Şehrimdeki ufak bi tüfekçi ile konuştum bi süre sonra kompresör getirtti, sonra dolumu yaptı. 100 bara kadar yavaş yavaş verince valf çalışmadı ucundan havayı kaçırdı. Ama 100 barı hızlı şekilde verince valfi kapandı ve havayı salmadı. 100 bardan sonra yavaş yavaş 200'e kadar doldurdu, 2 saat kadar bekledik kaçak olup olmadığını görmek için neyseki bi kaçak olmadı yani o-ringler sağlam. Şu an hala dolu bi sıkıntı yok gibi.
Siz siz olun asla tüfeğinizin 50 barın altına düşmesine izin vermeyin. O-ringler sağlam olsa da valf devreye giremediği için havayı kaçırabiliyor.
Eğer tank valfinin o-ringleri sağlamsa çözümü hızlı dolum yapmak bu kadar. Valfi dışarıdan tutup kapatmaya çalıştım ama yeterince kapatamadığım için yavaş dolum sırasında yine de valften hava çıktı. O yüzden bi şekilde benim elimdeki model için 100 bara kadar hızlı basmak valfi devreye aldı. Cevaplarınız için hepinize teşekkürler ve iyi günler
serhaty tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..