ntuten23 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaşlar merhaba alacak arkadaşlarda fikir oluşması açısından anlatayım. moderatör elime sabah geçti hemen denedim,bir tane kendi yaptığım birde murat abiden aldığım moderatör var.Hatsan factor rc lw silahım var,70cc plenumlu,çekiciyle valfiyle namlusuyla heryeriyle oynanmış.120bar ful çekiç ayarında 2 kulakda da 10 sn süren çınlama yapıyor öyle diyeyim.Kendi yaptığım moderatör içinden pellet geçerken en ucundan en arkasına gelip pelletle bereber moderatörün ucuna kadar yolculuk edip öyle gönderiyor pelleti.Kısaca Yaylı,contalı ve raylı 1kiloya yakın ağırlığı var.Murat abiden aldığım odacıklı yapıya sahip,ateşli silah moderatörü gibi.Arazide taşımak zor oldugundan hafifletme maksadıyla aldım ben.Ses olarak daha tiz bi ses veriyor benimkinden %10 %15 kadar daha az diyebilirim.Çıplak halinden %85 90 rahat derim.Video eklemeye çalışayım,ses orda pek anlaşılmıyor fakat belki bilgi verir.Bunun içi sökülüp hem sünger veyahut elyaf konulacakve ek odacıklı bi şekilde sökülüp takılacak şekilde olsa dahada iyi olur.Fiyatına göre iyi bence.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

ilki murat abinin ikinci atış benim sonuncusu çıplak şekilde.Grupman denemedim pek fark olacagını sanmam.

selamlar namlu değişimi yapıldı demişsiniz ama yinede kontrol etmekte fayda var pelletin çıktığı yerden yani namlunun sonundaki şok tarafında çapak benzeri bişey varmı bakmak lazım. kulak çubuğunu içine sokup çıkararak bakılabilir.pamuk kalıyoya orda sıkıntı vardır.namlunun bağlantı setskurunda gevşeklik yada başka bir durum olabilir,onada bakmak lazım.Namlunun temizliğide etken

0 hercules alıp iade etmiştim yerine factor aldım 1 hafta olmamıştır.Aldığım yer iade ettiğim tüfeğin benim adıma emniyette kayıtlı oldugunu kimlik fotokopi ibrazıyla bu işlemin iptal edildiğini belirttiler gönderdim kimliği