Herkese merhaba hobidaşlarım emsallerine göre fiyatı daha uygun olan fiyat performans ürünü olarak nitelendirebileceğimiz bu dürbünü inceledim ve sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum. Lütfen görüşlerinizi veya önerilerinizi yorum olarak iletir misiniz? Fikirlerinize hobi adına ihtiyacımız var :)

seyyar dipcik takilabilmeli,namlu kisa uzun opsiyonu olmali ,kozmetik olarak hatsan polimer govdelerde kullandigi paralel cizgileri(desenleri) artik birakmali cunku ucuz gosteriyor urunu ayrica manometrede ici siyah fon disi da tabanca rengine uyumlu mat siyah yada bej olmali, dolum ucundaki kapakta premium algisini yukseltmek adina revize edilip tabancanin butunlugunu koruyacak sekilde tekrar duzenlenmeli.Bunun disinda kabzenin ici bos gibi duruyor,sarjor saklama haznesi yapilmis ancak tabancanin agirlik merkezini etkileyip etkilemedigini bilemiyoruz,

Urunu test edemedigimiz icin teknik olarak yorum yapmak guc,

bunlar firma yöneticilerinin insiyatifinde olan şeyler ben kullanıcıyım tasarımcı değil :) öneri ve tavsiyeleri de video bazında istemiştim

Herkese merhaba yakında piyasaya çıkacak olan Velox modelinin inceleme ve test atışlarını sizlere sunmak istiyorum. Öneri ve tavsiyelerinize açığım.