Benim elimde jet 2 vardı atışlarda istediğim penetrasyonu vermiyordu. Çekiç yayını ve valf yayını değiştirdim. Sorunum çözüldü. Eğerki arkadaşında dediği gibi regülatörde bir sorununuz yoksa sorun çekiç yayınızı sertleştirin. Valf yayını biraz yumuşak yayla değiştirin.
haci1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan hercules 666 - factor rc - jet 2- fx m3
-
Tüpün içindeki havayı regülatörün çalışma basıncının 10-20 bar üzerinde kalacak şekilde tahliye edip ,sonrasınsa 1 kaç pellet atıp basınçtaki değişimi gözlemlediniz mi acaba ?
Bak buda olabilir regülatör sorunu
-
Baktım o da sağlam
Namlu içi orringe baktınız mı
-
Orringleri değiştirdiysrn birde. Valf iğnesine bir bak derim kırılmış olabilir.
-
-
-
-
-
-
Valla geçenlerde ben gönderdim 1 hafta sürdü. Sıfırlamada sorun yaşıyordum. Benim sorunum giderildiği gibi komple bakımlarıda yapılmış. İlk aldığım günkü gibi elime ulaştı. Ne yalan sölim 5 kuruş parada istemediker. Sadece kargo parası verdim. Oda 180 lira.
-
Dürbün tüpünde eğilmeye sebep olur. Dediğim gibi en sağlıklıdı no- limit ayak. Senin tüfekte en kısağı ayağı kullansanda sonuç gene aynı olur çünkü senin dürbün kızağın yüksek. Çözümü optik merkezlene felan kurtarmaz en sağlıklısı no- limit ayak.
-
Veya no-limit ayağı
-
Tüp toplu taşımada tabiki ağır olur. Hercules 666 dürbünle beraber 7 kiloyu buluyor. Bt65 o kadar değil. Pompayla dolumu bana göre normal o kişiden kişiye değişir.
-
Baya baya zor. Bt65 sana uygun bence pompayla dolum için
-
Keyifli bir atış istiyorsan Hercules 666 ama çok hava harcar harcadığı gibide tahribat mesafe konusunda hakkını verir.
-
Engin sak solidlerini nereden sipariş verebilirim yardımcı olur musunuz
-
Bana kalırsa uygun ölçüde yay almalısın. Eğer yayı zımparalarsan yayın gergi kuvvetini ataltırsın ve yayında zayıflar kırıla bilir. Yayın oturduğu yatağıda keza zımparalayıp zayıflatmış olursun. Bu benim düşüncem.
-
İlan günceldir
4000' im var uygunmudur
-