Selamlar 2 yıl önce aldığım bir pcp tüfeğim var Hatsan Flash 101, tüfek çok güzel ama 1 yıldır kullanmıyordum geçen gün bi baktım tank havası 0 bar gösteriyor. Normalde 200 bar max kapasitesi. Haliyle elimdeki pompasıyla doldurmaya çalıştım ama dolmuyor. Biraz araştırınca hızlı dolum yapmak vs gerekiyormuş ama benim elimde onun için ekipman yok, ben de risk almadan hatsana yollayayım dedim. Ama kargolar herhangi silah (havalı ve boş tamamen zararsız olmasına rağmen) parçası kabul etmiyorlarmış. Servisle konuştum vs uğraştım bi sürü ama ne yazık ki olmadı.
Uzun lafın kısası Antalya Alanya civarı pcp tüfek tankını doldurabileceğim bir yer var mı? Direkt tüp üzerinden veya kompresörle yapılabiliyormuş sanırım ama bende ara adaptörü yok sadece pompa hortumunun ucu var.
Bir yer bulabilirsem direkt ücreti karşılığında doldurmak isterim.
serhaty tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.