Bir hayalim gercek oldu ama cok yanlis bir zamanda.. Insallah 2. veya 3. partiden bir tanesi de benim olacaktir.
Saygilarimla..
cheshirepisi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
insallah bir gun bizde yasayacagiz bu deneyimi.
ah ah.. -
Victorinox Rescue Tool reklamı ben eğlenceli buluyorum umarım beğenirsiniz.(Youtube videosu olduğu için göremeyenler olabilir kusura bakmayın)
cok guzel video. sonda ki gazoz sahnesi ayri guzel..
ben yanlis anlasilmanin onune gecmek istiyorum izninizle..
on camda 4 adet referans noktasi belirledikten sonra caki ile cam i degil lamine cam arasinda ki pvb yi kesiyor itfaiyeci amca..
on cam temperli oldugundan un ufak oluyor aldigi darbeler ile ancak iki temperli cam arasinda ki pvb bu dagilmis camlari bir arada tutar..
ufak bi dipnot tu.. saygilar.. -
Hayırlı olsun şimdiden... Yalnız bel klipsini çok ince ve yumuşak yapmışlar, takarsanız bir yere yamulup açılabilir, buda tecrübeyle sabittir
Sevgiler,
bel klipsini kullanmayacagim, karabina ya tutturacagim.
tekrar tesekkurler.. -
Fazlasıyla görür, tecrübeyle sabittir...
Sevgiler,
Tesekkurler siparisimi geciyorum hemen..
-
ne zamandir sirt cantam icin su spyderco-dragonfly tarzi bir ufaklik istiyorum ama bir turlu denk gelmedi..
benim aklimda Columbia SR218 var, tipi hosuma gidiyor. resmi asagida mevcut.
ancak fiyati 25 tl olunca cekindim acikcasi..
kanimiza islemis bir kere ne kada ucuzsa o kadar kotudur diye..
incelemeden almak istemiyorum ama zaman da yaratamiyorum bir av bayii ne gitmeye..
ne dersiniz, is gorur mu bu?[Resim Engellendi: http://forguns.pl/TEMP%20FILES/No%BFe%20i%20akcesoria/Columbia/SR218/1.jpg]
-
forumun ikinci el bolumune bakabilirsiniz yada dealextreme.com dan getirtebilirsiniz..
veya azbiraz daha pahaliya av marketlerden temin edebilirsiniz..misal;
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13136
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12617
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32460gibi gibi..
-
Merhabalar. Bu iste cahil birisiyim .Zoraki hp-01 gibi bir havali silah almak istiyorum .Aradigim ozellikler multi pump olsun. 5-6 kursun alsin .tek atimlik olmasin o kadar. fiyat olarak 400 lira yi gecmesin. Bilmiyorum cok mu sey istiyorum ama boyle bir silah bulursam almak istiyorum. Simdiden yardimlariniz iicin cok tesekkur ederim.Onerilerinizi bekliyorum:).Bir bu zorakinin bu modelinde sarjor var mi ?varsa kac tane aliyor?
multi pump silahlarda sarjor olmaz. ve zoraki hp-01 isteklerinizi fazlasi ile karsilayacaktir.
hem ucuz hemde oldukca kaliteli ve isabetli bir tabancadir. ancak tek atimliktir.
sarjorlu olan tabancalar co2 tup ile calisanlardir. ancak onlardan da isabet ve guc performansi pek alamazsiniz. -
silahi kurma sistemi ilginc.
onden cek, yandan bas, arkadan it.. -
Cok guzel gelismeler oluyor camiamizda..
-
Pesin olursa 250TL ye..
sabit namlu
Manuel tetik emniyeti
Kurma kolu açıkken tetik düşmesini engelleyen sistem
Ayarlanabilir Truglo fiber optik hassas gez ve arpacık
Ayarlanabilir, MC Millen stili sentetik dipcik
1100 mm toplam uzunluk
3,25 kg
7075 kalite alimünyum gövde
19 mm dürbün kanalı
460 mm namlu
namlu sert siyah krom kaplama
.177 Cal 300 mt/sn
.22 Cal 240 mt/sn[Resim Engellendi: http://img682.imageshack.us/img682/7964/retayn.jpg]
-
bu konu isinizi gorur sanirim..
-
1/2 unf dis li tum susturucular olur.
hiz kesme gibi bir durum yoktur.. -
Hayirli olsun simdiden.. ancak 4,5 yerine 5,5 tercih yapsaniz daha iyi tahribat elde edebilirdiniz.
tufegin modifikasyonu cekicteki setuskurun 15cmlik bir allen anahtar ile sıkılması ile oluyor. basit bir islem.. bu sekilde atis sayisini gucu dusurerek 200-100bar arasi 100 atisa kadar cikarabilirsiniz yada gucu arttirarak 30 atis a kadar indirebilirsiniz.. optimum sonucu deneyerek ogrenmeniz en iyisi..
pellet olarak ben crosman premier ulra magnum dan ve hatsan torpedo dan memnunum. yakin bir zamanda jsb ve h&n leri deneyecegim..
gamo pelletlerden uzak dur derim. ardinda cok fazla pislik birakiyor namluda..100mt de 1tl lik atis yapabilirsiniz, ancak her atista degil..
isabet tufege bagli oldugu kadar pellet kalitesi ve sizin aticilik yeteneginizde cok onemli..benim PA modelini secmemin tek nedeni istedigim modifikasyona mekanizmasinin tam olarak uymasi idi.. hala gerceklestiremedim o ayri bir mevzu..
-
Arkadaşlar selamlar hepinize...
HATSAN AT44-10 S PCP HAVALI TÜFEK (5,5 MM) almak istiyorum fakat fiyatı 480.tl ve ayrıca yanında dürbünü doldurma ve boşaltma adaptörü vs. extra olarak neler almalıyım...Konu hakkında yeniyim yardımcı olursanız sevinirim....Bu havalı tüfeği internet üzerinden alacağım sadece silahı 480.tl ye satıyorlar bu fiyata varsa daha iyi bir tavsiyeniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim...
hepinize iyi günler...
forumda ki ikinci el ilanlari bir gozden gecirmeni tavsiye ederim. cok uygun fiyata istedigin silahi bulabilirsin.
ayrica dolum icin pompa yada scuba tupune de ihtiyacin olacaktir. Birde namlu temizligi icin harbi takimi edinirsen iyi olur. tabi bir de tufek kilifi. -
Kadir Abi forumcana arkandayiz.. edin bir tane..
hem kamuflajina da cok yakisir.. -
Selamınalimiyum arkadaşlar,
Bu saate kadar bekledim, günah benden gitti... Cumartesi 1. Çamlığa çıkarım diyenler elime mum diksin...
Sevgiler,
"zilleri taktim, ciki ciki yaptim" midir meali?
-
ah career ahh.
ah sumatra ahhh.. -
diana mod54 de ki retrograde sistemi ile karistirilmis olabilir.
-
yatagun.com.tr den 79tl ye alabilirsiniz ayni ayagi..