Tüp doldurmaya uygun üretilmemis hocam. Gücü yetmiyor. Isınıyor
Peki hem tüp hem tüfek doldurmaya uygun kompressör önerebilir misiniz?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tüp doldurmaya uygun üretilmemis hocam. Gücü yetmiyor. Isınıyor
Peki hem tüp hem tüfek doldurmaya uygun kompressör önerebilir misiniz?
Bu linkteki kompresörler sadece tüfekleri doldurabilir. Bizim bahsettiklerimiz scuba tüpleri dolduruyor. Linkteki kompresörler bozulmaya çok yatkın kullanırken dikkat edin. Çok ısınırsa sıkıntı çıkarıyor
Bu linklerde ki kompressörler ile scuba tüpleri neden dolduramıyoruz, bilgim olmadığı için sormaktayım.
Merhaba herkese, adım Furkan 24 yaşımdayım 21 temmuzda 25'e gireceğim, Kocaeli/darıca da yaşamaktayım. Tatillerde Erzurum merkeze ve arada köye gitmekteyim. PCP & Kırmalı tüfeklere merakım oyunlara kadar dayanmaktadır, gerçekte 25-50 m civarında gerçek tüfek ile atışlarda bulundum ve aşırı eğlendiğimi farkettim, bu ay kırmalı tüfek aldım + pcp tüfek te alacağım, fakat yaşadığım il&ilçe de nerelerde atış yapabilirim hala bilemiyorum, yakın olak 1-2 tane poligon var fakat kabul ederler mi bilmiyorum. Onun haricinde insanların olmadığı ormanlık veya arazi olarak neresi var bilmiyorum, hala araştırma üzerindeyim. Foruma airgun hakkında bilgi edinmek için girdim, ve fazlasıyla edindim ve edinmeye devam ediyorum.
Merhabalar, iki model soracağım bu iki modelden hangisini öneririsiniz avantajları ve dezavantajları nelerdir belirtirseniz çok sevinirim, ekstra olarak farklı modellerden (Bu modellere eş güçte) önerilerinize de açığım.
HATSAN HERCULES 666 QE PCP 6.35
Hatsan Hercules Bully LONG PCP 6.35
Geçen hafta açtığım kırmalı da gamo modeli tercih ettim ve aldım, yanına da ekstra olarak pcp almak istiyorum.
Gamo siparişi verdim yorumlarınızdan ve önerilerinizden sonra. Fikir belirten herkese teşekkür ederim.
Merhabalar, iki model vereceğim, bunlardan hangisini önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Hatsan SpeedFire 1250 Vortex
GAMO REPLAY 10X MAGNUM IGT Gen2
Bu iki modelden hangisini önerirsiniz, + ve - olarak yorumlarınızı bekliyorum.
max güçte düşük grainli pelet atarsanız ve susturucu takılı değilse baya bir ses gelir. Pellet 1000 fps hızını geçerse av tüfeği gibi ses çıkarır
PCP & Kırmalı ikisi için de geçerli mi bu durum?
Herkes sesi kısmak için çare ararken siz dahada fazla ses çıksın istiyorsunuz merak ettim doğrusu .gerçi pcp de sesi daha çok çıkartmak için yöntem var mesela pcp ye taktığınız susturucunun içini boşaltıp ön kapağını açık bırakırsanız tüfeğin var olan sesi daha kalın ve şiddetli çıkar
Tüfekleri erzurum da köyde kullanacağım, bir dağ bir ben olacağım için hoşuma gidiyor fazla ses çıkarması. Örnek bir video var mı söylediğiniz durum için?
Merhabalar, değerli forum üyeleri, bir adet pcp havalı tüfek bir adet kırmalı vortex tüfek alacağım, fakat bu alanda çok bilgim olmadığı için sizlere sormak ve danışmak istedim, ateşleme sırasında çıkan sesi arttırmak için herhangi bir modlama yapmak mümkün mü?
İkinic olarak her iki model için de yüksek ses ve performansı verem modeller önerebilir misiniz?
Merhabalar. Firma gerekeni yapacaktır. Sizin sadece faturayı yaniniz da gezdirmeniz lazim
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Merhabalar konuyu hortlatmış olacağım fakat çok bilgim olmadığı için sormak istiyorum, Hatsan Hercules 666 modelini satın alacağım, firma emniyet kaydını yapıp fatura ile göndereceğiz diyor, onun haricinde benim herhangi bir yere kayıt yapmam veya üye olmam gerekiyor mu, aracımın bagajına atıp istediğim yere götürebiliyor muyum?