O zaman düz altı yapalım o uygunmudur peki
haci1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
5.5 K çilek uygun mu
-
Valla geçenlerde ben gönderdim 1 hafta sürdü. Sıfırlamada sorun yaşıyordum. Benim sorunum giderildiği gibi komple bakımlarıda yapılmış. İlk aldığım günkü gibi elime ulaştı. Ne yalan sölim 5 kuruş parada istemediker. Sadece kargo parası verdim. Oda 180 lira.
-
Dürbün tüpünde eğilmeye sebep olur. Dediğim gibi en sağlıklıdı no- limit ayak. Senin tüfekte en kısağı ayağı kullansanda sonuç gene aynı olur çünkü senin dürbün kızağın yüksek. Çözümü optik merkezlene felan kurtarmaz en sağlıklısı no- limit ayak.
-
Veya no-limit ayağı
-
Tüp toplu taşımada tabiki ağır olur. Hercules 666 dürbünle beraber 7 kiloyu buluyor. Bt65 o kadar değil. Pompayla dolumu bana göre normal o kişiden kişiye değişir.
-
Kompresöre ne düşünürsün
-
Baya baya zor. Bt65 sana uygun bence pompayla dolum için
-
Keyifli bir atış istiyorsan Hercules 666 ama çok hava harcar harcadığı gibide tahribat mesafe konusunda hakkını verir.
-
Dürbün ne istedin usta takılı olan ayaklarıyla beraber
-
Engin sak solidlerini nereden sipariş verebilirim yardımcı olur musunuz
-
2. Şık engin sak. Solid kaç olur hocam
-
Bana kalırsa uygun ölçüde yay almalısın. Eğer yayı zımparalarsan yayın gergi kuvvetini ataltırsın ve yayında zayıflar kırıla bilir. Yayın oturduğu yatağıda keza zımparalayıp zayıflatmış olursun. Bu benim düşüncem.
-
İlan günceldir
4000' im var uygunmudur
-
-
Hem scuba tüpü hemde hercules 666 yı doldurabilecek bir kompresör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim